Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımlar mrb uzun süredir yazamıodum annemlerdeydim. dün 1.5 saat otobisle yolculuk yapmak zorunda kaldım. eve geldim bikac saat sonra 1 damla kan gördüm ama leke gibi deil bildiğiniz kan. bikac saat sonra leke gibi geldi yani böyle kan gibi deil de salgı gibi. ve aksam tekrar. acile gittik doktor istersen hastanede yatırıım ama düsecekse burdada diser yapacak bisey yok bebek su an saglıklı kalbi atıo cıktık geldik. simdi yine geldi peceteye silince yine leke gibi. ben napıım simdi? bunun ilacını kullanan ignesini vurunan arkadaslar vardı aramızda bana nie bisey yapamayız dedi bu doktor
Kızlar bişey diyinn :))
Yukarıya yazdığıma bi açklık getirin kızlar
canım sen tedirgin olma, devlet hastanesindeki doktorların neden ona gittin neden bana geldin diye sorgulama yoluna gideceklerini sanmıyorum. içeri girip kontrole geldim dersin olur biter bence. kendini germe bu konuda, belki de çok ilgili biri çıkar belli mi olur.
İnşallah ya :) ne biliyim kendime evham yaptım bian .
kaç haftalık canım senin ki benim ilk bebeğimde hep kanamam vardı bana proluton (tam yazamamış olabilirim ) depo ampul verdiler iki üç günde bir yapıldı ve bebek düşmedi ama kalbide atmadı o kadar ki kesesi bile bozulmamıştı aldıklarında
Canım benim 6. haftamda leke tarzında kanamam olmuştu. ben önce doktora gittim doktor bana aynı senin gibi kese etrafında kanama olmadığını, bebeğin kalp atışının olduğunu bir şey yapamayacağını söyledi. Ertesi gün başka bir doktora gittim. Bana her kanamanın düşük tehdidi olarak görülmesi gerektiğini, bebekte şu anda bir problem olmadığını ama tedavi edilmesi gerektiğini söyleyip iğne verdi. Ayrıca progestan kullandım yaklaşık 10. haftaya kadar. Şu anda iyiyim Allah'a şükür. Farklı bir doktora daha görün istersen.
Merhaba canim anladigim kadariyla kendi doktoruna gorunmemissin kendi doktorunu ara ya da ona git bende 5. Haftada başladi progestan kullandim gecti ama doktorum uc ay kullan riske atmayalim dedi hala kullaniyorum hemen kesti kanamayi ve hep yattim hic is yapmadim. Hemen doktorunu ara bence. Korkma kalbi de iyi atiyormus sen yine de tedbir al derim
selam kızlar
anca gelebildim eve 11de mukabeleye gittim sohbete gittim eve geldim az yemek yedim komşum doıgum yaptı bebek görmeye gittimoyşşşşşşşşşşş beren koydu kızının ismini çok tatlı kapkara bisürü saçı var toka takılcak gb
çenesindede gamzesi
oyy çok tatlıydı bende öyle çenesinde gamze istiyorum
allah böle sağlıkla dünyaya geldiklerinide göstersin süper bişi ya çok güzel :)) arkadaşım normal diye gitti açılmamış onca suni sancı yemesine ragmen astım hastası anestesiziz epidurallemi ne sezeryana almışlar canlı canlı biçildigimi gördüm diyo tavandaki lamba büyükmüş yansıyomuş görmüş herşeyi kaç kat kestiler dedi:18: banada diyo sakınnn normal yapma sezeryan de diyo akıllım
allah o günlere getirsin bide rabbim korusun bebegimizi hepimiznkini ben çok baglandım şükürler olsun allaha ... her bebek görmede hamile görmemde aglardım eve geldimmi hasta olurdum şimdi elimi karnıma koyup seni bekliyorum bitanem dicem bi evladım var içimde bile olsa o benim rabbimin emaneti çok şükür allah dualarımızı kabul etti sonunda dogdugunuda görelim cok güzel mis gb kokuyodu
![]()
Allah isteyen herkese nasip etsin insallah rabbim kimseyi evlatla sinamasin insallah cok zor olmali. Ben bes ay deneme sonrasinda hamile kaldim onda bile nasil yansidi evliligimize negatiflikler esimle tartismalar yasamaya baslamistik. Iliskini ona gore ayarliyorsun buda ister istemez geriyor herkesi. Insallah bizlerde saglicakla kucaklarimiza aliriz yavrularimizi
Allah isteyen herkese nasip etsin insallah rabbim kimseyi evlatla sinamasin insallah cok zor olmali. Ben bes ay deneme sonrasinda hamile kaldim onda bile nasil yansidi evliligimize negatiflikler esimle tartismalar yasamaya baslamistik. Iliskini ona gore ayarliyorsun buda ister istemez geriyor herkesi. Insallah bizlerde saglicakla kucaklarimiza aliriz yavrularimizi
canım benim ilk haftalarda bi daha olmustu kendi doktorum da bi tedavi uygulamadı. bide afedersiniz esimle birlikte olunca oldu 2 kanamamda ama doktorum yasaklamadı ilişkiyi
Selam 2013 şubat annesiyim. ne zamandır KK girmiyorum. Nostalji yapıp sizi okumak istedim. senin mesajını görünce de sırf cevap yazmak için girdim. Hemen kaçacağım:) Ben Şubat ayında Epidural sezaryen oldum (belden aşşa) komşunun bahsettiği durum ben de de olmuştu. henüz ameliyat başlamamıştı ve tepedeki ışığa karnımın yansıdığını gördüm o anı izleyemeyeceğim için de dr lardan rica ettim biraz açısını değiştirdiler:) hepsi bu. Senin arkadaşın seni biraz korkutmuş, kesmeler falan gerek yokmuş bunları anlatmasına ameliyat bu tabi keseceklerselam kızlar
anca gelebildim eve 11de mukabeleye gittim sohbete gittim eve geldim az yemek yedim komşum doıgum yaptı bebek görmeye gittimoyşşşşşşşşşşş beren koydu kızının ismini çok tatlı kapkara bisürü saçı var toka takılcak gb
çenesindede gamzesi
oyy çok tatlıydı bende öyle çenesinde gamze istiyorum
allah böle sağlıkla dünyaya geldiklerinide göstersin süper bişi ya çok güzel :)) arkadaşım normal diye gitti açılmamış onca suni sancı yemesine ragmen astım hastası anestesiziz epidurallemi ne sezeryana almışlar canlı canlı biçildigimi gördüm diyo tavandaki lamba büyükmüş yansıyomuş görmüş herşeyi kaç kat kestiler dedi:18: banada diyo sakınnn normal yapma sezeryan de diyo akıllım
allah o günlere getirsin bide rabbim korusun bebegimizi hepimiznkini ben çok baglandım şükürler olsun allaha ... her bebek görmede hamile görmemde aglardım eve geldimmi hasta olurdum şimdi elimi karnıma koyup seni bekliyorum bitanem dicem bi evladım var içimde bile olsa o benim rabbimin emaneti çok şükür allah dualarımızı kabul etti sonunda dogdugunuda görelim cok güzel mis gb kokuyodu
![]()
çok sıkıldım bugün ben ya![]()