2014 Şubat Anneleri

Allah bağışlasın oğlunuuu :nazar::nazar::nazar: ağzın bal yesinnnn inşallah irkektir :) SAĞLIKLI SİHHATLİ olsun da cinsiyet pek farketmiyor ama ben cocuk gelişimi okuyorum ve elimde değil erkekleri daha cok seviyorum :):9:

tabiki önce sağlıklı fakat kimse de inkar edemez ki herkesin gönlünden geçen bir cinsiyet vardır dediğin gibi. benim oğlum olduğu için eşimle çin takvimi uyguladık kız için. :) takdir allahın tabiki

benimki 7+5 bugün dün çekildi ama ultrason kalitesiz ben hiçbişi göremiorum:)

ama o zmnlarda benimkide nokta gibiydi bunda cok belirgin öbürlerinde ben anlıyordum ama kocam anlamıyordu hiç bu cekilirken doktoruma dedi hah ya bebege benzemiş sonunda :D:1::1:

yüklesin bende göreyim minik meleği :) :emir_bebek::nazar: ay canım varya ben erkek bebekleri cok cok seviyorum Rabbim gönlüme göre veriyo heralde inşallah yanı :1: kız diyen cıkmadı daha inşallah irkekim olur senin ilk bebk mi :)

erkek bebek hatlarını daha çok belli ediyor. genel olarak yani vücut hatları resmen kucağa almalık bebek gibi kıvrımları

tabiki önce sağlıklı fakat kimse de inkar edemez ki herkesin gönlünden geçen bir cinsiyet vardır dediğin gibi. benim oğlum olduğu için eşimle çin takvimi uyguladık kız için. :) takdir allahın tabiki

:) inşallah kızçeniz olur o zmn Rabbim o kadar büyükki ne istersek veriyor cok sükür..:49:

yüklesin bende göreyim minik meleği :) :emir_bebek::nazar: ay canım varya ben erkek bebekleri cok cok seviyorum Rabbim gönlüme göre veriyo heralde inşallah yanı :1: kız diyen cıkmadı daha inşallah irkekim olur senin ilk bebk mi :)

Benım ıkıncı hamılelıgım, ama yasayan bebegım yok hayırlısıyla ıkıncı bebegım ama kucagıma alacagım ılk bebegıl olcak ınsallahhhh:16::16: beceremedım hemen esıme hallettırıorummm :34:

kızlar listemiz yok dimi son adet tarihi annenin yaşı kaçıncı bebeği olduğu diğer topiklerde var bilen bi arkadaşımız oluştursa güzel olmazmı

erkek bebek hatlarını daha çok belli ediyor. genel olarak yani vücut hatları resmen kucağa almalık bebek gibi kıvrımları

ben kız istiyorum önce sağlık ve hayırlı evlat tabi inşalalh ama hep kzım diye seviyorum adını bile koydum ela:)

açlıktan ölücem ama canım hiçbişi istemio tarih yazmamış benim canımın bişi istemediğini çok güldüm:)

geldik tekrar ama yarım saate kaçarım yine:) bugün kocam beni iyi gördü herhalde hiç mutfağa girmiyor neyseki hazır yemeğim,bir tek pilav ve patates kızartmam kaldı onlarda 10 dklık iş:) yav ben çok kız istiyorum ama erkek olcak içime doğdu diyen çok:( tabi önce sağlık ama Allah içimi biliyor yaa doktor erkek derse biraz burulurum gibi geliyor...

fadikciiiim keşke benim de kıs kardeşim olsaydı ne şanslısın....ben artık pipi görmekten bıktım( 4 erkek kardeşim var bu yüzden söyledim) :9: kızım olsun istiyorum o yüzden...

geldik tekrar ama yarım saate kaçarım yine:) bugün kocam beni iyi gördü herhalde hiç mutfağa girmiyor neyseki hazır yemeğim,bir tek pilav ve patates kızartmam kaldı onlarda 10 dklık iş:) yav ben çok kız istiyorum ama erkek olcak içime doğdu diyen çok:( tabi önce sağlık ama Allah içimi biliyor yaa doktor erkek derse biraz burulurum gibi geliyor...

fadikciiiim keşke benim de kıs kardeşim olsaydı ne şanslısın....ben artık pipi görmekten bıktım( 4 erkek kardeşim var bu yüzden söyledim) :9: kızım olsun istiyorum o yüzden...

aynen kız istiyorum am içimde bişi erkek mi dior sağlıkla kucağıma alayım ben onu ölürüm:9 bu arda var ya anne neymiş annemi üzdüğümde nasıl üzmüşüm daha şimdiden anladım:)annelik çok güzel çok şükür

aynen kız istiyorum am içimde bişi erkek mi dior sağlıkla kucağıma alayım ben onu ölürüm:9 bu arda var ya anne neymiş annemi üzdüğümde nasıl üzmüşüm daha şimdiden anladım:)annelik çok güzel çok şükür

al benden de o kadar yaaa nasıl üzmüşüm annemi yazık kadına:) bir de evde doğurmuş beni canlı canlı atmışlar dikişini neler çekti bir de ben çektirdim gibi geliyor:(((( yaa radyasyon konusunda fazla pimpirikli olmamak gerektiğine inanıyorum ve ayrıca cep telefonları daha tehlikeli ve yine ayrıca cep telin çektiği her yerde radyasyon vardır.....abartmanın alemi yok bence millete baksana bir sürü hameli topiği var hadi bizim doktor birşeye demedi bunca hamileyi uyaran hiç mi olmadı?? inşallah bir problem olmaz ama bence pireyi deve yapmamak lazım....

kızlar bazılarınıza iğrenç gelecek ama ben deli gibi sulu yemek ve pilav yiyorum. bugün hem kuru fasülye hem nohut yahni ve yanlarında pilav yedim. hemde yanında kuru soğanla :9: öğlen fasülye şimdide nohut :9: :9:
et ve cevizde tiksindim 1 haftadır ikisi de yok hayatımda

kızlar bazılarınıza iğrenç gelecek ama ben deli gibi sulu yemek ve pilav yiyorum. bugün hem kuru fasülye hem nohut yahni ve yanlarında pilav yedim. hemde yanında kuru soğanla :9: öğlen fasülye şimdide nohut :9: :9:
et ve cevizde tiksindim 1 haftadır ikisi de yok hayatımda

ay nie canım ya kuruyu benimde canım çekio yaz yaz enyeresan ama biraz kendime gelirsem yapcam bende hem protein yani

Back
X