- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
valla canım benim eşimde sağlıklı olsun fark etmez diyor ama bu ara sürekli güzelleşiyorsun diyor, erkek olunca kadının güzelleştiğini öğrenmişte

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla canım benim eşimde sağlıklı olsun fark etmez diyor ama bu ara sürekli güzelleşiyorsun diyor, erkek olunca kadının güzelleştiğini öğrenmişte
valla ne biliyim neden etkileniyorum ama erkek giysilerinden çok kızlarınkine bakıyorum meselaD
bide ben tatilde hamile kaldım deniz havuz girmediğim şey yoktu:))
gün boyu sudaydım yani![]()
o öyle diyince canım bende bu ara çok çirkinleştim sivilcelendim falan diyorum ama yemiyor yok yok çok güzel oldun diyor artık bakalımÇok zekice bir yaklaşım
o öyle diyince canım bende bu ara çok çirkinleştim sivilcelendim falan diyorum ama yemiyor yok yok çok güzel oldun diyor artık bakalım
valla ne biliyim neden etkileniyorum ama erkek giysilerinden çok kızlarınkine bakıyorum meselaD
bide ben tatilde hamile kaldım deniz havuz girmediğim şey yoktu:))
gün boyu sudaydım yani![]()
geldiimmm:))) ayyy kroniik demekki ilişki sonrasındaki yatışa bağlıysa benimkinin erkek olması gerekir:))) iyice koşsun spermler diye ayaklarımı bilem havaya kaldırdım da yarım saat yattım öyleama son hafta nasıl olsa tutmaz bu hafta diye hemen kalktım:)
Sağlıklı sıhhatli olsun inşallah.![]()
slm kızlar bişey sorcam bulaşık makinanıza hangi ilacı kullanıyosunuz ben tablet kullanıyorum çok kokuyo gibime geliyo kokmayan varmı acaba
valla ben sandalyede kılıyorum tedbir amaçlı Allahım kabul etsin inşallah.....ben ilk başlarda kendimi acaip çirkin görüyordum ama artık güzel görüyorum bir de eşim de kıs sen güzelleştin diyor:)))
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy evet dolapalrı bile açınca içime işlio o koku
slm kızlar bişey sorcam bulaşık makinanıza hangi ilacı kullanıyosunuz ben tablet kullanıyorum çok kokuyo gibime geliyo kokmayan varmı acaba
canım benimde öyle oluyordu sonra birinden duydum limon koy içine diye ve sıklıkla değiştir, koydum ondan sonra hep güzel güzel limon kokuyor içine öyle sağlam limonu da koymuyorum salataya sıktıktan sonra atmıyorum koyuyorum sepeti iyi geliyor istersen bir dene
valla ben sandalyede kılıyorum tedbir amaçlı Allahım kabul etsin inşallah.....ben ilk başlarda kendimi acaip çirkin görüyordum ama artık güzel görüyorum bir de eşim de kıs sen güzelleştin diyor:)))
canım benimde öyle oluyordu sonra birinden duydum limon koy içine diye ve sıklıkla değiştir, koydum ondan sonra hep güzel güzel limon kokuyor içine öyle sağlam limonu da koymuyorum salataya sıktıktan sonra atmıyorum koyuyorum sepeti iyi geliyor istersen bir dene