2014 Şubat Anneleri

tabii yaa ana gibi var mı ama ben şimdi nasıl kıyayım anama zaten kadın oruç tutuyor bir de bana yemek hazırlarsa kendimi çok kötü hissederim neyse regl olsun öyle gidim yanına:)

onlar bize kıyamazken biz onlara nasıl kıyalım canım onlar bizim herşeyimiz, çocuğunuz olduğunda anlarsınız kıymetimizi diye gerçekten daha ilk zamanlarda bile insan anlıyor

Benim annem de aynı, hamilesin hasta değilsin diyor kendisi beni ve kardeşlerimi yarım saatin içinde pırtlatmış, ben normal

doğuramam korkuyorum diyince bana kızıyorrr:)

Ya burda çoğu kili mide bulantısının sağlıklı gebeliğe işaret ettiğini söylüyor ister istemez psikolojim bozuluyor valla benim ne bulantım ne aşırı yeme isteğim nede göğüs ağrım hiç bişeyim yok bu bünyeye göre değişir

Slakası yok canım rahat ol.. Yükselen hormonların etkisi kişiden kişiye değişiyor.. Benim ablamlarda da hiç llmadı.. Çokk şükür sağlıklı çocukları var.. Herkesde olacak diye bişey yok.. Tahtaya vur bence şanslısın işte ne güzel;)

Kızlar biz de kontrolden geldikk;) acayip değişmişş, ellerini bacaklarını sallıyor şok olduk eşimle sanırım onun gibi hiperaktif olacak;)) Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. 3 hafta önce gittiğimde küçücüktü nasıl da büyümüş, siz de çok şaşıracaksınız:) bizimki 10 günden önden gidiyor maşallah, annesi gibi olacak heralde;). Ben de biraz enine boyuna doğmuşum da;) Rabbim hepimizin dr un yanından gönlü ferah çıkarsın hep.. 2 hafta sonra 2 li testler var.. Tedavinin başından beri kullandığım iğneler fitiller bantlar hepsini bırakıyorum çok şükür.. Artık karnıma popoma iğne olmıcam çok mutluyumm:) darısı diğer arkadaşlarımın başına..

Kızlar biz de kontrolden geldikk;) acayip değişmişş, ellerini bacaklarını sallıyor şok olduk eşimle sanırım onun gibi hiperaktif olacak;)) Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. 3 hafta önce gittiğimde küçücüktü nasıl da büyümüş, siz de çok şaşıracaksınız:) bizimki 10 günden önden gidiyor maşallah, annesi gibi olacak heralde;). Ben de biraz enine boyuna doğmuşum da;) Rabbim hepimizin dr un yanından gönlü ferah çıkarsın hep.. 2 hafta sonra 2 li testler var.. Tedavinin başından beri kullandığım iğneler fitiller bantlar hepsini bırakıyorum çok şükür.. Artık karnıma popoma iğne olmıcam çok mutluyumm:) darısı diğer arkadaşlarımın başına..

hadi gözünüz aydın canım amin insallah

çok sevindim en çokta iğneden kurtulmana ben çok tırsarım iğneden :1:
ikili testi birlikte yaptırıcaz belkide haftamız aynı demek kıpırdıyordu maşallah daha daha güzel haberler alın cnm :nazar:

bende vajinal alıyorum ama eriyo merak etme bendede sonradan gelen bi kalıntı yok..

Canım insan etkileniyor bende dr a söyledim güldü bana ben ilk haftalarımdan beri hiç bir belirti yaşamadımok şükür ama burda oluyunca acaba bişeymi oldu bebeğin kalbimi durdu paranoyasına giriyorum

Canim bende de bulanti yok doktoruma sordum dilini isir daha ne istiyorsun dedi bebekten bebege degisiyor mus sorun yok dedi

maşallah bebeğine canım ne güzel hareketlerinide görmüşsün..iğneleri ve bantlarıda bırakmana sevindim artık daha rahat edersin..darısı bizlerinde başına inşallah..

Teşekkür ederim kızlar, darısı sizin başınıza, güzel haberlerle inşallah..

Evet iklim senle aşağıdaki doğum takvimindeki doğum tarihlerimiz de aynı, 6 şubat;) inşallah testlerimiz sonuçları da güzel çıkar..

Migreni tutan arkadaşım aynen karanlık bir odada uzanıyosun ama ben kafein baş ağrısını arttırır diye biliyorum, geçmiş olsun..

limonportakall harika bir haber verdin yaaaa:))))) rabbim daha güzel haberlerini aldırsın inşallah...koyabiliiyorsan ultrason fotonu koyabilir misin? ben koydum bugün haa bir de bugün bir tv programında adanayı gösteriyordu kadın kebap,yüksük çorbası,peynirli pide ve bici bici yaptıı burda biyerlerim şiştiii bana yolla ordaaan:)))

limonportakall harika bir haber verdin yaaaa:))))) rabbim daha güzel haberlerini aldırsın inşallah...koyabiliiyorsan ultrason fotonu koyabilir misin? ben koydum bugün haa bir de bugün bir tv programında adanayı gösteriyordu kadın kebap,yüksük çorbası,peynirli pide ve bici bici yaptıı burda biyerlerim şiştiii bana yolla ordaaan:)))

Sağol canım valla içim rahatladı kaç gündür dr stresim vardı.. Göndereyim arkadaşım ben yiyemiyorum sen ye:)))

Back
X