2014 Şubat Anneleri

Bugün cumartesi kimse olmaz diyordum ama baya kaynatmışınız. Benimde gönlümden kız geçiyor ama erkek olacak gibi doğuyor içime :16::16:

ehuehhhh:)))) sen daha tatlısın şeker:)) bak tatlı demişken maraş dondurması geldi aklıma:))))))))))

kız yeminle bak mübarek gün gönderirdim yaaaaaaaaaaaaaa ist kuzenim istemişti sordum o kadar uuzn şoklayamıyorlarmış.ancak kendi arabanla hızla gidersen belki olur yada uçakla falan.şimdi kargoya versem mümkün değilmiş yoksa inna lafı olmaz yeminle

ehuehhhh:)))) sen daha tatlısın şeker:)) bak tatlı demişken maraş dondurması geldi aklıma:))))))))))

ohhh ne güzel olurdu bu ara benim canım sürekli dondurma çekiyor, eşim soruyor bişey istiyor mu canın evet dondurma diyorum gülüyor canın dondurmadan başka birşey istemiyor mu diye, ya çok iyi geliyor bu sıcaklarda bulandan allah razı olsun

aklima sokma laurana dondurma falan offfff olsada yesek ya

kız ama geçen kocam aldı bu gerçek sütle yapılıyorya keçi sütü ay bir midem bulandı arabadaydım beklete beklete üstüme döke döke zor yedim çok koktu bana.normalde cornnetto hastasıyım onuda çekmio canım:(

kızlar ben çıkıyorum biraz sonra görüşürüz kendinize çok iyi bakın

bende namaza gidiorum kızlar biyere gitmeyin yani mümkünse laurana dondurma isteğine cevap yazdım oku onu canım

selamkızlar,
kocam oruçlu yatıp vakit geçirio:)
ben yat kalk yat kalk modundayım:))

içinize ne doğuyo demişsiniz ben erkek eşim kız istio
ama nedense içimden kızmış gibi geçio
tabi Allah bilir sağlıklı sıhhatli noksansız doğsun ne gelirse kabulüm.
yalnız kızlar daha bi kendini sevdirio sanırım:)

Back
X