2014 Şubat Anneleri

kizlar geldim hastaneden bebegimi gordum masallah kocaman olmus herseyi oluşmuş kollarını bacaklarını oynatiyodu 2li teste yaptirdim haftaya cikcak sonclari doktorum olması gerektiyi gibi guzel dedi gelişimi

canım ikili testte Allah korusun özürlü olup olmadığına bakacak kalbi durması düşük falan bunlarla alakası yk bunu normal ultrasonda görüyr.
ama içini rahat tut Allahın izniyle hiç bişey çıkmaz :54: sapa sağlam kuzular

İnşallah canım ya kurtulamadım olumsuz düşünmekten hep dua ediyorum. Allahın izniyle sağ salim alırız inşallah kucağımıza :)

kizlar geldim hastaneden bebegimi gordum masallah kocaman olmus herseyi oluşmuş kollarını bacaklarını oynatiyodu 2li teste yaptirdim haftaya cikcak sonclari doktorum olması gerektiyi gibi guzel dedi gelişimi

OOO süper çok sevindim gözün aydın :) darısı başıma inşallah :)

günaydın kızlar aranızda kuru öksürük sorunu yaşayan varmı?grip yada nezle değilim ama 1 haftadır kuru öksürüğüm var ve mahvetti resmen beni..hatta bu yüzden sabah ölüyodum 30 sn falan nefessiz kaldım nefes alamadım morardım nerdeyse :43: resmen gittim geldim öteki tarafa..insanın en büyük şansı nefes alıp vermesi ve biz kıymetini bilmiyoruz..çok zor toparladım kendimi..ne yaptıysam geçmedi bu öksürük..allahtan bugün akşam doktor kontrolüm var sorucam doktora..inşallah bebeğim iyidir ben herşeyi yaşayım yeterki bebeğim iyi olsun..hayırlı haberlerle gelirim inşallah akşam dua edin bizim için..

canım sen büyük ihtimalle faranjit olmuşsun, bende de çok sık olur. bulunduğun ortamın nem oranına dikkat etmen lazım bir de mümkün olduğu kadar ılık sıvı şeyler iç, daha çabuk atlatırsın inşallah...

günaydınlaaaar kıslaaarrrrr:))) daha sayfaları okumadım okuyayım gelicem ama jack frostun bebeğine yorum yapmadan edemicemmm:16: maşallah yaa çok sevimli birşey ve maşallah uzun boylu olmuştaa bizimkiler minicik kalacak senin bebişin yanında:)

günaydınlaaaar kıslaaarrrrr:))) daha sayfaları okumadım okuyayım gelicem ama jack frostun bebeğine yorum yapmadan edemicemmm:16: maşallah yaa çok sevimli birşey ve maşallah uzun boylu olmuştaa bizimkiler minicik kalacak senin bebişin yanında:)

ben bodurum canım babasına cekmiş benimki :60::60:

oohhh maşallah tatlım:) gözün aydııınnnnn:16: sende ne güzel 12. hafta yazıyor:) göbeğin büyüdü mü?? bir daha ne zamana çağırdı?

$bebişim1.webp$bebişim2.webp

oldu galiba..

gözün aydın canım maşallah seninle aynı gidiyoruz ama benim doktor iki hafta sonraya verdi randevu kafam karıştı ya :26::26:

Back
X