2014 Şubat Anneleri

birde o bekleme sırasında kavga çıkaranlarda oluyor geçen hafta bir kadın tüm bekleyenlere sataştı herkez şoka girdi sanki önüne geçen vardı :41:

aynen canım geçen gittiğimiz de aynı şey oldu, bizim insanlarımız biraz rahat ve kendinden başkasını düşünmüyorlar bence kimsede saygı falan kalmamış ondan sorun çıkıyor, adam resen kadının üzerine yürüdü bir süre şey söyledi orada herkesin önünde çok tuhafta

birde o bekleme sırasında kavga çıkaranlarda oluyor geçen hafta bir kadın tüm bekleyenlere sataştı herkez şoka girdi sanki önüne geçen vardı :41:

aynen yaa o bekleyişimde bir adam kavga etti doktorun asistanıyla...karım hamile ve ne bu böyle dedi....ben de şaşırdım gerçekten o doktor çok bilgilendiren ve konuşkan da değil ben hemen çıktım nasıl oluyor da o kadar bekliyorum anlamadım....benden önce 7 kadın girdi ve 3 saat bekledm....

aynen canım geçen gittiğimiz de aynı şey oldu, bizim insanlarımız biraz rahat ve kendinden başkasını düşünmüyorlar bence kimsede saygı falan kalmamış ondan sorun çıkıyor, adam resen kadının üzerine yürüdü bir süre şey söyledi orada herkesin önünde çok tuhafta

aynen cnm herkez kendine bakıyor hayır sırayla alıyor aslında asistanlar insanlar sırayı beklemeyi bilmiyolar

günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün benim bulantılar bir gün yoksa ikinci günü aşırı oluyor artık alıştım sanırım sesim çıkmıyor :(
bu arada dikkatimi çekti hiç ikiz üçüz yok aramızda sanırım

Canim benim ikizdi biri malesef gitti ama dusen bi bebis goremedik tekrar sali gunu bakcaklar sadece bana zarari olmasin diye igne yaptilar 1er hafta arayla allah bu bebisime uzun omur saglik versin benden almasin insallah..

aynen yaa o bekleyişimde bir adam kavga etti doktorun asistanıyla...karım hamile ve ne bu böyle dedi....ben de şaşırdım gerçekten o doktor çok bilgilendiren ve konuşkan da değil ben hemen çıktım nasıl oluyor da o kadar bekliyorum anlamadım....benden önce 7 kadın girdi ve 3 saat bekledm....

onu bende anlamıyorum aslında 10 dk ayırsın herkeze 3 saat beklemekte neyin nesi ama bazı hastalar yarım saat sohpet ediyolar onlar yiyor hakları işte ben şahsen ultrasondan sonra reçete işleminden sonra iyi günler deyip çıkıyorum daha ne sorayım ki

Canim benim ikizdi biri malesef gitti ama dusen bi bebis goremedik tekrar sali gunu bakcaklar sadece bana zarari olmasin diye igne yaptilar 1er hafta arayla allah bu bebisime uzun omur saglik versin benden almasin insallah..

çok üzüldüm geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş ama düşen bebek görmedim demişsin belki yaşıyodur

kızlar korkudan duşlarımı bile azaltmıştım artık hergün alcam duş valla oh be rahatladım yaaaaaaaaaa.aslında evim sıcak olmuyor o yüzden rahatım ama olsun kızımıda yıkadım oyyyyyyyy.bbayı uyandırdık ama neyse napalım

rabbim sana bağışlasın canım benim inşalalh

badem yağı kokuyormu kızlar

hatırlamıyorum ki cnm kızımda toplasan 1 ay kullandım sıkıldım attım hem tüğlendirdi 1 ayda sürmüş olsam ama çok şükür ki en ufak bir çatlak iz sarkmam olmadı birazda şans sanırım bu arada doğumu normal yaptım

kızlar korkudan duşlarımı bile azaltmıştım artık hergün alcam duş valla oh be rahatladım yaaaaaaaaaa.aslında evim sıcak olmuyor o yüzden rahatım ama olsun kızımıda yıkadım oyyyyyyyy.bbayı uyandırdık ama neyse napalım

saatler olsun canım rahatlamışsınızdır ne güzel yavrunla

oh mis duş gibisi varmı saatler olsun bu arada duş yaparken su çık sıcak olmasın sakın ılık olsun birde göbeğine bol bol su dök ki bebek sudan hiç korkmasın şahsen bu bizde çok işe yaradı

canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallan

oh mis duş gibisi varmı saatler olsun bu arada duş yaparken su çık sıcak olmasın sakın ılık olsun birde göbeğine bol bol su dök ki bebek sudan hiç korkmasın şahsen bu bizde çok işe yaradı

yaaaaaaaaaaaaaaaa ilk defa duydum çok enteresanmış var ya iii bakalım .ah şöle küvet olsada yatsam içinda saatlerce annemde varda orayada gidemediğime göre:)

Doktorum cok aradi ama bulamadi 8-9 haftada daha belli olur dedi sali gunu gidicem insallah vardir ama benim umudum yok cunku kese gorunmuyo artik..

hayırlısı olsun cnm hiç sıkıntı yapma yeterki diğeri sağlıklı iyi olsun inşallah ama allah büyük bakarsın bir anda şaşırtır hayırlısı

kızını mııı:))))))))))))))

Geldikk kızlaar :) allahıma şükürler olsun bebişimide kalp atışlarınıda gördüm :)) ayın 1 imde rekrar gidicez iğne verdi hergün yapıcakmışım . 3 4 gün geriden görünüyor ama doktorum bunun normal olduğunu azcık daha büyüdüğünde kesin olarak günü çıkar dedi daha minicikmiş yavrum ondanmış :)) Allahım korusun onu ....

Back
X