Merhaba kızlarr, bugün en yakın arkadaşlarımla hamileliğimi paylaştım nasıl mutlu oldularr, kaç yıldır bu haberi bekliyolar benden,inşallah hayırlısıyla tamamlanır.. Çook özledim hepsini, ailemi, istanbulu.. İnşallah herkes sevdiklerine kavuşur, ben de en yakın zamanda hayırlısıyla istanbuluma dönerim inşallah, amin
Bebeğini gören arkadaşların gözleri aydın..
Benim de toxoplazma negatif çıktı yani geçirmemişim, dr özellikle çiğ köfte ciğerden uzak dur dedi, malum adanada olunca:)
Ben paranen içermeyen krem işini önceden araştırmıştım, dermo eczanem ve aile eczanesi adlı siteler var.. Ordan sipariş etmiştim.. Benim cildim yağlı olduğu için ve hamilelikle birlikte iyice yağlamdığı için yüz kremi kullanmıyorum.. Güneş kremi chicco nun mamma donna markasını aldım, hamileler için..Vücut nemlendiricisi olarak mustella..ordan organik el kremiyle dudak nemlendiricisi aldım..şampuanımı değiştirmedim çünkü saçta kalmayıp yıkandığı için sorun yaratmadığını okudum.. Roll-onlarınızın aliminyum içermemesine dikkat edin kızlar..
evet oldukça hemde....limonportakal da suleyman demirel de...üçümüz de yakınızzz
Evett hepimizin arası en fazla 5 dk galiba:) kızlar kontrollerinizi hamgi dr da yaptırıyosunuzz
merabalar kızlar tam kavuştum size derken annem aradı bana geliyormuş yemek yapacakmış sağolsun güzelim yaaa....ben sanki ateşliyim biraz ya da çok sıcak bilemedim

bizim apartmandaki bebeler su çiçeği geçiriyorlar vve ben küçükken geçirmedim korkuyorum bana da geçtimi diye

(((((((( çünkü ateşle başlar bu iş

(( dua edin noluur umarım bu halsizliğğim midemden kaynaklıdır....
Geçmiş olsun canım, inşallah öyle birşey değildir ama suçiçeği gebeliğin ilerleyen dönemlerinde tehlikeli diye biliyorum gönlünü ferah tut.. Benim bir arkadaşım 7 aylık hamileyken büyük çocuğundan geçmişti çok şükür hiçbişey olmadı..
Slm canlar bugün işyerinde pembe kanamam oldu, bizim kadın doğuma gittim hemen (hastanede çalışıyorum).
Çok şükür kesede bişi yok ama rahimde sızıntı şeklinde kanama alanı görüldü,
Dr. 1 hafta rapor verdi ve progesteron 200mg yumuşak kapsül günde 3 kez vajinaya koyulandan verdi. Böyle kullanan var mı?
Yatak istirahati dedi, bol sıvı al dedi
Bide bugün 8+1 im
Bebiş 18 mm olmuş çok şükür. Sizin değerler nasıldı?
SİZDEN BANA VE BENİM GİBİ OLANLAR İÇİN DUA İSTİYORUM,
Canım geçmiş olsun ben de yaşadım hem iğne hem fitil kullanıyodum.. Ben o fitili
tüp bebek olduğu için 2,5 ay kullandım yeni bıraktım..ilacı buzdolabında saklarsan daha rahat kullanırsın.. Güzelce dinlen hiç bişey olmaz Allahın izniyle..