2014 Şubat Anneleri

ama kızlar annenin içine ne doğuyorsa o oluyormuş gerçekten, bu arada kimin içinden ne geçiyor

benim içimden erkek geçiyordu ama nub teorisine göre kıza benzer uzvu var bilemedim:)

kızım sarışın mavi gözlü tombiş yanaklı pek te bir kırıtık popoyu sallayıp duruyor eşim kendinden geçiyo severken aşkım kızım hahah yaa diyorum erkek olaydı böyle olurmuydu yapma şimdi yaramı deşme diyo hahahaha :) baba kız aşıklar birbirlerine

ayyyy gerçekten mii yerim o kızı bennnnn.....bir resmini koyman mümkün mü??? ama kızların çoğu babaya aşık oluyorlar....ben kız istiyorum çünkü benle bağı ayrı olur diye düşünüyorum sanki erkek olursa bir yaştan sonra ona ulaşmam zorlaşır gibi geliyor:(

olmaz inşallah sen içini ferah tut:16: ikiz olsa tabi daha iyi olurdu ama ikizlerde zayıf doğuyorlar yaaa şöyle ikisi birden 4 kg doğsa iyi de 1500gramla 2 kg civarı doğuyorlar insan dokunmaya korkuyor....salı beni aramayı unutma haaaa....

unutmam unutmam belki sana gelirim biraz takılırız sonra artık sen gelirsin aliyle :)))

benim ultrason görüntüsünden zorla bir bebğe benzer bişi görüom ben kocam onuda göremiyor yani çıkıntı mıkıntıya bakamam bacım:)

ama kızlar annenin içine ne doğuyorsa o oluyormuş gerçekten, bu arada kimin içinden ne geçiyor

içimize kız doğuyor eşimle ama cenin şekli uzun kızımınki gibi fasulye oval biçimde değil ondan bir şüphelendim dün akşam bizim bu bebek ultrason resimlerinde baya dik duruyor

benim içimden erkek geçiyordu ama nub teorisine göre kıza benzer uzvu var bilemedim:)

ayyyy gerçekten mii yerim o kızı bennnnn.....bir resmini koyman mümkün mü??? ama kızların çoğu babaya aşık oluyorlar....ben kız istiyorum çünkü benle bağı ayrı olur diye düşünüyorum sanki erkek olursa bir yaştan sonra ona ulaşmam zorlaşır gibi geliyor:(

canım resim koyarımda burayı koymayı oldum olası beceremiyorum ben avatarıma koyayım bi tane

kız yok oyyyyyyyyyyyyy onuda çok sever annesi yeterki sağlıkla kucağına gelsin :) yavrummmmm benim ya.ama ne bilim öle işte teyzeleri.bana kahkaha attıırdın kocam noluo ne kaynatıon dio:)

ayyy bitanem yaa hemen nasıl da sever annesi modundayız rabbim bizi evlatlarımızla imtihan etmesin....evlat tabi severim ben de ama kız bebişine karşı hayallerim var benimde maalesef o tokalar,pembiş kıyafetler,şortlar mini etekler....erkekte altarnatif yokki fazla:(

ayse nub teorisine göre yegenimin cinsiyeti ne benim ultrason görüntüleri yanımda değil bakamıyorum salı güne sorarım doktora :)))

ya o teori 11.haftadan itibaren belli oluyormuş ama ben ne bilim benzettim kıza:))) sayfa 595i aç orda kızın teki link vermiş tıkla nub teorisine bak....

ya ben 3 temmuzda gitmiştim sadece bir yuvarlak :D

yuvarlağım bile net değil anam ya:) neyse doktor atıo dio göstermio bile ultrasonda kara bi kağıt napalım orda akıllıca büyüüsnde napim:) ben eski devirlerden bir anneyim hiçbişi bilmiom boyunu posunu kalbini:) nostaljik takılıyorum

Back
X