sen asıl safsataya gel...geçenlerde saçımı kestircem kızlar dedim meğer bir inanış varmış....hamileyken saç kestirenin çocuğu ölür ya da aklı kıt olurmuş felan:)))) önce evhamlandım ne yalan söyleyeyim ama şimdi çok saçma olduğunu anladım kendime güldümsonuçta vucudumuzda tek kıl saçta yok diğer yerleri alırken neden saç sorun oluyor???? kestircem ama çok sıcak dışarı çıkmaya üşeniyorummmm......umarım midem yanmaz ileriki aylarda çünkü çok dayanıksız bir yapım var
((((
valla tayzem hamile kaldığında boyatmıcam diye gitti kestirdi sacını kısacık.....oğlu şu an süper zeka...bildiğin süper zeka ama testlerle kanıtlandı
buralardayım gızzzzz:))))) kendimi iyi hissettiğim gibi atıyorum kendimi buralara....akşamları da yatıyorum hemen gelemiyorum((
sen napıyorsun nasılsın???? ayy gelir gelmez konuşuyorum napim kıss huyum buu:)))))) gerçek hayatta da böyleyim fazla neşeli ve konuşkan:)))) ama kimsenin sıcaktan konuşası yok anlaşılan:))))
iyi yapıyosun iyi.bende aksamları en gec 10 da yatıyorum....aksam zaten girmiyorum.gündüz girdiğin yetmiyor mu diyo eşim