2014 Şubat Anneleri

gunaydın kızlar nasılsınız

biz iyiyiz çok şükür sizlerde iyisinizdir umarım

bizde iyiyiz canım...bugünüme cok şükür yaniii:34:

sorma jack, ne zman geçecek bilmem ben 1 haftadır bu sekildeyim. inan gözlerimi acık tutamıyorum.

valla bende öyleyim su an canım:1: normalde eşim on saniyede uyuyan bi adamdır test etmişliğim vardır yani..uyuz olurdum yatağa girdiğimiz an uyuyo diye....ama ben onu gectimmmmm:1::1::1:

selam kizla napiyosunuuuz? ben boyle leyla gibi basim done done midem bulana bulana islerimi yapicam diye ugrasiyorum, bu hafta patron yok Allah tan gec gelip erken cikiyorum ama gelince patlayabilir isler yetismedi diye. :(
surekli kraker yemekten karnimda kraker agaci cikacak galiba.. bi de peynir ekmek..
saate bakip 2-3 saatte bi mutlaka bi seyler atmam lazim agzima, degilse hemen geri geliyor bulanti.

babam da bobrek tasi dusuruyormus galiba dua edin ya ameliyat demisler ama korkmus biraz, gitmicem diyor, ins kendiliginden duser....

babanın Allah yardımcısı olsun canım gerçekten çok zor böbrek taşı ama artık lazerle kırabiliyorlar diye biliyorum teyzem öle yaptırmıştı...

valla bende öyleyim su an canım:1: normalde eşim on saniyede uyuyan bi adamdır test etmişliğim vardır yani..uyuz olurdum yatağa girdiğimiz an uyuyo diye....ama ben onu gectimmmmm:1::1::1:

valla canım eşimel aynı anda yatağa gittim yoktur herhalde artık herhangi bi yerde ya uyuyakalmışımdır yada ondan çook önce yatağa gidip uyumuşumdur...artık geldiğini bile duymuyorum kendimden geçiyorum resmen.......:34:

gunaydın kızlar nasılsınız

biz iyiyiz çok şükür sizlerde iyisinizdir umarım

Selam bilim bizlerde iyiyiz :16::16::16:

GÜNAYDINNN......biz iyiyiz bebişimle çok şükür sizde iisiniz inş ama şuan bu mide bulantısının sağlıklı gebeliğe işaret olması canımı sıktı...bende ne bulantı ne göğüs hassasiyeti hiçbişey yok sadece uyku hali var sürekli o da progestandan kaynaklanıyor diye düşünüyorum...16sında kontrolüm var sabırsızlıkla beklemekteyim halbuki ben doktoruma hiçbi şikayetim yok deyince ne güzel işte şanslısın demişti...

Ben bulantıların bebeğin sağlığıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum.Ben bir hafta öncesine kadar bulantı nedir bilmiyordum doğru düzgün ama son bir kaç gündür yemek yemeye korkar oldum yeme düzenime dikkat etmediğim için. Eğer az ve sık yersem bulantım olmuyor ama aç kalıp bir anda yemek yersem direk midem bulanıyor hatta çıkarıyorum bile.Bence sadece sindirimle ilgili bir durum bu.Sıkma kendini :34::34::34:

Son düzenleme:
günaydın güzel hamiş arkadaşlarım :52::52::52:

Bugün doktor kontrolüm var beenim için dua edin hayırlısıyla bebemi görüp geleyiim..öğleden sonra gidicem 1 gibi..

her şey yolundadır inş. canım bize haber vermeyi unutma :34:

GÜNAYDINNN......biz iyiyiz bebişimle çok şükür sizde iisiniz inş ama şuan bu mide bulantısının sağlıklı gebeliğe işaret olması canımı sıktı...bende ne bulantı ne göğüs hassasiyeti hiçbişey yok sadece uyku hali var sürekli o da progestandan kaynaklanıyor diye düşünüyorum...16sında kontrolüm var sabırsızlıkla beklemekteyim halbuki ben doktoruma hiçbi şikayetim yok deyince ne güzel işte şanslısın demişti...

ne güzel işte evet şanslısın

sağlıklı gebelik derken bence şu kast ediliyor mesela sürekli bulantısı olan birisin bir gün sabah kalıyorsun hiç bulantın yok göğüslerde minnaklaşmış ozaman acaba diyebilirsin demek

yoksa hiç bulantın yoksa illada olmasına gerek yok

Ben bulantıların bebeğin sağlığıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum.Ben bir hafta öncesine kadar bulantı nedir bilmiyordum doğru düzgün ama son bir kaç gündür yemek yemeye korkar oldum yeme düzenime dikkat etmediğim için. Eğer az ve sık yersem bulantım olmuyor ama aç kalıp bir anda yemek yersem direk midem bulanıyor hatta çıkarıyorum bile.Bence sadece sindirimle ilgili bir durum bu.Sıkma kendini :34::34::34:[/QUOTE]

inşallah öyledir canım yaa ben çok şaşırdım duyunca hatta ilk defa burda duydum böyle bi olayı...bu arada biz seninle aynı haftadayız 2güncük var aramızda...:52: sende dikkat et beslenmene çalışıyor musun ondan dolayı mı düzensiz beslenmen? önerim hergün hurma badem çeviz fındık yemen...

Selam bilim bizlerde iyiyiz :16::16::16:

Ben bulantıların bebeğin sağlığıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum.Ben bir hafta öncesine kadar bulantı nedir bilmiyordum doğru düzgün ama son bir kaç gündür yemek yemeye korkar oldum yeme düzenime dikkat etmediğim için. Eğer az ve sık yersem bulantım olmuyor ama aç kalıp bir anda yemek yersem direk midem bulanıyor hatta çıkarıyorum bile.Bence sadece sindirimle ilgili bir durum bu.Sıkma kendini :34::34::34:

beta hcg artışıyla ilgili aslında kronik ama bu artışlar herkesin bünyesinde aynı etkiyi yapmıyor ki hepimiz farklı bireyleriz farklı dayanıklılıklarımız var

evet canım çok şükür :16::16::16:

günaydın kızlar....

limonportakal güzel haberlerine çok sevindim, akşam evde internete giremedim hiç keyfim yoktu çok kaynatmışsınız bakıyorum. :)

spse, bugün daha iyisindir umarım, çok geçmiş olsun. benim bir arkadaşım biorezonans diye bir yöntem denemiş migreni için. hamile olduğu için ilaç alamazsın deyip doktoru yönlendirmiş epey işe yaradı demişti. istersen bir araştır ilaçsız ve yan etkisi yokmuş.

Okurken yazdıklarınızın hepsi aklımda kalmadı canlarım, etrafımdaki herkes çok fazla zayıfladın dedikçe moralim bozulmaya başladı artık üfff... :(

güzel haberlerinizi bekliyorum, şimdilik işe dönmem lazım.

migren malesef bir günde geçen bişi değil canım ama en azından kriz anım geçti ağlamıyorum sağol bi bakıyım ben

Günaydın anneler :16::16::16:

Benimde göğüslerim damarlandı ve ucu büyüdü :26::26::26: Çok ağrıyorlar hala :50::50::50:

aynen ve çok kaşınıo çok uatanıyorum eşimdende acaip dağıldım zaten ağlıyorum,yatıyorum göğüslerimi kaşıyorum ayyyyy ki ben ço konuşan adamdım insan hep bakımlı olmalı yoksa adamlar tabi soğur falan die:( kocam öle biri değil ama bölede görmese iyiydi:(

inşallah öyledir canım yaa ben çok şaşırdım duyunca hatta ilk defa burda duydum böyle bi olayı...bu arada biz seninle aynı haftadayız 2güncük var aramızda...:52: sende dikkat et beslenmene çalışıyor musun ondan dolayı mı düzensiz beslenmen? önerim hergün hurma badem çeviz fındık yemen...

Bulantım yok diye üzülme sen.Herkeste aynı etki olmaz sonuçta :34::34::34: Evet çalışıyorum maalesef.Yememdeki düzensizlik tamamen canımın bişey istememesinden kaynaklı :50::50::50: Canım hiç bişey istemiyor zorla yiyorum aç kalınca midem bulanıyor :14::14::14:

aynen ve çok kaşınıo çok uatanıyorum eşimdende acaip dağıldım zaten ağlıyorum,yatıyorum göğüslerimi kaşıyorum ayyyyy ki ben ço konuşan adamdım insan hep bakımlı olmalı yoksa adamlar tabi soğur falan die:( kocam öle biri değil ama bölede görmese iyiydi:(

Bende çalıştığım için salmıyorum kendimi.Dün evdeydim inanır mısın tv karşısından kalkmadım :50::50::50: Zoraki keyfim yerine gelsin birazcık diye kalktım manikür yaptım :9::9::9:

spse kusura bakma sana bişi dicem
gebeliğinde çok şikayet ediyorsun belki bana kızacaksın ama yazdıklarını takip ediyorum sürekli ah vah içindesin evet yaşadıklarımız kolay değil ama o kadarda zor değil kimse bebek sahibi olmanın kolay olduğunu söylemez tabiki zorlukları var hatta karnın büyüdükçe zorlukları artacak vede doğduktan sonra dahada artacak sürekli sızlanmak durumu kendimiz için dahada zor bir hale getirir
bugünlerinin tadını çıkarmaya bak lütfen çünkü ilerde bugünlerini bile özleyeceksin

ayrıca amacım seni kırmak yada üzmek değil sadece tecrübeli bir anne olarak dile getiriyorum bunları

migren malesef bir günde geçen bişi değil canım ama en azından kriz anım geçti ağlamıyorum sağol bi bakıyım ben

Allah yardımcın olsun spse. Benim azcık başım ağrıyor ne yapacağımı bilmiyorum. :50::50::50: Çok zor migren annemde de var

kızlar %90 çok hoş ürünler var ya içim gitti :31::31::31:

Ben şu an hiç bakmıyorum yoksa kesin alırım birşeyler

Son düzenleme:
spse kusura bakma sana bişi dicem
gebeliğinde çok şikayet ediyorsun belki bana kızacaksın ama yazdıklarını takip ediyorum sürekli ah vah içindesin evet yaşadıklarımız kolay değil ama o kadarda zor değil kimse bebek sahibi olmanın kolay olduğunu söylemez tabiki zorlukları var hatta karnın büyüdükçe zorlukları artacak vede doğduktan sonra dahada artacak sürekli sızlanmak durumu kendimiz için dahada zor bir hale getirir
bugünlerinin tadını çıkarmaya bak lütfen çünkü ilerde bugünlerini bile özleyeceksin

ayrıca amacım seni kırmak yada üzmek değil sadece tecrübeli bir anne olarak dile getiriyorum bunları

yoooo ben seni anladım hiç sorun değil canım ama şöle bişi var baştan beri beni takip ettiğini sanmıyorum bilsen böle konuşmazdın bence ben zaten senin yazdıklarınla ilgili bi sorun yaşamıyorum ailemden uzağım yanlarına gidemiyorum burda hiçbirşey yapmayan bir doktorun elindeyim test bile yapmıyor bebeğimin boyunu bile bilmiyorum tam olarak düşük riskim var 2 haftadır yatıyorum tek başıma eşim uzun süre çalışıor bazen geceleri bile yalnızım.çok korkuyorum hiçbir soruma cevap bulamıyorum ve buda buraya bu şekilde yansıyor allah senin başına vermesin kaçkere kanamam var die hastaneye ağlayarak gitttim ve saatlerce bekledim yok çünkü başka şansım yok bebğimi görmedim bile burda herkes neler anlatıyor.ve bu yaşadıklarım benim psikolojimi çökertti sağolsun destek olan kafa dengi arkadaşalr var onlardan ALLAH razı olsun istemeyen okumasın istemeyen bakmasın canım

Back
X