2014 Şubat Anneleri

gecmiş olsun canım beklıyoruz tekrar bende diyodum sosyo nerelerde gözükmüyor diye k.i.b.:16:

batıkentte oturuyodun dimi canım sen ya hangi hastaneye gidiyosun birde gaziyive yenimahalle devlet hastanesini duydunmu hiç nasıl acaba:16:

yok canım ben elvankentte oturuyorum şuan burda bulunan tıp merkezine gidiyorum hastanelerle ilgili hiçbir bilgim yok bursalıyım ben 2 yıl olcak buraya geleli yenimahalle devlet hastanesine eşim gitmişti çok hoşuna gitmiş çok temiz heryer diyodu ama bilmiyom kadın doğum nasıl bende araştırıyorum gataya gitmek istiyorum ama orasıda çok uzak kalıyo bana

Günaydın kızlar. Umarım hepiniz iyisinizdir. :16: İş yerinde feci bir yoğunluk vardı. Kaç gündür doğru düzgün giremedim. Aramıza yeni katılıp, özelden msj atan arkadaşları listeye ekledim. Hepiniz hoşgeldiniz. Önümüzdeki hafta eşim bir operasyon geçirecek, 1 hafta yokum. Telefondan girmeye çalışırım.
Hepiniz kendinize çok iyi bakın. Bebişleri de sizleri de çok öpüyoruz :21::16::16:

çok geçmiş olsun

Canım hiç sıkma canını bende de hamileliğimin başından beri lekelenme tarzında kanamalar vardı. Doktor aynı senin gibi kese etrafında kanama görmediğini ancak yine de düşük tedavisi uygulamamız gerektiğini söyledi. Önce iğne yaptılar sonra da progestan kullanmaya başladım. Ben de vajinadan her gece yatmadan önce 2 tane alıyorum. kanamam durdu çok şükür ama kutu bitene kadar devam edeceğim.

CANIM sana da geçmiş olsun. Dr. Bana da 12. Haftaya kadar kullanacaksın dedi. Hayırlısı bakalım. Senin az kalmış darısı bana:)

Merhaba kızlarr, bugün en yakın arkadaşlarımla hamileliğimi paylaştım nasıl mutlu oldularr, kaç yıldır bu haberi bekliyolar benden,inşallah hayırlısıyla tamamlanır.. Çook özledim hepsini, ailemi, istanbulu.. İnşallah herkes sevdiklerine kavuşur, ben de en yakın zamanda hayırlısıyla istanbuluma dönerim inşallah, amin;)

Bebeğini gören arkadaşların gözleri aydın..

Benim de toxoplazma negatif çıktı yani geçirmemişim, dr özellikle çiğ köfte ciğerden uzak dur dedi, malum adanada olunca:)

Ben paranen içermeyen krem işini önceden araştırmıştım, dermo eczanem ve aile eczanesi adlı siteler var.. Ordan sipariş etmiştim.. Benim cildim yağlı olduğu için ve hamilelikle birlikte iyice yağlamdığı için yüz kremi kullanmıyorum.. Güneş kremi chicco nun mamma donna markasını aldım, hamileler için..Vücut nemlendiricisi olarak mustella..ordan organik el kremiyle dudak nemlendiricisi aldım..şampuanımı değiştirmedim çünkü saçta kalmayıp yıkandığı için sorun yaratmadığını okudum.. Roll-onlarınızın aliminyum içermemesine dikkat edin kızlar..

evet oldukça hemde....limonportakal da suleyman demirel de...üçümüz de yakınızzz :34:

Evett hepimizin arası en fazla 5 dk galiba:) kızlar kontrollerinizi hamgi dr da yaptırıyosunuzz

merabalar kızlar tam kavuştum size derken annem aradı bana geliyormuş yemek yapacakmış sağolsun güzelim yaaa....ben sanki ateşliyim biraz ya da çok sıcak bilemedim:(bizim apartmandaki bebeler su çiçeği geçiriyorlar vve ben küçükken geçirmedim korkuyorum bana da geçtimi diye:((((((((( çünkü ateşle başlar bu iş:((( dua edin noluur umarım bu halsizliğğim midemden kaynaklıdır....

Geçmiş olsun canım, inşallah öyle birşey değildir ama suçiçeği gebeliğin ilerleyen dönemlerinde tehlikeli diye biliyorum gönlünü ferah tut.. Benim bir arkadaşım 7 aylık hamileyken büyük çocuğundan geçmişti çok şükür hiçbişey olmadı..

Slm canlar bugün işyerinde pembe kanamam oldu, bizim kadın doğuma gittim hemen (hastanede çalışıyorum).
Çok şükür kesede bişi yok ama rahimde sızıntı şeklinde kanama alanı görüldü,
Dr. 1 hafta rapor verdi ve progesteron 200mg yumuşak kapsül günde 3 kez vajinaya koyulandan verdi. Böyle kullanan var mı?
Yatak istirahati dedi, bol sıvı al dedi
Bide bugün 8+1 im
Bebiş 18 mm olmuş çok şükür. Sizin değerler nasıldı?
SİZDEN BANA VE BENİM GİBİ OLANLAR İÇİN DUA İSTİYORUM,

Canım geçmiş olsun ben de yaşadım hem iğne hem fitil kullanıyodum.. Ben o fitili tüp bebek olduğu için 2,5 ay kullandım yeni bıraktım..ilacı buzdolabında saklarsan daha rahat kullanırsın.. Güzelce dinlen hiç bişey olmaz Allahın izniyle..

arkadaşlar dün paylaşmıştım, bulantılarım vs bir anda geçti diye.. bugün doktoru aradım hemen gel bakalım dedi.. çok şükür yolunda hersey büyüyor fasülyem:)) gecen hafta hareket gözlememiştik, bu hafta harekete geçiyor.. benim gibi çok bulantısı olup 12. haftadan önce birden kesilen arkadaşlar telaş yapmayın olur mu? doktorum olabilir illa 12 de veya 14 te kesilecek diye birşey yok dedi.. inş böyle devam eder,artık mide sorunu istemiyorum.. yalnız iştahım da eskiye döndü, bu gidişle baya kilo alırım ben:))

senin adına sevindim canm benimde çok bulantılarım oluyor umarım benimkide hemen geçerde şu hamileliğin tadını çıkarırım artık:37:

selam kızlar bugün yine kontrolümüz vardı, çok büyümüş bebişim:16: doktor herşeyi oluşmuş çok iyi dedi ama kaç mm olduğunu sormayı unutmuşum kağıtta 1,71 cm yazıyor yani 17,1 mm mi oluyor:44:

Bebeğini gören arkadaşların gözleri aydın..

Benim de toxoplazma negatif çıktı yani geçirmemişim, dr özellikle çiğ köfte ciğerden uzak dur dedi, malum adanada olunca:)

Ben paranen içermeyen krem işini önceden araştırmıştım, dermo eczanem ve aile eczanesi adlı siteler var.. Ordan sipariş etmiştim.. Benim cildim yağlı olduğu için ve hamilelikle birlikte iyice yağlamdığı için yüz kremi kullanmıyorum.. Güneş kremi chicco nun mamma donna markasını aldım, hamileler için..Vücut nemlendiricisi olarak mustella..ordan organik el kremiyle dudak nemlendiricisi aldım..şampuanımı değiştirmedim çünkü saçta kalmayıp yıkandığı için sorun yaratmadığını okudum.. Roll-onlarınızın aliminyum içermemesine dikkat edin kızlar..

bilgiler için teşekkürler:)

selam kızlar bugün yine kontrolümüz vardı, çok büyümüş bebişim:16: doktor herşeyi oluşmuş çok iyi dedi ama kaç mm olduğunu sormayı unutmuşum kağıtta 1,71 cm yazıyor yani 17,1 mm mi oluyor:44:

kaç haftalık seninki 17,1 ise8 haftalık olması lazım
oraya gidince hep unutuo insan zaten:)
ben budefa soru kağıdı ile gittim hepsini sordum:D

kaç haftalık seninki 17,1 ise8 haftalık olması lazım
oraya gidince hep unutuo insan zaten:)
ben budefa soru kağıdı ile gittim hepsini sordum:D
[/B][/QUOTE]

8 haftalık onu söyledi de kaç mm olduğunu söylemedi canım 1,71 cm yazıyor. bende hiç birşey sormadan geldim yine ne sorcaktım diye düşündüm birde:9:

iyi akşamlar kızlar hepiniz kayboldunuz mutfağa galiba:))) şükür gün içinde kendiliğinden geçti ateşim galiba beni nazlayacak bir anneye ihtiyacım varmış:)))) yaaa evde tek başına sıkılıyor insan meğer bir ses bir nefese ihtiyaç duyuyormuş.....limonportakaaalll çok ferahlattın içimi yaaa ben de ya olursam bebeğimi alırlarsa diye korkuyordum:)))

Haksever şimdi yazdıkların ve avatarındaki sevişme sonrası sigara içen çifti örtüştüremedim ben birbiriyle . Ağda yaparken bir yerlerin gözükür diye günah ise burada apaçık bunlardan bahsetmek de günah değil midir?
Ben günah olduğunu düşünmüyorum bu arada..:40:

bakış açısı diyelim sanki seviştikelrini gösteriyoda ordaki:44: tamamen bi espiydi 6 senedir çocuk için doktorlarda geziyorum ve her ilişkiye girecegin tarihi hatta saati doktorlar beelirliyo daha öncesindeki muhabbetlerimize hitaben bi espiri avatarıdır ... nasıl olduguda sizi ilgilendirmez mühtehcen bişi görmüyorum ben şahsen... benim günah olarak gördüğümü görmemen de normaldir beni düşüncelerin ilgilendirmez yani avatarımla agdadaki muhabbetimide birleştirip bu şekilde eleştirmende çok tuhaf geldi acıkcası. soru işareti koymasaydın görmezlikten gelirdimde aydınlatayım dedim meraklarını..zorunlu olmadıkça bayan bayana bile olsa göbek deliğinden diz kapagı arasını gösteremez istersen araştır dinimizce yasak... doktora gidiyorum ve vajinadan muane ediliyo ama zorunlu ve saglık acısından oldugu için bende yaptırıyorum ama agdanın bi zorunlulugu olmadıgı için bence günahsa yaptırmam yani .. senin kafana yatıyosa yaptırsın kimse kimsenin dini görüşüne karışamaz dimi? ben seninkine karışamıyosam sende benimkine karışamazsın.. hatta avatarımla birleştirip sorgulayamazsın...

iyi akşamlar kızlar hepiniz kayboldunuz mutfağa galiba:))) şükür gün içinde kendiliğinden geçti ateşim galiba beni nazlayacak bir anneye ihtiyacım varmış:)))) yaaa evde tek başına sıkılıyor insan meğer bir ses bir nefese ihtiyaç duyuyormuş.....limonportakaaalll çok ferahlattın içimi yaaa ben de ya olursam bebeğimi alırlarsa diye korkuyordum:)))

iyi akşamlar canim kötü dusunup üzme kendini

iyi akşamlar canim kötü dusunup üzme kendini

yok çok şükür rabbim koruyor herhalde....bu arada sitede değişikliğe mi gidildi??? sen şimdi benim mesajı alıntı yapıp cevap verdin yaa hemen bir mesaj alıntısı diye bildiri geldi önceden gelmezdi şaşırdım...SEN NASILSIN???

yarın sabah doktora gidiyorum kızlar bana dua edin bebeğimi ve kalp atışlarını inşallah görürüm . Allahımdan başka hiç bişey istemiyorum bebeğim sağlıkla hayırlı bi şekilde doğsunda hiç bişeyde gözüm yok ..

Herkese hayırlı iftarlar gebişler:) kimsecikler yok.. midem az ferahlamışken bi bakim dedim maşallah hızınıza yetişilmiyor.. bugün akıntım normal renkteydi şükür inşallah tekrar renk değiştirmez. eşim çok huzursuz sanki hemen düşük olacakmış gibi panikte. sabah kalkmış çamaşırları falan katlamş işleri halledip gitmiş hiç duymadım. Allah başımdan eksik etmesin aşkımı:nazar:

maşallah canım gene benim ultrasyona göre baya netmiş:)

dahada büyürde iyice görürüz inşallah canım.

doktora göre kaçıncı haftadasın ttalım

şuan normal sata göre 8 hafta olmak üzere ama ultrasonda 6+1 çıktı dün. yumurtam inatçıdır çatlatma iğnesine rağmen geç çatlardı. bu kezde öyle olmuş. 10 gün geriden gidiyoruz. ama kalbini duyduk herşey yolunda şükür. satı 28 mayıs kabul edip ona göre devam etcekmişiz.

valla kanmam olunca yasakladı doktor ama biz zaten doğal bir yasak getirmiştik aramıza korkuoduk galiba hiç konuşmadıkta.zaten adamdan tiksiniyorum kendimden bile varyaaa yazık hiç böle hiçbir kokuya tahammül kalmadı

bendede akıntım açık kahve oldu dün söyleyince bol istirahat ve ilişki yasak dedi :)) kaç gündür yatakta dönüyo dönüyo ben seni uyutmayacam böyle diye yastığı alıp salona gidiyo.. çok sıcak evler ama başka şeylerde hararet yapıyormu bilmiyorum :9::9: kızımda 10 ay uzak kalmıştık o yüzden yabancılık çekmiyordur heral :))

hamilelik takvimimi doktorun hesabına göre düzenledim.. her ne kadar mart annesi gibi görünsemde sezeryan sebebiyle yine şubat annesi olurum sanırım.. olmasamda gidemem bi yere topiğe alıştım çünkü:49::49:

hamilelik takvimimi doktorun hesabına göre düzenledim.. her ne kadar mart annesi gibi görünsemde sezeryan sebebiyle yine şubat annesi olurum sanırım.. olmasamda gidemem bi yere topiğe alıştım çünkü:49::49:

neden sezeryan ? bebeğinin kalp atışlarını ne zaman gördün ??

meraba arkadaşlar Allah nasip ederse bende şubat annesi olcam.... inş hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız 8 haftalık gebeyim ama burdaki hamilelik hafta hesaplamasında 10 haftalık gözüküyorum :1:

Back
X