yoooo ben seni anladım hiç sorun değil canım ama şöle bişi var baştan beri beni takip ettiğini sanmıyorum bilsen böle konuşmazdın bence ben zaten senin yazdıklarınla ilgili bi sorun yaşamıyorum ailemden uzağım yanlarına gidemiyorum burda hiçbirşey yapmayan bir doktorun elindeyim test bile yapmıyor bebeğimin boyunu bile bilmiyorum tam olarak düşük riskim var 2 haftadır yatıyorum tek başıma eşim uzun süre çalışıor bazen geceleri bile yalnızım.çok korkuyorum hiçbir soruma cevap bulamıyorum ve buda buraya bu şekilde yansıyor allah senin başına vermesin kaçkere kanamam var die hastaneye ağlayarak gitttim ve saatlerce bekledim yok çünkü başka şansım yok bebğimi görmedim bile burda herkes neler anlatıyor.ve bu yaşadıklarım benim psikolojimi çökertti sağolsun destek olan kafa dengi arkadaşalr var onlardan ALLAH razı olsun istemeyen okumasın istemeyen bakmasın canım
Allah yardımcın olsun canım lütfen dua etmeyi ve okumayı unutma onlar seni de bebeğini de rahatlatacaktır emin ol canım...sen ilçe de misin canım neden doktorun böyle ilgisiz?