2014 Şubat Anneleri

inşallah cnaım kötü bişey olmasın artık korkularımız dinsin tadını cır-karalım öyle özeniyorumki şu 3 aylık hamşile oldugunu ögrenip rahat rahat doguranlara ... ben 3 haftalıkken ögrendim çok şükür 8haftamız bitti 2 aylık olduk bu günlerime şükürler olsun hiç tatmadıgım hep özlemini çektigim günleri yaşıyorum rüya gb mucizem:49: inşallah rabbim hepimizn bebekelrini korusun:nazar:

valla canım öğrendımkı raht olmazsam sureklı kendmı dınlersem olmayacak,,sukurler olsun tabı ama ıcımızı ferah tutalımm...en basıtınden hapşırıyorum karın kaslarm agryo amn bsey mı oluyo dye pimpiiriklenıyom....gecmez vakıt boleee:2:

Gece kuşu geldii:) Ancak okuyabildim kızlarr yine döktürmüşsünüzz:)

Eşim evdeydi bugün, bi güzel balkonları yıkattım ona, azcık çalıştırdım;) bu arada biriniz halı silmekten bahsetmiş.. Aman sakın diyim.. Kritik dönemdeyiz, Allah korusun zorlamayın kendinizi..Adana o kadar sıcakki bütün halıları kaldırdım ben mis gibi oldu.. Mutfakta halı kullanmıyorum artık.. Geçen bir programda mimar vardı mutfakta halı kullanan bir biz türkler varmışız;P

Haksever, çok güzel günlüğün, ben de istiyorum bir türlü çıkamadım, eşimi kandırırsam ben de alıyım yarın.. Kızımız olursa meraklı olur okur da oğlanlar iplemez gibi geliyor;)

İklim, Allah bağışlasın kızın çok tatlıı:) seni o korkutana da diyecek bişey bulamıyorum!!

Laurana, bamya demişken nefret ederimm, ama geçen gün eşim oruç ve çom istedi diye pişirdim.. Bak kıymetimi bil bu mideyle hamile hamile pişirdim diye kafasına kaktım tabii;)

Bu arada kızlar benim bulaşık makinam bozulmuştu, servisten gelen adam söylemişti eğer tablet kullanıyorsanız kesin uzun program dedi.. Kısa de ermiyormuş tam olarak..

valla kızlar ben bir sene ayakları dik, yap yat, sallan çalkalan hertürlü metodu denedim
kloemen kullandım
çatlatma iğnesi vuruldum
günleri kovalayıp kocamın peşinden koştum
ağladım yakardım olmadı
yok suya girme yok ayağa kalkma yok doğru pozisyon yaptım da noldu olmadı:)
en son saldık tatilde canımız isterse oldu oyle yat bekle salla çalkala suya değme olayına dikkat etmedim
zaten diodum olmuo beni aşılama paklar artık diyordum ki
olmuş
yani Allah nasip etti ise istersen havada yap oluomuş
Allahın işi takdiri
Allahım sağlıklı sıhhatli bir bebek versinde gerisi teferruat:nazar:

Benimde başıma geldi aynı şey. Beş ay boyunca gün takibi yaptım iki günde bir muhabbeti yaptım olmadı en son dedim böyle stresle olmayacak(eşimle tartışma yaşıyorduk çünkü) boşverdik olursa olur dedik hamile kaldım :16::16::16: Bence stres gerçekten etkiliyor

selammmmm hamişlerrr:49::3:

çok mutluyum yemeğe gittik gezdik sonra özdilegin mescidinde namazımızı hatta teravimizide kıldık sonra çimlerde halımızı serip oturduk cıkmadan cay demlemiştim termusa ohh oturduk çekirdegimizi citkletip karagöz hacivat semazen gösterilerini izledik sonra marketinde gezdik biraz aklımda benim hep bebeğime bi kitap oluşturmak vardı senelerdir çogu kez başlamıştım hep doktara gittigimi bu sefer olucanı sonra büyük hayal kırıklıkları ve aglamalar hevesim kaçmıştı hep hüüznlü kötü şeyler yazdıgımı farketip yırtıp attım çogunu ... kötü anılar şimdi rabbim çok güzel bişey armagan etti bize ve aklımda içimde kalan o şeyi yapmak vardı yavrıuma o içimdeyken hissettiğim herşeyi yazmak onu ne kadar sevdigimizi bilmesini istedim ... aklımda güzel bi dogum hikayesi kitapları vardı belki görenler olmuştur biraz pahalı onlar 50-100tl arası sanırım ama hani şu eskiden anı yazdırdıgımız kilitli defterler varya ondan gördüm bu akşam ve hayal ettiğim şeyi görmüş gb oldum hoşuma gitti aldım ilk kapagında fotoraf cerçevesi var 2 utrasyon fotorafımız vardı bebegimin hemen onları koydum cnaım benim:16: şimdi ilk doktora gittiğimiz gündekileri felan yazıcam bundan sonrada herşeyi yazıcam ilerde inşallah birlikte okuruz bebeğimle...

belkis izde böyle bişi yapmak istersiniz diye paylaşmak istedim

bursada olanlar için söylüyeyim özdilekten restoran bölümündeki oyuncak çı kırtasiye bölümü varya ordan çok uyguna aldım 7küsür 8 tl ilgilenirseniz yazayım dedim:34:

Eki Görüntüle 754792 Eki Görüntüle 754793 Eki Görüntüle 754794

Böyle birşeyi bende yapmayı düşünüyorum ama cinsiyetini bekliyorum. Belli olduktan sonra almayı planlıyorum :16::16::16:

Benimde başıma geldi aynı şey. Beş ay boyunca gün takibi yaptım iki günde bir muhabbeti yaptım olmadı en son dedim böyle stresle olmayacak(eşimle tartışma yaşıyorduk çünkü) boşverdik olursa olur dedik hamile kaldım :16::16::16: Bence stres gerçekten etkiliyor

aynen öyle bi tek biz değil eşlerimizde strese giriyor
e haliyle hormonlar vs değişio olacağı varsada olmuo
neyse çok şükür geldi ya vardır Allahın bi bildiği diyorum

hakseverciğim bayıldım defterine:)
ben de bi cinsiyeti öğreniyim alırım belkim
bi eşimle konuşiyim belkim o da yazar:1:

KIZLAR HEPİNİZE GUNAYDINLAR
sabah gene erkenciyim omuyo uyuyamıyorum 11 lere kadar:)

günaydın güzeller bugün daha kimse yok galiba:) benim geceden beri kasıklarım ağrıyor baya:( o yüzden uyuyamadım .inşallah hayırlı bir gün olur:)

günaydın güzeller bugün daha kimse yok galiba:) benim geceden beri kasıklarım ağrıyor baya:( o yüzden uyuyamadım .inşallah hayırlı bir gün olur:)

Ben burdayım :3::3::3: Günaydın spse. Geçmiş olsun üşüttün mü acaba :26::26::26: Ben de dün akşam 7 de yattım sabaha kadar uyudum :27::27::27:

günaydın ... bencede üşütmüş olabilirsin...

Ben burdayım :3::3::3: Günaydın spse. Geçmiş olsun üşüttün mü acaba :26::26::26: Ben de dün akşam 7 de yattım sabaha kadar uyudum :27::27::27:

günaydın sanada :D

maşallah canım valla süper ben de biraz uyuyabilsem kız günde 600 mg progestanı deviriyorum günde en fazla 6 saat falan uyuyabiliyorum

günaydın ... bencede üşütmüş olabilirsin...

günaydın sanada :D

bilemiyorumki yaaaa gerçi bu haftalarda normalmişte işte.durmadan hapşuruyorum öksürüyorum hastada değilimde aslında bilmiyorum hapşurdukça yavrumda sallanıyor die üzülüyorum

maşallah canım valla süper ben de biraz uyuyabilsem kız günde 600 mg progestanı deviriyorum günde en fazla 6 saat falan uyuyabiliyorum

Progestanı bırakınca acısını çıkartırsın uyuyamadığın günlerin :16::16::16:

bilemiyorumki yaaaa gerçi bu haftalarda normalmişte işte.durmadan hapşuruyorum öksürüyorum hastada değilimde aslında bilmiyorum hapşurdukça yavrumda sallanıyor die üzülüyorum

Bende hapşuruyorum :30::30::30: Günde 4-5 kere kesin hapşuruyorum neden acaba :44::44::44:

Progestanı bırakınca acısını çıkartırsın uyuyamadığın günlerin :16::16::16:

Bende hapşuruyorum :30::30::30: Günde 4-5 kere kesin hapşuruyorum neden acaba :44::44::44:

kız nerden bileyim onu içiyoruz diye daha çok uyunuyor biliyordum ben.ayyyyyyyyy hapşurunca çok gcık oluyorum yaaaaaaaaaaa hapşurmasak öksürmesek yavruma depsem oluyor:)

Çok beğendim paylaşmak istedim :9::9::9::9:

$546770_176073685903788_293466170_n.webp

Back
X