- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
Bebişinin cinsiyeti belli olan var mı arkadaşlarr? Ben çok merak ediyorum![]()
Cinsiyetle ilgili ilk yorum annemden geldi benim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebişinin cinsiyeti belli olan var mı arkadaşlarr? Ben çok merak ediyorum![]()
herkeslere selaam
kızlar face de grup mu kurdunuz ya
ben face de sohbet edemiyorum ki
burası çok boş kalmış
neden orayı tercih ettiniz durup dururken anlamadım
neyse aertık kim varsa onla konuşacağız artık
ben bu haftasonu gidicem doktora gene yoksa ara çok açılcak:)
bebeğini görenler olmuş ne güzel kocaman olmuş bebekleriniz
demek 1 hafta ilerde gidiyor bebkler he
benim de ikidir gittiğimde 2 3 gün önde ölülüyor ama sizin kadar ilerde değiliz:)
2 li testi yaptıran bi kaç ki var sanırım
sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim.
ben de 3 hafta sonra 12+6 iken yaptıriyim diyorum
hayırlısıyla testlerimiz iyi bebklerimizde sağlıklı olur inşallah
çok uzattım amaa
sabahları hiç göbeğim yokken gün içinde bi şişyorum akşama göbdeğim çıkıo
3 cm bebek bunu yapamaz diyorum
galba gazdan çok fena ya
Cinsiyetle ilgili ilk yorum annemden geldi benimpopom genişliyormuş kızım olacakmış
Haftaya benimde kontrolüm var bakalım dr bişey dicek mi...Bende çok merak ediyorum.
randevudan sonra guzel haberlerle gel canım face zaten kapalı grup yani dışarıdan hiç kimse face arkadaşlarında dahil yazdıklarını göremiyo canım gizli grup yani sadece üyeler arasında paylaşım oluyo buradan daha gizli emin olselam kizlaaar.... pazartesi dr radevumuz var ins ins ins her sey yolundadir,buyumustur.. Allahim ins guzel haberlerle gelmeyi nasib et. aslinda cuma olcakti ne guzel yarin ama doktorun ameliyatlari varmis, pazartesiye kaldi, neyse gec olsun da iyi sonuclar olsun ins sorun degil...
face im var benim ama kimseye soylemedgmz icin face den gruba katilamam malesef, bi tek grup icin de sahte face hesabi acmakla ugrasamam. ne guzel burda konusuyorduk ..
tost ve kraker yemekten bi hal oldum. esim sabah diyor ki sana kahvalti icin tost yapiyrum, ogle yemegi icin de tost yapiyorum :)
neyse bakalim gecer heralde yavas yavas, yeter ki bebislerimiz iyi olsunlar.
biz pazartesi gittgmizde 9 hafta bitmis olcak ins, 9 un sonu 10 un basi gibi ultrasona girenler var mi? nasil gorunuyor bebek, elleri kollari filan seciliyodur heralde ayy Allahim cok heyecanliiii....![]()
selam kizlaaar.... pazartesi dr radevumuz var ins ins ins her sey yolundadir,buyumustur.. Allahim ins guzel haberlerle gelmeyi nasib et. aslinda cuma olcakti ne guzel yarin ama doktorun ameliyatlari varmis, pazartesiye kaldi, neyse gec olsun da iyi sonuclar olsun ins sorun degil...
face im var benim ama kimseye soylemedgmz icin face den gruba katilamam malesef, bi tek grup icin de sahte face hesabi acmakla ugrasamam. ne guzel burda konusuyorduk ..
tost ve kraker yemekten bi hal oldum. esim sabah diyor ki sana kahvalti icin tost yapiyrum, ogle yemegi icin de tost yapiyorum :)
neyse bakalim gecer heralde yavas yavas, yeter ki bebislerimiz iyi olsunlar.
biz pazartesi gittgmizde 9 hafta bitmis olcak ins, 9 un sonu 10 un basi gibi ultrasona girenler var mi? nasil gorunuyor bebek, elleri kollari filan seciliyodur heralde ayy Allahim cok heyecanliiii....![]()
Sorma, ben de sürekli hangi cinsiyetin belirtileri nelermiş onları okuyup duruyorum günlerdir, bende hangileri var onları çözmeye çalışıyorum :) daha çok erken belli olmaz diye düşünüyorum; ama 3 aylıkken öğrenenler de varmış :)
kronikdeliciğim çok olmuş be ya görmeyeli:))
ben araya 3 hafta sokamam diye gitcem bu hafta kocamı bahane edip
görsün babası doktor hanım dicem hehe
valla inşallah dediğin gibi olur ben face i pek sevmiyorum
burayı daha çok seviyorum nede olsa 5 bçuk senedir kk lıyım:))
beyaz kelebek ben 9 da gittim hareket ediodu:)
elleri kolları oluşmuş oluo
kuyruğu azalmış ama tamamen gitmemiş oluo
hareket etmesi çok komik gidince görürsün![]()
kronikdeliciğim çok olmuş be ya görmeyeli:))
ben araya 3 hafta sokamam diye gitcem bu hafta kocamı bahane edip
görsün babası doktor hanım dicem hehe
valla inşallah dediğin gibi olur ben face i pek sevmiyorum
burayı daha çok seviyorum nede olsa 5 bçuk senedir kk lıyım:))
beyaz kelebek ben 9 da gittim hareket ediodu:)
elleri kolları oluşmuş oluo
kuyruğu azalmış ama tamamen gitmemiş oluo
hareket etmesi çok komik gidince görürsün![]()
arkdşlr bende çok kasık ağrısı oluyo.felaket rahatsız ediyor..kusma bulantı yok ama kasık ağrısı fena..sizdede varmı böyle bi sıkıntı?önceki hamişliğimde böyle olmamıştı..![]()
karnım 7-8 aylıkken popom da bir o kadar vardı ama iki oğlum var.bugün dr.a sormaya hiç cesaret edemedim doğrusu.bir ay sonra gel dedi,valla yine soramam,sağlıklı olduğunu duydum çook mutlu oldum tabiki.sormak hiç istemiyorum.ama iiki hamileliğimde de hep erkek rüyası görüyordum.allahım hepimize gönlümüzdekileri hayırlı eylesin....Cinsiyetle ilgili ilk yorum annemden geldi benimpopom genişliyormuş kızım olacakmış
Haftaya benimde kontrolüm var bakalım dr bişey dicek mi...Bende çok merak ediyorum.
Merhaba kızlarr.. Kaç gündür giremedim geçmişi de okuyamadım.. Midem çok kötüydü.. Herkesin sabah bulanır benim akşam.. Artık zorlamıyorum akşam menüm ya çorba ya makarna ya pilav yanında da yoğurt.. 3 ayda bebiş bizden beslenmiyo diyolar ama ne süt ne yumurta yiyebiliyorum üzülüyoruminşallah düzelir.. Yarın 2 li testim var.. İnşallah herşey yolundadır..bi de benim de kasık ağrım oluyo ara ara.. Gecede uyku zor geliyorr..
randevudan sonra guzel haberlerle gel canım face zaten kapalı grup yani dışarıdan hiç kimse face arkadaşlarında dahil yazdıklarını göremiyo canım gizli grup yani sadece üyeler arasında paylaşım oluyo buradan daha gizli emin ol
ya söylemeden duramayacağım kullanıcı adın çok hoş,insanın canı çekiyor,burnuma limon portakal kokuları geliyor.hataylı arkadaşlar üniversitedeyken çuval dolusu limon getirirdi.2-3 gecede bitirirdik.
ben de hergün mutlaka yum.yerdim artık yiyemiyorum,pilav ve çorba rahatlatıyor.su içmek işkence.ama yarın görürsün bebişinin sevimli el kol hareketlerini bunları unutursun.kasık ağrısı yakında geçer..
Bi soru sorduk bi kişi haricinde kimse cevap yazmadı bitmiş bu topik anlaşıldı
Benim dokuz haftalık bide parol içebilirmiyim ağrı kesici