hahahhah şimdi reklamlarda beren saat duş reklamı:)))))
bebişinle beraber sıhhatler olsun canımm...ayy bebişlerimzde olsa da mis gibi dalinle yıkasak onları misler gibi koksalar....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahhah şimdi reklamlarda beren saat duş reklamı:)))))
saatler olsun canim bebisinle sana
bebişinle beraber sıhhatler olsun canımm...ayy bebişlerimzde olsa da mis gibi dalinle yıkasak onları misler gibi koksalar....
yok canım daha neler bende öle yazıorum ...deidm yaa sana çekti bişiler egeli olduğunu anladım yaniii
kızlar bır sorum olacak doktorunuz acaba sızlerı kac haftada bır kontrolo cagırıyor benım gıttıgım ve en son gdecegım tarıh:
15.06.2013 : ılk daha kese bıle gorulmedı
19.06. " : kese goruldu rahımıcı gebelık ve coraspırın ıle folık asıt devam. (4.hafta)
06.07. " : kalp atısını hem gorduk hem duyduk gunuyle uyumlu gıttıgını ogrendım.kan tahlilerim yapıldı. (8. hafta)
27.07. " : bır sonrakı randevum 12 haftama denk gelıyor.
bu sekılde ben 3 hafta da bır ccagrılıyorum. ya sizler?
benim doktorum özel olmasına rağmen fazla konusmayı sevmıyor sanırım kısa ve oz bırde gercekcı hıcbırseyı kısıtlamadı sen ne kadar korursan o dusecek oldu mu tutamazsın; tutunacaksada her turlu tutunur dıyor. halsız ve mıdemın bulandıgını ogurdugumu soyluyorum. oh oh ne guzel bunlar hamılelıgın tuzu biberi tatlım diyor doktorcum.
bıcı bıcı yaparım dalinle mis gibi kokarım dalinle:)))))))
çok teşekkür ederim canım rahatladım valla bornozumla oturuyorum şuan:)))
fazeycim ya doktor biraz şans işi bence....şöyle benim gibi geveze doktor ben de bulamadım...annesiii herşey harika,bebiş haftasıyla uyumlu,sen hiç canını sıkmaaa biraz kanama alanın olsa bile üzülme geçer onlarr tamam mı güzelim felan deseler yaaa:))))))))
fazeycim ya doktor biraz şans işi bence....şöyle benim gibi geveze doktor ben de bulamadım...annesiii herşey harika,bebiş haftasıyla uyumlu,sen hiç canını sıkmaaa biraz kanama alanın olsa bile üzülme geçer onlarr tamam mı güzelim felan deseler yaaa:))))))))
tamam canim Teşekkürler bu arada kac yasindasin
sanırım o konuda çok şanslıyım canım acayip empati kuan bi doktorum var eşim bile şaştı kaldı biz sormadan ne sormamız gerekeceğini bildiği için o söylüyor ve sadece dinliyoruz hiçbişey sormaya gerek kalmadan çıkıyoruz...Allah razı olsun kadından ama hastası çok o biraz sıkıntı oluyo randevu da almış olsak beklemek zorunda kalıyoruz
ahhh görsek o günleri keşkee bi an önce...bugün bende alışverişe çıkıp kendime dalin alıcam ve de bebe yyağı falan artık göbek bakımına başlıcam bugün inşallah.....
şanslıymışsın o zaman inşallah hep böyle devam eder canım
bebek yağı iyi gelirmi ki???? ben kozmetikçiye uğramayı düşünürdüm açıkçası...bilmem ne derm var:)))
26 canım sen? bayramda nazillide olacağım inş izmire de geçeriz ama aliağadaymışsın maalesef...
günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün benim bulantılar bir gün yoksa ikinci günü aşırı oluyor artık alıştım sanırım sesim çıkmıyor
bu arada dikkatimi çekti hiç ikiz üçüz yok aramızda sanırım
günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün benim bulantılar bir gün yoksa ikinci günü aşırı oluyor artık alıştım sanırım sesim çıkmıyor
bu arada dikkatimi çekti hiç ikiz üçüz yok aramızda sanırım