2014 Şubat Anneleri

kızlar ben elmayı bile tuzlayıp yiyorum ekşisini tabi zaten ttalı yiyemiorum acaip tuz isteğim kahvaltıda en çok zeytin yiyorum

sizi sizi bebişeri gördünüz çeyizine sıra geldi ben bi yavrumu göreyimde:)onları erteliorum daha

Bebişi en son kalp atışında görmüştüm. Dün öyle ne yapalım derken ikeaya gidelim dedik bir heves kalktık gittik. :9::9::9: Bende almam sanırım 5-6 aya kadar :50::50::50:

kızlar bu torch testi kafamı karıştırıyor.benim doktorum istemedi bu testi.üstelik bir gebelik kaybım var.kan pıhtılaşması testleri falan yapıldı ama kanda enfeksiyon testi yapılmadı?gidip ısrarla istesem mi acaba??:44:

ayyy kızlar kusura bakmayın mola verdim biraz....wc ye gittim ama öldüm yaa gözlerimden yaş geldi:(( bu ıkınamamak zorluyor beni:))) neyse sizlere cvp vereyim...

gazelcim ben 2008 mezunuyum üniden ama öğretmenlik son düşündüğüm şeydi bu yüzden hiç uğraşmadım onun için ama gel görki lise bebelerini çok sevdim:))) yavrularım gözlerimde tütüyorlar hiç mezun olduklarını göremedim:(((

spse sen rehberlikçisin daha iyi bilirsin öğretmenlerin garip hallerini....öğlen namazını kılcam da şimdi wcden geldiğim için biraz yorgun düştüm töbeee:)))))) eh napalım çok uğraştım içimdeki kötülükleri kovmak için:))))

kronikdeli çok teşekkür ederim cvbın için zeytin çekirdeğinin çıkışını düşündüğüm için içmekten korkuyorum:)))))) ikeadaki beşik modellerini beğeniyorum ben de sade ve şık...

ayyy kızlar kusura bakmayın mola verdim biraz....wc ye gittim ama öldüm yaa gözlerimden yaş geldi:(( bu ıkınamamak zorluyor beni:))) neyse sizlere cvp vereyim...

gazelcim ben 2008 mezunuyum üniden ama öğretmenlik son düşündüğüm şeydi bu yüzden hiç uğraşmadım onun için ama gel görki lise bebelerini çok sevdim:))) yavrularım gözlerimde tütüyorlar hiç mezun olduklarını göremedim:(((

spse sen rehberlikçisin daha iyi bilirsin öğretmenlerin garip hallerini....öğlen namazını kılcam da şimdi wcden geldiğim için biraz yorgun düştüm töbeee:)))))) eh napalım çok uğraştım içimdeki kötülükleri kovmak için:))))

kronikdeli çok teşekkür ederim cvbın için zeytin çekirdeğinin çıkışını düşündüğüm için içmekten korkuyorum:)))))) ikeadaki beşik modellerini beğeniyorum ben de sade ve şık...

canım o bendede başladı afedersiniz az kanamada oluyor bazen korkuyorum bu kanama hangi kanam die.paranoyak oldum ya

benımde canım tatlı ıstemıyor kzlar hatta elmayı tuzluyorum dıyen arkadasm yazısını gorunce erık ı tuza bandırmak cektı canım;) ama bız 2aylık olduk daha babamız gelmedıı:'(

kızlar bu torch testi kafamı karıştırıyor.benim doktorum istemedi bu testi.üstelik bir gebelik kaybım var.kan pıhtılaşması testleri falan yapıldı ama kanda enfeksiyon testi yapılmadı?gidip ısrarla istesem mi acaba??:44:

torch testi neymiş kii?? benim de bir bebek kaybım var ama extra birşey yapılmadı bana da...sadece toxoplazma testi yapıldı bu çiğ besinler ve kedi köpek tüğüne karşı kandaki mikrobu gösteren test şükür birşey çıkmadı....

ayyy benim de canım tatlı çekmiyor ve hatta midem bulanıyor ama dün ilk defa algida maraş usulü yedim:))))

torch testi neymiş kii?? benim de bir bebek kaybım var ama extra birşey yapılmadı bana da...sadece toxoplazma testi yapıldı bu çiğ besinler ve kedi köpek tüğüne karşı kandaki mikrobu gösteren test şükür birşey çıkmadı....

ayyy benim de canım tatlı çekmiyor ve hatta midem bulanıyor ama dün ilk defa algida maraş usulü yedim:))))

kedi köpekle hiç işim olmaz ama çiğ besinlerden noluyormuşki malum ban bişi yapılmadığı için

canım o bendede başladı afedersiniz az kanamada oluyor bazen korkuyorum bu kanama hangi kanam die.paranoyak oldum ya

yok bende kanama olmuyor ama uzun süre o pozisyonda oturmak ve ıkınmadan sadece gelmesini beklemek çok kötü:(((( ayy ne b.ktan muhabbet oldu bu böylee :9: :9: :9:

kedi köpekle hiç işim olmaz ama çiğ besinlerden noluyormuşki malum ban bişi yapılmadığı için

bir mikrop türü varmış,bu tür kedi kılılndan,çiğ ete dokunmaktan,az pişmiş et yemekten ya da dışarıda kalitesiz et yemekten,pastırma,salam ve tam haşlanmamış yumurta fln yemekten geçiyormuş....eğer böyle birşey varsa kanda antibiyotikle hemen geçiyor yani gayet zararsız bir tedavisi var ama eğer farkedilmezse bebekte doğumdan sonra bir problem oluşturabiliyor...haa ben hiç dikkat etmedim,çiğ ete de dokundum,pastırma ve az haşlanmış yumurta da yedim hiç umursamadım ve inan bende bir problem çıkmadı içini ferah tut...

şırnakta canım tayinimiz rizeye cıktıda daha ilişik kesemedi babamız:( banada dr bırsuru test ypmıs brz arastrdım ama bsy cıkmdı hepsı guzel ddı ıgg ıgm vs a tox ıgm a rub ıgg vs fln bıseyler vardı

ayyy sağ salim gelir tez zamanda inşallah....rize güzel bir yerdir diye duydum iyi olmuş şırnaktan kurtulduğunuz...ben doğudan oldum olası korkarım çünkü:((

eltangel daha erken diye düşünüyorum ben güzelim yaaa....

ayyy sağ salim gelir tez zamanda inşallah....rize güzel bir yerdir diye duydum iyi olmuş şırnaktan kurtulduğunuz...ben doğudan oldum olası korkarım çünkü:((

eltangel daha erken diye düşünüyorum ben güzelim yaaa....

insallah canım amınn beklıyoruz ıste ne ben hamıle oldugumu nede esım babaa oldugu anladı daha dr mız bıle yok ortada klmıs gbı hıssedıorum kndımı bıranonce rızeye gdp dr bulmalıyımm :( rıze guzel dıyorlar sırnaktn snra ıyı geldıı

Back
X