merhaba,
herkese günaydınlar, güzel günler olsun,
işyerinde ve evde ne yazık ki facebook a girme imkanı olmuyor, buradan takip edeceğim
özellikle yemeklerden sonra şişkinlik ve gaz problemi devam ediyor, mide bulantısı bir nebze azalır gibi oldu ama, yine de soğanlı yemekler, sulu yemekler gibi şeyleri görmek dahi istemiyorum

canım değişik değişik şeyler istemeye başladı yalnız, isim vermek istemiyorum ama, kış meyvesi mesela, ya da ne biliyim annelerimizi yaptığı özel yemekler gibi, ya da tatlılar... neyse zaten şimdiden 4 kilo aldım kendimi frenlemem lazım bu konuda...
sizleri kilo durumu nasıl, ben artık karnımı saklayamıyorum da...hatta dün akşam kayınvalidemin eski komşusu eşimle beni gördü ve masamıza geldi (eşimi tanıyor ama beni çok fazla tanımıyor) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin etti. Biz de afalladık, aile dışında kimse bilmiyor çünkü. Acaba karnımdan mı anladı diye kafa yorduk baya...
İşyerinde de sadece 3 tane yakın arkadaşım var onlar biliyor, 3 ay dolmadığı için henüz söylemedim diğerlerine... siz ne yaptınız ?