2014 Şubat Anneleri

Kizlar mrb beebegimi gördüm çok şükür iyi haber vermek istedim sadece iki gun gerideymis cok sukur

Kizlar mrb beebegimi gördüm çok şükür iyi haber vermek istedim sadece iki gun gerideymis cok sukur

çabuk fotosunu paylaş ve ayrıca progestan kullanmaktan kurtuldun mu??? düşük tehliken geçmiş mii??? ay doktordan memnun kaldınmı hepsini yaz geliyorum 10dk ya bak çişimi tutuyorum patlicam yaz çabuk:)

canım iyi haberlerini aldık çok şükür... iki gün geride miymiş, kapatır bizim yeğenimiz arayı sadece son günlerde biraz üzüldün kafana takıldı belki de ondan olmuştur. içini ferah tut, kapatır da geçiverir bir bakarsın. :))

Bu arada kızlar doktorum genellikle bebeği sağ yumurtalığında olanlar erkek;sol yumurtalığında olanlar kız oluyor dedi..Sizin ki ne tarafta biliyor musunuz?

Valla cnm öncelikle oğluşun olcakmış hayırlı olsun çok sevindim..bende söylediğinin tam tersini biliyorum sağda olursa kız solda olursa erkek diye :1: sağlıklı olsunlarda sağ sol farketmez dimi :16: unutmadan benim sağ tarafımda :)

sen bu teorinin doğru olmamasını bense doğru olmasını istiyoruz :9::9::9::9::9::9:
bi kaç haftaya öğreniriz
bakarsın ikimizinde kızı olur :34::34::34::16::16:
inşaallah ,senin hissettiklerini çok iyi anlıyorum.sınav sonucu bekleyenler gibi çok heyecanlıyım yahu.nasıl sakinleşeceğim bilemiyorum.

Sagolun canlsr cok sukurkiz bu telimin neti cok yavss zor yaxiyorum 3cm olmus yavrum agladim doktoruda bilmiyorum ya istefigim ilgiyi bulsmadim acibadem bide telefonla ulasamazmisim ikili testten sonra degistirebilirim hayirlisi.yoldan etkilenmiyim die yarin donunce 5 gun dsha ilac kullanicam hsyirlidi baya agtim var sma huzurluyum:) cok şükür

çok güldürdün beni ya.boy boy pipi:9: anneme bile söyleyemedim hala hamile olduğumu anla artık:27::27::27:

gül diye yazdım zaten kıs :1:

maşallah anacım nasılda saklamayı başarmışsın annen uzakta falanmı hiç mi görmüyor seni
ay ben olsam azımda bakla ıslanmaz ha maşallah sana ne diyim

Gözünaydın cnm bebeğini görmüşsün herşey yolundaymış ne güzel artık rahat bir nefes alabilirsin..o 2 günü hiç takma arayı kapatır büyüyünce maşallah

Valla cnm öncelikle oğluşun olcakmış hayırlı olsun çok sevindim..bende söylediğinin tam tersini biliyorum sağda olursa kız solda olursa erkek diye :1: sağlıklı olsunlarda sağ sol farketmez dimi :16: unutmadan benim sağ tarafımda :)

Valla bilmiyorum ki canım doktorum dedi benim bi hipotezim var genellikle sağ yumurtalıkta olan bebekler erkek oluyor bak senin ki de sağ da hatta dedi..Aynen sağlıklı olsunlar hiçbir şeyin ehemmiyeti yok..Hehehe burdakilerin çoğunun erkek desene biz bu oğlanlara kızı zor bulcaz diye :9: :9:

Son düzenleme:
hahah eğer doğruysa 3.pipi yolda :52:

deme topiğin çılgın kızı,kalbim gümgüm zaten .benim dr.hep soldan bakıyor ilk başlarda hep soldan hissettim,neden hep soldan bakıyorsunuz dediğimde karın kası nereden iyi görüntü veriyorsa onun için dedi,yani senin göbiş yoktur karın zarın incedir o yüzden ortadan bakıyordur herhalde

Valla bilmiyorum ki canım doktorum dedi benim bi hipotezim var genellikle sağ yumurtalıkta olan bebekler erkek oluyor bak senin ki de sağ da hatta dedi..Aynen sağlıklı olsunlar hiçbir şeyin ehemmiyeti yok..Hehehe burdakilerin çoğunun erkek desene biz bu oğlanlara kızı zor bulcaz diye :9: :9:

resim yokmu resim ???????????:49::49:
bide doktorun bayanmı ? genelde bayan doktorlar böyle hipotez üretiyor erkek doktorlar daha bilimsel konuşuyor oysaki erkekye adamın çok ta tınında oluyor :D bayan doktorsa daha duygusal olduğundan böyle seyler düşünüyor buda benim hipotezim :60:

Son düzenleme:
gül diye yazdım zaten kıs :1:

maşallah anacım nasılda saklamayı başarmışsın annen uzakta falanmı hiç mi görmüyor seni
ay ben olsam azımda bakla ıslanmaz ha maşallah sana ne diyim
çok yakınımda .benim zaten kocaman bir göbeğim var kimse anlamıyor şimdilik,bir siz bir de yakın bir arkadaşım biliyor,bir söyleyebilsem keşke:24:

Bence senin doktorunun hipotezi yanlış bende çoğu inşanda sağda olunca kızım oldu diye duydum..her doktorun kafasından bi ses çıkıyo desene :1: valla dediğin gibi kızı zor bulucaz galiba :1: peki senin içine ne doğuyodu erkek yada kız olarak?

merak etmiştim seni,sevindim iyi haberlerine,merak etme benimde şimdiye kadar hep geri gidiyordu,sonra toparlıyormuş bebişler.

Back
X