Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebriklerbenim dr.da sağdan yumurtlamışsın dedi.o zaman erkek mi olur dedim.ilk defa böyle birşey duyuyorum dedi.umarım sağ sol olayı doğru değildir.
Kizlar mrb beebegimi gördüm çok şükür iyi haber vermek istedim sadece iki gun gerideymis cok sukur
Kizlar mrb beebegimi gördüm çok şükür iyi haber vermek istedim sadece iki gun gerideymis cok sukur
Bu arada kızlar doktorum genellikle bebeği sağ yumurtalığında olanlar erkek;sol yumurtalığında olanlar kız oluyor dedi..Sizin ki ne tarafta biliyor musunuz?
inşaallah ,senin hissettiklerini çok iyi anlıyorum.sınav sonucu bekleyenler gibi çok heyecanlıyım yahu.nasıl sakinleşeceğim bilemiyorum.sen bu teorinin doğru olmamasını bense doğru olmasını istiyoruz
bi kaç haftaya öğreniriz
bakarsın ikimizinde kızı olur![]()
alpin kıs hakkatten erkekse ev pipi bahçesine döner her boydan pipi bulunur![]()
![]()
![]()
cok sevindim canım doktor sana tahminde bulunmadı mı herkes yavaş yavaş öğreniyo bende öğrenmek istiyorum..
çok güldürdün beni ya.boy boy pipianneme bile söyleyemedim hala hamile olduğumu anla artık
![]()
Hicbirsey solemedi canim ya cok tutmadim doktoru
Valla cnm öncelikle oğluşun olcakmış hayırlı olsun çok sevindim..bende söylediğinin tam tersini biliyorum sağda olursa kız solda olursa erkek diyesağlıklı olsunlarda sağ sol farketmez dimi
unutmadan benim sağ tarafımda :)
hahah eğer doğruysa 3.pipi yolda
deme topiğin çılgın kızı,kalbim gümgüm zaten .benim dr.hep soldan bakıyor ilk başlarda hep soldan hissettim,neden hep soldan bakıyorsunuz dediğimde karın kası nereden iyi görüntü veriyorsa onun için dedi,yani senin göbiş yoktur karın zarın incedir o yüzden ortadan bakıyordur herhalde
Valla bilmiyorum ki canım doktorum dedi benim bi hipotezim var genellikle sağ yumurtalıkta olan bebekler erkek oluyor bak senin ki de sağ da hatta dedi..Aynen sağlıklı olsunlar hiçbir şeyin ehemmiyeti yok..Hehehe burdakilerin çoğunun erkek desene biz bu oğlanlara kızı zor bulcaz diye![]()
![]()
çok yakınımda .benim zaten kocaman bir göbeğim var kimse anlamıyor şimdilik,bir siz bir de yakın bir arkadaşım biliyor,bir söyleyebilsem keşkegül diye yazdım zaten kıs
maşallah anacım nasılda saklamayı başarmışsın annen uzakta falanmı hiç mi görmüyor seni
ay ben olsam azımda bakla ıslanmaz ha maşallah sana ne diyim
Valla bilmiyorum ki canım doktorum dedi benim bi hipotezim var genellikle sağ yumurtalıkta olan bebekler erkek oluyor bak senin ki de sağ da hatta dedi..Aynen sağlıklı olsunlar hiçbir şeyin ehemmiyeti yok..Hehehe burdakilerin çoğunun erkek desene biz bu oğlanlara kızı zor bulcaz diye![]()
![]()
çok yakınımda .benim zaten kocaman bir göbeğim var kimse anlamıyor şimdilik,bir siz bir de yakın bir arkadaşım biliyor,bir söyleyebilsem keşke![]()