2014 Şubat Anneleri

biri bişi sölermi dedim:( ondan girdim canım yoksa zaten çok kötüyüm

tansiyonun çok düşük değilse limon suyunu deneyebilirsin bize iyi geliyo başımız ağrıdığında 1 limonun suyunu sıkıp içiyoruz rahatlatıyo baya ama tansiyonun düşükse içme daha da düşürür tansiyonunu.. bi de ılık duşa gir inşallah geçer canım yaa

kazım büfe nerde kıs duymadım ben orayı?? ben dilberler sekisini seviyorum...bizim hem mersinde yazlığımız var susanoğlunda hem de tekirde yayla evimiz var ama istanbulda olduğumuz için artık gidemiyoruz oralara ve amcam gidiyor:(((( dayımlar,halamlar babanne,amca,dede yani tüm akrabalarımız ordaaa canım adanam benim kebabına kurban:))) ama sıcakta zor orası kabul:)[/QUOTE

Gazipaşa bulvarında gelirsen bi uğra mutlaka.. Ne güzel püfür püfürmüş tekir şimdik..sizin sülale burda desene:)) ben süleyman demireldeyim merkeze göre nispeten daha az sıcak..

kafein düşük riskini mi arttırıyormuş :53: ben içiyorum ara sıra haftanın 3 günü içmiyosam 4 günü içiyorum ama çay içmiyorum sadece 1 bardak çok açık çay içiyorum ya da hiç içmiyorum :26: kahvede mi içmeyelim ama ben kahveyi çok seviyorum napıcaz:16::16:

Canım günde 200 mg ye kadar izin var, bir fincan türk kahvesi 60 mg mış, ben de tiryaki olduğum için araştırmıştım.. Ama canım hiç kahve istemiyor şaka gibi..açık çay içiyorumm..

Ya burda çoğu kili mide bulantısının sağlıklı gebeliğe işaret ettiğini söylüyor ister istemez psikolojim bozuluyor valla benim ne bulantım ne aşırı yeme isteğim nede göğüs ağrım hiç bişeyim yok bu bünyeye göre değişir

canım valla bende öyleyim sadece uyuyorum o kaadr...ama mide bulantısının sağlıklı gebeliğe işaret olduğunu ilk kez duydum:1:

slm kizlar catlaklar icin krem ne zaman kullanmaya baslamayi dusunuyor sunuz? 3.aydan sonrami? yada baslayan varmi?
herkese saglikli hamilelik donemi dilerim..

canım ben yarın bebe yağı ile başlıyorum daha sonra acıbadem sütüne başlıcam karın kızarmaya başlayınca da lidyak diye bişi varmış onu kullanıcam 4kişiden bunu kullandığını ve hiç çatlak oluşmadığını duydum inş bizde de olmaz

güzelim çok normal hatta ben 2 kilo vermiştim yiyememekten.....ama bebişe birşey olmuyor merak etme o alacağını senden zaten alıyor sen canını sıkma eğer bu iştahsızlık 12.haftadan sonra da devam ederse işte o zaman sorun olabilir şimdi dert etme güzelim...

kazım büfe nerde kıs duymadım ben orayı?? ben dilberler sekisini seviyorum...bizim hem mersinde yazlığımız var susanoğlunda hem de tekirde yayla evimiz var ama istanbulda olduğumuz için artık gidemiyoruz oralara ve amcam gidiyor:(((( dayımlar,halamlar babanne,amca,dede yani tüm akrabalarımız ordaaa canım adanam benim kebabına kurban:))) ama sıcakta zor orası kabul:)[/QUOTE

Gazipaşa bulvarında gelirsen bi uğra mutlaka.. Ne güzel püfür püfürmüş tekir şimdik..sizin sülale burda desene:)) ben süleyman demireldeyim merkeze göre nispeten daha az sıcak..

Canım günde 200 mg ye kadar izin var, bir fincan türk kahvesi 60 mg mış, ben de tiryaki olduğum için araştırmıştım.. Ama canım hiç kahve istemiyor şaka gibi..açık çay içiyorumm..
ohh ohh o zaman içebiliriz yani benim canım çok istiyo kahve sanki mide bulantımı bastırıyo ama korkuyorum içmeye durduruyorum kendimi o zaman içmeye devam saol canım cevabın için :16::16:
canım ben yarın bebe yağı ile başlıyorum daha sonra acıbadem sütüne başlıcam karın kızarmaya başlayınca da lidyak diye bişi varmış onu kullanıcam 4kişiden bunu kullandığını ve hiç çatlak oluşmadığını duydum inş bizde de olmaz
valla ben de bebe yağına başlıyorum kokusundan rahatsız olmam umarım çünkü göğüslerim çok kaşınıyo gerildiğini de hissediyorum :17:

kafein düşük riskini mi arttırıyormuş :53: ben içiyorum ara sıra haftanın 3 günü içmiyosam 4 günü içiyorum ama çay içmiyorum sadece 1 bardak çok açık çay içiyorum ya da hiç içmiyorum :26: kahvede mi içmeyelim ama ben kahveyi çok seviyorum napıcaz:16::16:

kahve ve asitli içecekler doğumu da zorlaştıryormuş canım doktor içme dedi bana çay için sıkıntı yok dedi...kahve delisiydim hamile kaldığımdan beri içemiyorum tiksindim bebeğe zararı olacak diye annelik bu olsa gerek..:)

selam kizla napiyosunuuuz? ben boyle leyla gibi basim done done midem bulana bulana islerimi yapicam diye ugrasiyorum, bu hafta patron yok Allah tan gec gelip erken cikiyorum ama gelince patlayabilir isler yetismedi diye. :(
surekli kraker yemekten karnimda kraker agaci cikacak galiba.. bi de peynir ekmek..
saate bakip 2-3 saatte bi mutlaka bi seyler atmam lazim agzima, degilse hemen geri geliyor bulanti.

babam da bobrek tasi dusuruyormus galiba dua edin ya ameliyat demisler ama korkmus biraz, gitmicem diyor, ins kendiliginden duser....

amin canım hadi gözün aydın allah tamamına erdirsin bende cuma gidecem bakalım bi büyümüşmü fasulye diye allahım ellerimizi boş cıkarmasın amin:16:

çok teşekkür ederim sağol canım inşallah senın de ıyı olacak...

insallah canim amin
amın canım

Güzel haberlerine çok sevindim canım. böyle hep güzel haberler aldıkça birbirimize moral oluyoruz. darısı hepimizin başına...
dogru dıyorsun hep guzel haberler alsak...

Ya burda çoğu kili mide bulantısının sağlıklı gebeliğe işaret ettiğini söylüyor ister istemez psikolojim bozuluyor valla benim ne bulantım ne aşırı yeme isteğim nede göğüs ağrım hiç bişeyim yok bu bünyeye göre değişir

benim de hiç belirtim yok doktorum prof... miden bulanması ıyıye ısaret olsa ıyıydı dıyor her seferinde... uzuluyorum

canım çok ağladım ya çok acı çekiyorum düşük riskim varya hiç kafein almıyorum:(
benim de tehlıkem var canım Allah korusun bızı

canım valla bende öyleyim sadece uyuyorum o kaadr...ama mide bulantısının sağlıklı gebeliğe işaret olduğunu ilk kez duydum:1:
doktorum bana soruyor yok mıdemde bırsey dıyorum olsaydı ıyıydı dıyo

selam kizla napiyosunuuuz? ben boyle leyla gibi basim done done midem bulana bulana islerimi yapicam diye ugrasiyorum, bu hafta patron yok Allah tan gec gelip erken cikiyorum ama gelince patlayabilir isler yetismedi diye. :(
surekli kraker yemekten karnimda kraker agaci cikacak galiba.. bi de peynir ekmek..
saate bakip 2-3 saatte bi mutlaka bi seyler atmam lazim agzima, degilse hemen geri geliyor bulanti.

vay bee tam doktorumun ıstedıgı hamıle ...

babam da bobrek tasi dusuruyormus galiba dua edin ya ameliyat demisler ama korkmus biraz, gitmicem diyor, ins kendiliginden duser....

gecmiş olsun canım babalar kıymetliii

şimdi bebe yağıyla yağlandım kaşınmaktan helak oldum yahu..:60::60: beyaz tenliyim yağ sürerken farkettim nasıl da damarlanmış göğüslerim:17: şaştım kaldım sizin de öyle mi kızlar:26:

Günaydın anneler :16::16::16:

Benimde göğüslerim damarlandı ve ucu büyüdü :26::26::26: Çok ağrıyorlar hala :50::50::50:

günaydın kızlar....

limonportakal güzel haberlerine çok sevindim, akşam evde internete giremedim hiç keyfim yoktu çok kaynatmışsınız bakıyorum. :)

spse, bugün daha iyisindir umarım, çok geçmiş olsun. benim bir arkadaşım biorezonans diye bir yöntem denemiş migreni için. hamile olduğu için ilaç alamazsın deyip doktoru yönlendirmiş epey işe yaradı demişti. istersen bir araştır ilaçsız ve yan etkisi yokmuş.

Okurken yazdıklarınızın hepsi aklımda kalmadı canlarım, etrafımdaki herkes çok fazla zayıfladın dedikçe moralim bozulmaya başladı artık üfff... :(

güzel haberlerinizi bekliyorum, şimdilik işe dönmem lazım.

Günaydınnnnn:3: ben dün öğleden sonra izin aldım...tansiyonum düştü iyice.:5:

internetten bir krem tavsiye ediyorlar hatta kk da acaba ice artmadan alsammıki gebelikte sorun olur mu acaba ya

tatlım doktora gittiğinde doktoruna sor öyle al kremi canım...:31:

kızlaar merabalar hepinizee ayyy iki lafın belini kıralım yaa çok sıkılıyorum...yat yat yat nereye kadar....artık dizi izlemek te istemiyorum:)) evdeyim sürekli psikolojim bozulacak diye korkuyorum:((( kilo almadım ama nedense göbeğim var biraz ama bence bebiş göbeği değil yumuşak değişik birşey....daha bu sabah kabızlık sorunum için yediğim kayısıları kustum:(((( bu ikinci hamileliğim ilk bebeğimi 6 haftalıkken kaybetmiştim şimdi her muayeneye gidişimde kalbinin durduğunu duymaktan korkuyorum elimde değil:(((( neyse....

ben özel bir hastaneye gidiyorum muayenesi 30 tl ama taksiyle gidip geliyorum oluyor toplamda 50tl....bu sene çalışmayacam ve tek maaşla zorlanır mıyız bilemiyorum,hadi geçinmesine geçiniriz aslında eşim fena para almıyor ama ben kendi paramı kazanmadığım zaman kötü hissediyorum kendimi yaaaa:((((

kocan sana böyle hissettirecek bir şey söylmedikten sonra neden kötü oluyosun canım ya...biz kadınlar az değiliz sorun yaratmaya yer arıyoruz kendimize:1::1:....siz artık birsiniz...için rahat olsunnn:16:

:)) pc ye geçeyim deniyim bi.. ama çok sıcak valla burda olsan yiyesin gelmez sabah akşam klima ağzım burnum kurudu.. Geçen hafta annemler geldiler onları kebapçı kebapçı gezdirdik, bi süre kebap görmek istemiyorum:) bir de boşaldı adana millet ya mersin yazlığa ya yaylaya, napcak millet bu sıcakta.. Ama kazım büfe yengenle muzlu süt dersen ona varım;)

kazım büfenin muzlu sütüne bende hayır demem ama yengen yeme...sucuk var içinde :1: şalgamı da güzel kazımın....bu arada sen nerde oturuyosun canım.süleyman demirel miydi?bende Turgut özal hasan ustanın ordayım....yakınız :34::34:

günaydın hamişler,
bende hala uykuya devam :))) saatlerce uyuyabilirim kesintisiz:))) kraker yiyen arkadaslar yalnız değilsiniz, bende kemirgen oldum valla:)

slm kizlar catlaklar icin krem ne zaman kullanmaya baslamayi dusunuyor sunuz? 3.aydan sonrami? yada baslayan varmi?
herkese saglikli hamilelik donemi dilerim..

jose gelmişsin canım hoşgeldin sende bebekte iyisinizdir umarım, gel sık sık katıl sohbete senin bebeiş kaç haftalık oldu ?

günaydın hamişler,
bende hala uykuya devam :))) saatlerce uyuyabilirim kesintisiz:))) kraker yiyen arkadaslar yalnız değilsiniz, bende kemirgen oldum valla:)

yaa bende doymuyorum uykuya basım düsüyo su an ....çalışmak istemiyorummm:50:

ama dün farkettim.progestanı içtikten 15 dk sonra uyumuşum...doktorum demişti zaten uyku yapar diye:31:

gunaydın kızlar nasılsınız

biz iyiyiz çok şükür sizlerde iyisinizdir umarım

GÜNAYDINNN......biz iyiyiz bebişimle çok şükür sizde iisiniz inş ama şuan bu mide bulantısının sağlıklı gebeliğe işaret olması canımı sıktı...bende ne bulantı ne göğüs hassasiyeti hiçbişey yok sadece uyku hali var sürekli o da progestandan kaynaklanıyor diye düşünüyorum...16sında kontrolüm var sabırsızlıkla beklemekteyim halbuki ben doktoruma hiçbi şikayetim yok deyince ne güzel işte şanslısın demişti...

gunaydın kızlar nasılsınız

biz iyiyiz çok şükür sizlerde iyisinizdir umarım

GÜNAYDINNN......biz iyiyiz bebişimle çok şükür sizde iisiniz inş ama şuan bu mide bulantısının sağlıklı gebeliğe işaret olması canımı sıktı...bende ne bulantı ne göğüs hassasiyeti hiçbişey yok sadece uyku hali var sürekli o da progestandan kaynaklanıyor diye düşünüyorum...16sında kontrolüm var sabırsızlıkla beklemekteyim halbuki ben doktoruma hiçbi şikayetim yok deyince ne güzel işte şanslısın demişti...

günaydın güzel hamiş arkadaşlarım :52::52::52:

Bugün doktor kontrolüm var beenim için dua edin hayırlısıyla bebemi görüp geleyiim..öğleden sonra gidicem 1 gibi..

Back
X