2014 Şubat Anneleri

sağol canım bursann neresinde oturuyosun bursada olursa arkadaşlarım hep baharda yaptılar doğumlarını çok ilgileniyolarmış büyük ihtimal orda olur ama ben evimde olmak istiyorumm eşim bursada kalamazki bebeğin kırkı çıkmadan yolculuk yapılıyomu bileen varmı 6 7 saat falan sürüyo

ben bahara çok yakın oturuyorum merinosta oturuyorum baharın karşısında park varya onun aşa taraflarında çiftehavuzlar dolmuş durana yakınım:1:adres vercem nerdeyse:27: baharda gönül hanım ve nagihan hanım var gittiğim ikiside iyi gönül hanıma çok giden var güler yüzlü ilgili diyolar ama doguma doktorun giremiyo nöbette kim varsa o giriyo haberin olsun benim görümcem 2 sinide orda dogurdu hastane şartları çok güzel ve diger özel hastanelere göre fiyat olarakta uygun:31:

tansiyonum
pazartesi:8-5
salı:9-6
çarşamba:12-6:27:

hatime gittim kendime ince bişiler aldım yanıyorum ya dükkana girdim kıza diyorumki nolur çok ince bişiler varmı sizde ben evde bile yanıyorumda:1: kızda direk hamilemisin dedi:27:alnımda yazıyo sanki evit dedim:52::49:

tansiyonumuda ölçtürdüm eczanede şimdide normal cıktı ama kız tuzlu yeme sakın dedi düşük olması sorun değil ama yüksek olması sorun dedi :44: tamam dedim bende sabahtan beri tuzlu ayran içiyorum cacık içiyorum tuzlu yemim bali artık bugün:56:

ne yesemmeyve mi yesem acık uyusammı yoruldum daha yemek yapıcam akşam üstü yaparım artık yemegi öfss

insan korkuyo ben anneme çekmişim galiba bu arada abimin eşide hamileymiş 2 hafta var aramızda onunda ilk annemlerle aynı apartmnda kalıyolar ben ankaradayım onlar bursada off çok kafama takılıyo doğumumu burdamı yapsam bursadamı karar veremedim benm kaynanada yaşlı gelmez doğuma annemde hangimize bakcak annemlerdede zor olcak evimden uzakta eşimden uzak kalmak istemiyom 3 ay bursada kalmm gerekiyo şimdiden bunları düşünyorum yavvv şimdi bursada olursa doğum orda hangi hastaneye gitçemmm yardımmm kafayı yicem ya düşünmektennnnn
ben dorukta kemal köroğluna gidiyorum memnunum :31:
Ben 11+2 de ikili test için gittim pazartesi günü. En son bundan 15 gün önce gitmiştim, 15 günde o kadar büyümüş ki :) ve çok hareketliydi, doktor ne yedirdin buna sabah annesi uçuyo dedi :) Kıza benziyomuş ama daha çok erken kendimi hazırlamıyorum :) İnşallah Allah hepimize tekmelerini de hissetmeyi nasip eder :)
ne yedirdin kız bize de söyle bizde öyle yiyip gidelim de kıpır kıpır görelim bebikimizi :112:
merhaba kızlar nasılsınız bugün kızım uyuyor bende yemek koydum pişiyor bu akşam bari yemek pişsin evde eşim ben kahvaltılıkla daha mutluyum desede yazık adama sıcak bişey girsin boğazına..
bu arada canım aşırı salam istiyor söylemesi ayıptır ama hamilelerin yemesi sakıncalı çiğ diye tabi yinede dinlemedim 3 gündür çok yiyorum allaha emanet ne diyim :37:
oyy bu salam mevzusu çok fena benim de canım istiyo ama yemiyorum aslında tost makinesinde biraz pişirsem tost ekmeğinin üüstünde olmaz mı ki bi de mayonez mevzusu var onu da yemek istiyorum ama o da sakıncalıymış :26:

ben dorukta kemal köroğluna gidiyorum memnunum :31:

ne yedirdin kız bize de söyle bizde öyle yiyip gidelim de kıpır kıpır görelim bebikimizi :112:

oyy bu salam mevzusu çok fena benim de canım istiyo ama yemiyorum aslında tost makinesinde biraz pişirsem tost ekmeğinin üüstünde olmaz mı ki bi de mayonez mevzusu var onu da yemek istiyorum ama o da sakıncalıymış :26:

korkuma rağmen yedim ya :26: ama adını unuttum şimdi bir test varya bu konuyla ilgili yapılan onu yaptırmadım ben istemedi dr yaptırsakmı acaba?

merhaba kızlar nasılsınız bugün kızım uyuyor bende yemek koydum pişiyor bu akşam bari yemek pişsin evde eşim ben kahvaltılıkla daha mutluyum desede yazık adama sıcak bişey girsin boğazına..
bu arada canım aşırı salam istiyor söylemesi ayıptır ama hamilelerin yemesi sakıncalı çiğ diye tabi yinede dinlemedim 3 gündür çok yiyorum allaha emanet ne diyim :37:

selam iklim,
o tip yiyecekleri çok canın isterse en azından pişirip de ye demişti doktor bana
maydanoz ve dereotu da çok tüketilmemeliymiş diye duydum, ben yiyorum ama az yiyorum,yıkama suyuna da sirke koyuyorum, bunun da doktor söylemişti (siz de mutlaka yapıyorsunuzdur)

kızlar mayonezinizi evde yapabilirsiniz bi kavanoza bi su bardagı yağ koyun içine bi yumurta kırın bi çorba kaşıgı sirke yarım limon suyu koyun çorba çırpıcı mikserinizle çırpın 2 saniyede mayonez oluyo istege göre azda tuz koyarsanız iyi olur bozulmuyoda :34:

mayonessiz ketçapsız kızartma ve makarna türü şeyler yiyemem ki ben bol bol ohh karnıma cıktı:56:

selam iklim,
o tip yiyecekleri çok canın isterse en azından pişirip de ye demişti doktor bana
maydanoz ve dereotu da çok tüketilmemeliymiş diye duydum, ben yiyorum ama az yiyorum,yıkama suyuna da sirke koyuyorum, bunun da doktor söylemişti (siz de mutlaka yapıyorsunuzdur)

cnm evet drlar öyle söylüyor ama pişirince ağır bir koku çıkıyor meydana o çok fena ama artık yemiycem 3 gün yedim yeter ,maydonozda dereotuda him yemem zaten eve almayız bile ama evet bu ikiside şüpheli ve birde nanede sanıyorum

kızlar mayonezinizi evde yapabilirsiniz bi kavanoza bi su bardagı yağ koyun içine bi yumurta kırın bi çorba kaşıgı sirke yarım limon suyu koyun çorba çırpıcı mikserinizle çırpın 2 saniyede mayonez oluyo istege göre azda tuz koyarsanız iyi olur bozulmuyoda :34:

mayonessiz ketçapsız kızartma ve makarna türü şeyler yiyemem ki ben bol bol ohh karnıma cıktı:56:

zaten sorun orda canım mayonezde çiğ yumurta olması.. o yüzden yasak evde de yapsak hazır da alsak yumurtası çiğ oluyo :31:

Benim iş yerimde ekibim biliyor, haricinde servisteki kızlar anladılar :) Eşim kendi çevresinin neredeyse tamamına daha 6. haftadan haber verdi bile biz de ayı beklemeden açıklamalara başlamış olduk, kızım balkondan mahalleye yayın yapmış " Kardeşim geliyoor " :52:diye :1:oradan da bilenler var . Yoksa benim daha karnım çıkmadı pek, yani her zamanki göbeğim var :34: Kilo olarakta bu bulantılarla süzüldüm zayıfladım 1-2 kilo verdim sanırım :50: Bana da neyin var bu kadar suratın asık, halsizsin diyorlar öyle fark ediyorlar onlara da duruma göre açıklama yapıyorum :nazar:

bugün uzun süredir beni görmeyen birisi ofise geldi ve hamile olduğumu bilmeyen iş arkadaşıma ".... hanım hamile mi? her zaman makyajlı olurdu, bugün makyajsız." demiş. ben de " yoo ne alakası var" diye geçiştirdim...hakikaten uzun bir süredir çok özel günler dışında makyaj yapmıyorum, çok zararlı kimyasallar var içlerinde...

bugün uzun süredir beni görmeyen birisi ofise geldi ve hamile olduğumu bilmeyen iş arkadaşıma ".... hanım hamile mi? her zaman makyajlı olurdu, bugün makyajsız." demiş. ben de " yoo ne alakası var" diye geçiştirdim...hakikaten uzun bir süredir çok özel günler dışında makyaj yapmıyorum, çok zararlı kimyasallar var içlerinde...

bence hafif makyajdan zarar gelmez insana moral de veriyor hem de neyin var ne bu surat böyle hasta mısın demelerinden iyi geliyor. Bana bazen malzemeler bile kokuyor :50: Önceki hamileliğimde hiç bişey süremezdim, şimdi bi derece koku tahammülliyetim daha iyi ..
Bu arada o gelen birisi kimse bravo yani şıp diye anlamış hamileyi gözünden :49:

bence hafif makyajdan zarar gelmez insana moral de veriyor hem de neyin var ne bu surat böyle hasta mısın demelerinden iyi geliyor. Bana bazen malzemeler bile kokuyor :50: Önceki hamileliğimde hiç bişey süremezdim, şimdi bi derece koku tahammülliyetim daha iyi ..
Bu arada o gelen birisi kimse bravo yani şıp diye anlamış hamileyi gözünden :49:

genellikle pantolon üzerine bol tunik giyorum, faik sönmez den almıştım, çok rahat oluyor, pantolonun düğmesi de mecburen açık ama hiç gözükmüyor tunik olunca...belki giyimimden de anlamış olabilir
benim olmadığım ortamda hakkımda yorum yapması hiç hoşuma gitmedi,
neyse her şeye alınır oldum artık

zaten sorun orda canım mayonezde çiğ yumurta olması.. o yüzden yasak evde de yapsak hazır da alsak yumurtası çiğ oluyo :31:

Benim de canım çok ketçap mayonez çekiyo, Heinz mayonez kullanıyorum pastörize yumurtadan yapılmış, katkı maddesi falan yok yazıyo ama ne kadar güvenilir bilmiyorum :(

haftaya gitcem canım benimde kafam karıştı ya 2 li test zamanı geliyo devlet 2 li testi karşılamıyomuş galiba bilmiyorum hangi hastaneye gitçem lokman çok kalabalık sıra beklerken doğurur insan orda sıkıntıya gelemiyom ben bide bizim burası hastanelere uzak kalıyo bu gidişle evi taşıcam galiba :)))
canım lokmandan randevu alıp gidiyorum ben beklemiyorum doktorumu cok seviyorum ne yapcam bilemedim yaa bu kadarda kararsız kalınmazki dimi.yinede gaziye giriş yapıcam ama:==))

selam hatunlar maşallah döktürmüşsünüz:))) ben de yavrumu görmekten geliyorum...çok şükür herşey yolundaymış,kanama alanımda kurumuş ilaca gerek yok dedi:))) ayyy inşallah böyle devam eder yarabbim cümlemizinki....

bu arada benden habersiz face grubu kurdunuz haaa aşkolsuun...neyse ben yine de burada takılmaya devam etcem mubarek faceye girdiğim an tüm öğrencilerim 10 taraftan yazıyorlar yetişemiyorum:)
kıs kapatırsın konuşma yerini görmez seni kimse ben hiç acmıyorum hep kapalı takılıyorum arada kımvar diye bakıyorum:)bebişini gördüğünede sevindim canım.
merhaba,

herkese günaydınlar, güzel günler olsun,
işyerinde ve evde ne yazık ki facebook a girme imkanı olmuyor, buradan takip edeceğim

özellikle yemeklerden sonra şişkinlik ve gaz problemi devam ediyor, mide bulantısı bir nebze azalır gibi oldu ama, yine de soğanlı yemekler, sulu yemekler gibi şeyleri görmek dahi istemiyorum:(
canım değişik değişik şeyler istemeye başladı yalnız, isim vermek istemiyorum ama, kış meyvesi mesela, ya da ne biliyim annelerimizi yaptığı özel yemekler gibi, ya da tatlılar... neyse zaten şimdiden 4 kilo aldım kendimi frenlemem lazım bu konuda...

sizleri kilo durumu nasıl, ben artık karnımı saklayamıyorum da...hatta dün akşam kayınvalidemin eski komşusu eşimle beni gördü ve masamıza geldi (eşimi tanıyor ama beni çok fazla tanımıyor) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin etti. Biz de afalladık, aile dışında kimse bilmiyor çünkü. Acaba karnımdan mı anladı diye kafa yorduk baya...

İşyerinde de sadece 3 tane yakın arkadaşım var onlar biliyor, 3 ay dolmadığı için henüz söylemedim diğerlerine... siz ne yaptınız ?
bizim herkez öğrendi canım telefonla konusurken sesim kotü gelıyodu hep bulantımdan dolayı söyleyelım dedik:)
slm kızlar ya benim hiç bulantım kusmam yok 10. uncu haftaya giriyorum bu hafta başında biraz başım dönüyodu o kadar acaba normalmi doktorada haftaya gitcem doktora söylediğimde normal dedi ama burdaki arkadaşlar bulantıdan kendilerinden geçiyolar bebeğimde bi sorunmu var acaba korkmaya başladımm
kız dilini ısır bulantın gelınce dersin ben ne yaptım diye ne guzel rahat geçiriyosun hamileliğini ben ne süt yumurta yogurt ceviz hiç gereklı bişey yiyemiyorum kuru ekmek yiyorum bazen :))
merak eden tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.ALLAH razı olsun inşallah.hepimiz yavrumuzu sağlıcakla kucağımıza alırız.ben bi kaç gündür kötüydüm ve sanki burda hep yazmakta bu hali körüklüyor gibi geldi bana ayrıca çok kötü migren krizi yaşadım gelemedim çok teşekkür ederim beni merak eden ve soran kader arkadaşlrım her şey gönlünüzce olsun
iyi olmana sevindik canım tikkat et kendine:)

ben bahara çok yakın oturuyorum merinosta oturuyorum baharın karşısında park varya onun aşa taraflarında çiftehavuzlar dolmuş durana yakınım:1:adres vercem nerdeyse:27: baharda gönül hanım ve nagihan hanım var gittiğim ikiside iyi gönül hanıma çok giden var güler yüzlü ilgili diyolar ama doguma doktorun giremiyo nöbette kim varsa o giriyo haberin olsun benim görümcem 2 sinide orda dogurdu hastane şartları çok güzel ve diger özel hastanelere göre fiyat olarakta uygun:31:

aa ne güzel bilirim oralarını benm arkadaşlarım var oralarda meşeli cami var onun altında annemler botaniğe yakın oturuyolar bursann yerlisimisin biz harmancıklıyız dedelerim falan var bende gönül hanımı duydum arkadaşlarımdan giden memnun orası olur bayramdan sonra gidip kayıt yaptırayım bari belli olmaz belki bursada olur doğum tedbirimi alayım son zaman hastane aramak zorunda kalmayayım

merhaba arkadaşlar..

ben iki-üç gündür yediğim hiç bişeyden tat alamıyorum.. ağzımda garip bi tat bırakıyo ne yesem.. sanki mideme bi yumruk oturmuş gibi şişmiş bi vaziyette oturuyorum.. kilomda bi değişiklik yok ama fena şişmiş durumdayım.. günde 3-3.5 litre su içmeye çalışıyorum ama bu şişlik ne anlayamadım.. sizde de var mı bu "şişme" durumu?

Back
X