2014 Şubat Anneleri

kızlar ben dondurma hastasıydım böle pasta falan çok severdim ama şmdi hiç canım istemiyor ttalı şeyleri yaaaa:) kızım olcak galiba:) zaten hep kzıım die seviyorum

al bendende o kadar
ben acayip derecede kakaolu tatlı ve çikolata düşkünüyümdür
ama 2 aydır canım hiç istemiyor
haftasonu kv giderken eşim browni almış bir ısırdım baktım gitmiyo eşime verdim
eşim durakta nasıl bağırıyo gece 10 da
inanamıyorum Allahım 7 senedir ilk defa bir çikolatayı yemedi bana veriyo
çocumu seviyoruuuum diye
ay gülmekten koptum akşam akşam adam inanamadı

malesef doktorumdan bir doyum alamadığım için yaşadığım anormal şeyleri burda paylaşıp aynı şeyi yaşayan var mı yada doktorunuz belki size bişi dedimi die çok paylaştım galiba.desteğin için çok teşekkür ederim canım ALALH razı olsun rabbim bebğini hayırla kucağına almanı nasip etsin

ALAH razı olsun canım rabbim yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.sana sölemedim ben canım rahatsız olan arkadaşlarıma söledim.malesef doktorumdan bir doyum alamadığım için yaşadığım anormal şeyleri burda paylaşıp aynı şeyi yaşayan var mı yada doktorunuz belki size bişi dedimi die çok paylaştım galiba.eğer dua etmesem zaten sinir krizi geçirirdim die düşünüyorum inşirah suresini oku canım sende ve esmaül hüsnadan ya mübdi yi bolca oku çok teşekkür ederim desteğin için

amin canim allah hepimizin evladini kucagmiza sag salim alma nasip etsin bende dondurma manyayim resmen ama ben cok yiyorum ya hemen hemen hergun tuketiyom ya

amin canim allah hepimizin evladini kucagmiza sag salim alma nasip etsin bende dondurma manyayim resmen ama ben cok yiyorum ya hemen hemen hergun tuketiyom ya

sana oğlan diyelim bakalım bu tez tutacakmı tatlı hakkı ekşi ayşe:) geçen eşim aldı :) ayyyyyyyyyyyy çok zor yedim hep üstüme damlattım normalde hiç şansı yoktu çocuk gibi kocacım dondurma der gezerdim:) kanamamdan önce bi sürü tatlılar yapmıştım hepsi durdu durdu kocamın bitiremedikleri hep döküldü:( günah olmaz inşallah tatlı yiyemiorum

canlarım nasılsınız?....

İki dakika bilgisayar başından ayrıldık neler yazmışsınız öyle...

Konuyu değiştirmiş olucaz ama ben birşey sormak istiyorum aranızda evinde evcil hayvanı olan var mı? neler yapıyorsunuz?

canlarım nasılsınız?....

Konuyu değiştirmiş olucaz ama ben birşey sormak istiyorum aranızda evinde evcil hayvanı olan var mı? neler yapıyorsunuz?

yok canım yaaa:) hayvanlardan çok huylanırım ben malesef:(

Dualar müşterek... Allah hepimize hayırlısıyla bu dönemi atlatıp sağlıkla bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin.

yok canım yaaa:) hayvanlardan çok huylanırım ben malesef:(

ben iflah olmaz bir hayvan severim. Börtü böceğe bile "bıdı bıdı" yapabilen bir tipim işte. Bir de sokaklarda beslediğim hayvanlar var ve onları sevmeme o kadar alışkınlar ki şimdi uzak duruyorum yüzüme acayip acayip bakıyorlar. En son bu sabah beslediğim kedilerden biri yanımdan sessizce yaklaşıp yukarı uzanarak elimi öptü. Ben bunlardan nasıl uzak kalıcam bu zaman zarfında yaaa...

canlarım nasılsınız?....

benim yok canim ilk evlendim zaman yanliz canim sıkılıyor diye köpek istiyodum ama esim bebek olunca zor olur dedi ve almaktan vazgecirdi beni daha sonra habile kaldim canim

ben iflah olmaz bir hayvan severim. Börtü böceğe bile "bıdı bıdı" yapabilen bir tipim işte. Bir de sokaklarda beslediğim hayvanlar var ve onları sevmeme o kadar alışkınlar ki şimdi uzak duruyorum yüzüme acayip acayip bakıyorlar. En son bu sabah beslediğim kedilerden biri yanımdan sessizce yaklaşıp yukarı uzanarak elimi öptü. Ben bunlardan nasıl uzak kalıcam bu zaman zarfında yaaa...

canım toxo testlerini yaptırdın demi ?? toxo bağışıklılığın varsa başka sorun olurmuki doktora danıştınmı ???

canım toxo testlerini yaptırdın demi ?? toxo bağışıklılığın varsa başka sorun olurmuki doktora danıştınmı ???

canım bütün sorun da orada ya, ben kendimi bildim bileli kedi köpek içindeyim ama toxo bağışıklığım çıkmadı. evdeki kediler zaten hiç dışarı çıkmıyorlar, çiğ et yemiyorlar ve aşıları tam, kumlarını ben değiştirmiyorum ve her wc olayından sonra hijyenden geçiyorlar onlardan yana bir sorun yok ama dışarıdakilerden uzak durmam gerekiyor. gerçi veterinerim sen bu zamana kadar yakalanmadıysan sende kesin doğal bağışıklık vardır diyor o da hamileyken benim gibi toxo bağışıklığı yokmuş ve tüm hamilelik süresince onların arasında yakalanmamış.

canım bütün sorun da orada ya, ben kendimi bildim bileli kedi köpek içindeyim ama toxo bağışıklığım çıkmadı. evdeki kediler zaten hiç dışarı çıkmıyorlar, çiğ et yemiyorlar ve aşıları tam, kumlarını ben değiştirmiyorum ve her wc olayından sonra hijyenden geçiyorlar onlardan yana bir sorun yok ama dışarıdakilerden uzak durmam gerekiyor. gerçi veterinerim sen bu zamana kadar yakalanmadıysan sende kesin doğal bağışıklık vardır diyor o da hamileyken benim gibi toxo bağışıklığı yokmuş ve tüm hamilelik süresince onların arasında yakalanmamış.

canım ya yinede dikkat etmek gerek o yakalanmadı diye kimse yakalanmayacak diye bişi yok açıkcası, riskin büyük senin şuan
kendine çok dikkat etmelisin zaten şurda 6-7 ay bişi kaldı o süre zarfında kedilerle temas etmessende çok bir şey kaçırmazsın sanırım
allah korusun annenim komşusu 7 aylık bebeğini kaybetti toxodan dolayı o yüzden ben korkuyorum açıkcası
çok çok dikkatli ol canım sık dişini

Back
X