aynen biz 6 senedir yapıcamız saate bile karıştılar canım ahh ahh neler çektik doktor kapılarında allah eksik etmesin ama düşürmesinde
bizde hep gün aşrı yada hergün ilişki yapardık bebek olsun diye şimdi 1 aydır böle eşimle birbirimize sadıç diyoruz ensesine elimi atıyorum kanka naber diyorum :13:iyce alay konusu oldu aramızda zaten unuttum ben nasıl bişidi diyorum gel gösterim diyo hemen

ya işin komiği bize yasaklamadı ama soramadık sen sor ben sor derken ikimizde utandık şimdi iyice 1 ay oldu diyom kim daha cok istiyosa o sorsun sen sor ya diyo bende sen sor diyorum

gene soramazsak yarın baya baya hasret kaldım kocama

aynen canım bende 6 sne sonra bulmuşuz çok şey bekliyorum ama erkekler anlayamıyo daha dogmadan babalığı sanırım ama bizimki ilk utrasyonda gördüğünde çok tuhaftı böle saf bi gülümseme heycan şaşkın şaşkındı aynı nikah masasındaki gbydi gözümün önünden gitmiyo

biz bir dogurcaz onalr 9uz onlarada yazık çok şey bekleme bazen bende kzııyorum her işi yapıyorum yemek filan ohh hala bişeylere burun kırın ediyo boğasım geliyo bazen aç bak diyorum şubat annelerine ögg ögg herkez ne yiyo ne yemek yapıyo şükret haline diyorum

kızıyorum bazen