2014 Şubat Anneleri

inş. bişi yoktur kötü düşünme canım iyi düşün iyi olsun
ayrıca bi kaç sayfa öncede faklı bişi yazmış olsamda yani bu tür belirtilerin birden kaybolmasının iyi olmadığı gibi
şunuda dile geiteyimki şubatta kürtaj olduğum gebeliğimde karnımda kaç gün önce kalbi durmuş bebeğimin fakat ben kürtajdan 3 gün sonraya kadar mide şikayetlerim devam etti
yani mide şikayetlerinin bu denli kesilmesi kötü giden bir gebeliğin göstergesi değildir die düşünüyorum üstelik daha cuma günü bebecik iyiyken

yok canım benim bağışıklılığım var toxoya yemek konusunda o yüzden rahatım
fakat önceden yani annemin komşusunu ilk duyduğumda toxo bağışıklılığı bir kere olursa bir daha ömrü boyunca yakalanmassın gerçeğini bilmiyordum ve o yüzden endişe ediyordum açıkcası geçen yıl lab. uzmanı bir doktorlar tesadüf sohber ederken o dile getirdi bir kişi bir kez bağışıklılık kazanmışsa mümkün değil bir daha yakalanmaz testlerin yapılamsına bile gerek yoktur bir daha dedi

tesekkürler canım cevabın için.. doktorumu aradım ama bugün izinliymiş, yarında full doluymuş muayenesi.. birdahaki randevum 5 agustos bayaa var yani.. peki ben sana bişey sorcam, geçmiş olsun bebeğini kaybettiğini söylemişsin Rabbim bidaha yasatmasın, peki kalp durduktan sonra kanama vs olmuşmuydu hiç yada lekelenmen.. eşim diyor ki eger bi sıkıntı olsa kanaman vs olur agrı olur herhalde, yani hiçbir belirtisi olmamışmıydı..

Ben otelde resepsiyonistlik yapıyorum o yüzden 07:00-15:00 çalışıyorum.İşimin en büyük artısı çalışma saatlerim :16::16::16: Eleman arasak aklımdasın :1::1::1:

Benim ki uykudan kaynaklı değil sanırım.Geçen uyudum uykumu aldım kalktım yediğim herşeyi çıkardım :120::120::120: Güneşte başım ağrıyor oda bulantı yapıyor benim

hamileyken calismak cok zordur canim ya allah yardimcin olsun

Selam canlar yeni uyandığım için günaydın diyorum ama, çalışanlara kolay gelsin.
Bir sorum olacak.
Hani gebeliğin başında adet olacakmışız gibi kasık ağrılarımız oluyordu ya benim o gitgide azaldı ve 2-3 gündür kasık ağrım olmuyor. Mide bulantımın olmadığını söylüyordum,
Hala yok ama birkaç saat birşey yemezsem kötü oluyorum o zaman bulanıyo.
Benim gibi olan var mı, kasık ağrısı olmayan,

benimde hep düşük işte tansiyon...bende 4,5 gibi çıkıyorum 5 dk da evdeyim...yemek falan yapıyorum bu hafta hep yaptım cok şükür...ama yemek bitiyo bende bitiyorummmm...hemen baslıyo bulantı...sonra yemek yiyemiyorum....yatana kadar da devame diyo....:31:

maşallah o zamn kıza :1:

Poff bende yemek yapamıyorum...Ramazanın ilk günü eşim oruçlu diye kalktım güzel güzel yemek yapayım dedim işkence oldu sonu bana :27::27::27: Eşim öğretmen şimdilik evde o yüzden rahatım iki ay yemek konusunda.

kız sus sıfır beden hamile alacan işte alacan o kiloları :37::37::37::37::37::37:

ben şimdiden 65 im bi kere zayıf hamile olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :9::9::9::9::9::9:

aynen bende imreniyorum
sen kaç kiloasun kronikim

Ben 73 kiloyum tam diyet aşamasında hamile kaldım o yüzden çok abartmamaya çalışıyorum yemeyi :27::27::27:

tesekkürler canım cevabın için.. doktorumu aradım ama bugün izinliymiş, yarında full doluymuş muayenesi.. birdahaki randevum 5 agustos bayaa var yani.. peki ben sana bişey sorcam, geçmiş olsun bebeğini kaybettiğini söylemişsin Rabbim bidaha yasatmasın, peki kalp durduktan sonra kanama vs olmuşmuydu hiç yada lekelenmen.. eşim diyor ki eger bi sıkıntı olsa kanaman vs olur agrı olur herhalde, yani hiçbir belirtisi olmamışmıydı..

bu sorunun cevabıyla kafanı daha çok karıştırmamanı önermem canım
çünkü bir çok kalp durması sonucu bebeğini kaybeden bayana sorsan kimi olmuştu der kimi olmamıştı
bana gelecek olursan bende belirti olmadı kanama gibi
fakat benim o bebeğim zaten sorunluydu 5 haftalıktan beri 5 haftalıkken bir lekem olmuştu yani ondan sonra sürekli gelişimi geriydi falan filan

sen iyi düşün iyi olsun
ama çokta kafana takıyorsan eşine söyle akşam geldiğinde seni ilinizdeki devlet kadın doğum hastanesine götürsün orda acildede bakarlar usg ile kalp atışını görür rahatlarsın

Son düzenleme:

canim benim ayni durum basimdan gecti 7 haftalikken kürtaj oldum o durumdan dolayi hiçbirşey hissetmedim nede kanamam oldu normal bisekilde doktora gittim ve boyle birseyle karsilastim insan cok kötü hissediyor kendini bayagi zaman kendime gelemedim canim

Selam canlar yeni uyandığım için günaydın diyorum ama, çalışanlara kolay gelsin.
Bir sorum olacak.
Hani gebeliğin başında adet olacakmışız gibi kasık ağrılarımız oluyordu ya benim o gitgide azaldı ve 2-3 gündür kasık ağrım olmuyor. Mide bulantımın olmadığını söylüyordum,

benim 11 haftalik canim nende yasamadim hic kasik agrisi canım arada bulanti oluyo sadece

Bir sorum olacak.
gunaydın sanada

benim kasık ağrım 7.haftadan sonra kayboldu şimdi ara ara bıçak saplanması tarzında olan ağrı giriyo ani ayağa kalktığımda oda 2 haftadır var

arkadaşlar 7.haftada bebek boyunuz kaçtı? 1.33 normalmiidr

benim 7+0 da 10mm di yani 1cmdi sanırım seninkide normal

kız sus sıfır beden hamile alacan işte alacan o kiloları :37::37::37::37::37::37:

ben şimdiden 65 im bi kere zayıf hamile olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :9::9::9::9::9::9:

aynen bende imreniyorum
sen kaç kiloasun kronikim

yaaa deme öle aklıma sezercikin filmi geldi....fıstık benim olcak bincem üstüne vurcam kırbacı....sende öyle bi dedin ki...alcan o kiloları alcan işte hhahaa :60::60:

Poff bende yemek yapamıyorum...Ramazanın ilk günü eşim oruçlu diye kalktım güzel güzel yemek yapayım dedim işkence oldu sonu bana :27::27::27: Eşim öğretmen şimdilik evde o yüzden rahatım iki ay yemek konusunda.

Ben 73 kiloyum tam diyet aşamasında hamile kaldım o yüzden çok abartmamaya çalışıyorum yemeyi :27::27::27:

valla bende bugün kurtuldum yemek yapmaktan kv ye gidicez heyoooooo:66:

Son düzenleme:
Bir sorum olacak.

canım meraklanma normal bir durum, benim 4. ve 5. haftalar hep vardı adet olacakmısım hissi ama arkadaşlarım diyordu 6. haftadan sonra bitiyor diye.. gercekten 6. haftadan sonra hiç bir gün olmadı... kişiden kişiye değişir muhakkak ama azalması anormal bir durum değil yani..ne mutlu sana;))

yaaa deme öle aklıma sezercikin filmi geldi....fıstık benim olcak bincem üstüne vurcam kırbacı....sende öyle bi dedin ki...alcan o kiloları alcan işte hhahaa :60::60:

valla bende bugün kurtuldum yemek yapmaktan kv ye gidicez heyoooooo:66:

haha alcan tabi alcannnnnnnnn işte o kadar :9::9::9::9::9::9::9:

canım meraklanma normal bir durum, benim 4. ve 5. haftalar hep vardı adet olacakmısım hissi ama arkadaşlarım diyordu 6. haftadan sonra bitiyor diye.. gercekten 6. haftadan sonra hiç bir gün olmadı... kişiden kişiye değişir muhakkak ama azalması anormal bir durum değil yani..ne mutlu sana;))

Çok sağolun kızlar ya, benim ilk gebeliğim de boş GEBELİKTİ, kötü düşünmemeye çalışıyorum ama bebeğimin orda olduğunu bi şekilde hissetmek istiyorum o yüzden kendimi dinliyorum sürekli,
Dün ilginç birşey yaşadım, gece yattım yatağa elimi karnıma götürdüm bebişim annesini hissetsin diye, tam o anda bi atım hissettim,
Bu atım tabii ki de bebekle alakalı değil barsaklarımın hareketi ya da seyirmedir ama ilginç oldu aynı anda olması:)

Çok sağolun kızlar ya, benim ilk gebeliğim de boş GEBELİKTİ, kötü düşünmemeye çalışıyorum ama bebeğimin orda olduğunu bi şekilde hissetmek istiyorum o yüzden kendimi dinliyorum sürekli,
Dün ilginç birşey yaşadım, gece yattım yatağa elimi karnıma götürdüm bebişim annesini hissetsin diye, tam o anda bi atım hissettim,
Bu atım tabii ki de bebekle alakalı değil barsaklarımın hareketi ya da seyirmedir ama ilginç oldu aynı anda olması:)

inan aynı hissi birkaç kez bende yasadım, artık zaman gecsın ve hareketlerini hisssedelim istiyorum inş... zaman da inadına gecmiyor sanki:// evdeyim şuan tatil ondan sanırım..

Back
X