Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar kızıl saç iki taraftada olmazsa bebekte olmaz dimi benim kayınvalidem kızıl saçlı bebğimin öle olmasını inşallah istemiorum pis kocam korkutuyor beni:)bizim tarafta kimsede yok öle bişi
canım ya düşündüğün şeye bak:)
valla anne-baba kapkara olup da sarışın doğan çocuk gördüm. anne-baba kahverengi gözlü olup da masmavi gözlü doğan çocuk gördüm. bizim eski komşumuz anne sarışın-baba esmer oğulları da kızıl saçlı çok tatlı bir bebekti. her şeyin hayırlısı olsun, sen öyle şeyler hiç düşünme şu an...
merhaba herkese bulantilarim basladi biraz ve sabahlari hic birsey yiyemiyorum cozum onerisi olarak elma ve soda dediler deniycem. uzun bir aradan sonra bugun ilk defa kahvalti yapabildim cok mutluyum o yuzden. nezaman acilcak ki istahim acabayarin kalp atisini dinlemeye gidicez esimle birlikte insallah bir sorun cikmaz.
şimdi bebe yağıyla yağlandım kaşınmaktan helak oldum yahu..beyaz tenliyim yağ sürerken farkettim nasıl da damarlanmış göğüslerim
şaştım kaldım sizin de öyle mi kızlar:26:
kazım büfenin muzlu sütüne bende hayır demem ama yengen yeme...sucuk var içindeşalgamı da güzel kazımın....bu arada sen nerde oturuyosun canım.süleyman demirel miydi?bende Turgut özal hasan ustanın ordayım....yakınız
![]()
merhaba, canım tatildeyiz derken ben de öğretmenim senin gibionu kasdettim.. evden cıkamıyorum ki ben, bulantılar cok fena hergecen gün artıyor.. canım benim 4 gün önden gidiyor, iki doktora gittim ikiside aynı şeyi söyledi erken döllenme dedi..yani 7+5 te gittim, 8+2 cıktı dün.. 15 gün önce gittigim ilk doktor 3 mm demişti.. dün kalp atışları için yeni doktoruma gittim, 18 mm olmuş.. ilk hamileleiğim, herseyi fazla fazla yasıyoruz biz.. dua ediyorum bulantılarımız gecsin diye..
birde ailelerimizden uzaktayız diye üzülen arkadaşlar; yakın olup ilgi görmemek daha kötü.. gecen hafta anneme gittim uzak bana biraz, çok güzel yedim içtim.. eve geldim eşim yemek yapaya çalışıyor, hiç beceremiyor sağolsun.. kayınvalidem üst katta, daha bir kez sormadı var mı istegin vs.. hiçbirsey getirmedi.. üstüne birde diyor ki evde cok durup hastalık hastası olursun kendini dinleme, benle komsulara gel! ben bulantıdan kapı dışarı cıkamıyorum ki![]()
inanmıyorum aramızda 20 kilo fark var :O
kışın hasta olup da ilaç kullanmayayım diye bünyeyi baya bi güçlendirdim tabii 60'tan 70 kiloya çıktım...şimdi de hiç kasmıyorum, nasıl olsa ileride verilir kilolar, yalnız ben zayıf olanların en az 25-30 kilo aldıklarını duymuştum.
hiç merak etme canım şu dönemler geçip de iştahın açılınca her şey istediğin gibi olur...
Ayy bak ben de korkmaya başladım şimdi. Ben en son 24 Haziran'da gördüm. Kooossskooocaaaaaa 17 günBenim de 22 Temmuz'da kontrolüm var, inşallah iyidir bebişlerimiz yaa...
canım ya düşündüğün şeye bak:)
valla anne-baba kapkara olup da sarışın doğan çocuk gördüm. anne-baba kahverengi gözlü olup da masmavi gözlü doğan çocuk gördüm. bizim eski komşumuz anne sarışın-baba esmer oğulları da kızıl saçlı çok tatlı bir bebekti. her şeyin hayırlısı olsun, sen öyle şeyler hiç düşünme şu an...
bende sordum canim sesi cikmadi bugün
ben iflah olmaz bir hayvan severim. Börtü böceğe bile "bıdı bıdı" yapabilen bir tipim işte. Bir de sokaklarda beslediğim hayvanlar var ve onları sevmeme o kadar alışkınlar ki şimdi uzak duruyorum yüzüme acayip acayip bakıyorlar. En son bu sabah beslediğim kedilerden biri yanımdan sessizce yaklaşıp yukarı uzanarak elimi öptü. Ben bunlardan nasıl uzak kalıcam bu zaman zarfında yaaa...
arkadaşlar 7.haftada bebek boyunuz kaçtı? 1.33 normalmiidr
bende ayni durumu yasadim canim bebek olmadini damarin attini bildim halde çok hecanlandim ya
keşke hepimiz ideal olan kiloda kalabilsek. ben 53,5 ile hamile kaldım ama şimdi 51.5 kiloyum. bakalım doktor kontrolüne kadar nasıl olacağım. Annem böyle giderse sana serum filan takacaklar korkarım diyor. Şimdi yiyemiyorum diye üzülüyorum, sonra çok yiyorum diye üzülürüm. :)
işten erken arkadaşlara çok imrendim şimdi. ben 18.30'da çıkıyorum.![]()
fadikk ve spse ne zaman gelsem burda olabiliyorsunuz ne güzel bende de engeller olmasa da gelebilsem keşke imreniyorum size...geldim biraz okudum gene gitmek zorundayımm...offf...size ii muhabbetler olmayanların yerine de tadını ççıkarın muhabbetin..