• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

sen asıl safsataya gel...geçenlerde saçımı kestircem kızlar dedim meğer bir inanış varmış....hamileyken saç kestirenin çocuğu ölür ya da aklı kıt olurmuş felan:)))) önce evhamlandım ne yalan söyleyeyim ama şimdi çok saçma olduğunu anladım kendime güldüm:9: sonuçta vucudumuzda tek kıl saçta yok diğer yerleri alırken neden saç sorun oluyor???? kestircem ama çok sıcak dışarı çıkmaya üşeniyorummmm......umarım midem yanmaz ileriki aylarda çünkü çok dayanıksız bir yapım var:(((((

valla tayzem hamile kaldığında boyatmıcam diye gitti kestirdi sacını kısacık.....oğlu şu an süper zeka...bildiğin süper zeka ama testlerle kanıtlandı:nazar::34::34::34:

buralardayım gızzzzz:))))) kendimi iyi hissettiğim gibi atıyorum kendimi buralara....akşamları da yatıyorum hemen gelemiyorum:(((
sen napıyorsun nasılsın???? ayy gelir gelmez konuşuyorum napim kıss huyum buu:)))))) gerçek hayatta da böyleyim fazla neşeli ve konuşkan:)))) ama kimsenin sıcaktan konuşası yok anlaşılan:))))

iyi yapıyosun iyi.bende aksamları en gec 10 da yatıyorum....aksam zaten girmiyorum.gündüz girdiğin yetmiyor mu diyo eşim :1: hep kk hep kk diyo :9::9:

:kkk::kkk::kkk::kkk::9::9::9:

Kızlar merhaba hepinizin bebeği hayırlı olsun sağlıkla kavuşun inşallah...:16::16: mide yanması ile ilgili bişeyler konuşmuşsunuz bunun tek çaresi gaviscon şurubu............... doktorunuza söylerseniz hemen yazacaktır.. fazla mentollü olduğunu belirteyim ama yanmaya birebir :34:

valla tayzem hamile kaldığında boyatmıcam diye gitti kestirdi sacını kısacık.....oğlu şu an süper zeka...bildiğin süper zeka ama testlerle kanıtlandı:nazar::34::34::34:

iyi yapıyosun iyi.bende aksamları en gec 10 da yatıyorum....aksam zaten girmiyorum.gündüz girdiğin yetmiyor mu diyo eşim :1: hep kk hep kk diyo :9::9:

:kkk::kkk::kkk::kkk::9::9::9:

ayy benim eşim pc hastası...iftarını yapaar sonra pc başına geçer gel konuşalım derim uyuyorsun dio haklı:))) akşamları pcyi kapmayayım diye şirketten labtop getiriyor bana al bununlar gir dedikodu mekanına diyor:))))) ne yemek var akşama sökül bakalım????

sen asıl safsataya gel...geçenlerde saçımı kestircem kızlar dedim meğer bir inanış varmış....hamileyken saç kestirenin çocuğu ölür ya da aklı kıt olurmuş felan:)))) önce evhamlandım ne yalan söyleyeyim ama şimdi çok saçma olduğunu anladım kendime güldüm:9: sonuçta vucudumuzda tek kıl saçta yok diğer yerleri alırken neden saç sorun oluyor???? kestircem ama çok sıcak dışarı çıkmaya üşeniyorummmm......umarım midem yanmaz ileriki aylarda çünkü çok dayanıksız bir yapım var:(((((

aynı şeyi ben de duydum ama saçlardan da çok bunaldım sıcaklarda. dedim Allahın verdiği ömrü saç mı eksiltecek gittim çatır çatır kestirdim saçlarımı :) kısacık şu an :)

Kızlar merhaba hepinizin bebeği hayırlı olsun sağlıkla kavuşun inşallah...:16::16: mide yanması ile ilgili bişeyler konuşmuşsunuz bunun tek çaresi gaviscon şurubu............... doktorunuza söylerseniz hemen yazacaktır.. fazla mentollü olduğunu belirteyim ama yanmaya birebir :34:

çok teşekkür ederiz ilginiz için...peki diyelim ki yandı ve ben o şurubu içtim ne kadar süre etkili kaç saat idare ediyor???? bu arada senin bebişin cinsiyeti nee?? ayy valla söylemeden bırakmam:)))))))))

aynı şeyi ben de duydum ama saçlardan da çok bunaldım sıcaklarda. dedim Allahın verdiği ömrü saç mı eksiltecek gittim çatır çatır kestirdim saçlarımı :) kısacık şu an :)

ayyy ben de modele karar veremiyorum...suratım biraz ince uzun sayılır şöyle toplanacak kısalıkta olmalı zaten....acaba kat kat mı kestirsem yoksa kat işine girmeden omuzlarımda mı kestirsem bilemedim....bir de şöyle perçem kestirsem mi diye de düşünüyorum ayyyy ne kararsızım:))))

zuhalcim buralarda mısın nasılsın nasıl geçiyor gebeliğin :) benim bebeği olan arkadaşlarım da gaviscon önermişlerdi ama Allaha şükür çok yanma yaşamıyorum o yüzden yazdırmadım. belki arkadaşlarımızın işine yarar.

ayyy ben de modele karar veremiyorum...suratım biraz ince uzun sayılır şöyle toplanacak kısalıkta olmalı zaten....acaba kat kat mı kestirsem yoksa kat işine girmeden omuzlarımda mı kestirsem bilemedim....bir de şöyle perçem kestirsem mi diye de düşünüyorum ayyyy ne kararsızım:))))

ben beckham yaptırdım tavsiye ederim rahat oluyor :) yıllar sonra ilk kez saçımın kendi rengini göreceğim için de çok heyecanlıyım ayrıca :)

Yerim ben o minişi..... Rabbim sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin speedy... ben de artık bir dahaki görüntü için 2'li testi bekliyorum, doktorumun son verdiği görüntü bulanıktı iyice şaştım zaten.

inşallah cinsiyetini de gösterir kuzu

bilmiyorum ki zaten küçükken de iltihap vardı ve aynı anda kum düşürüyodum çok zordu tuvalete bile sürünerek gidiyodum çok ağrısı vardı inşallah olmaz bir daha:18: seninki de tez vakitte geçer inşallah çünkü çok sancılı oluyor biliyorum :18:

aynen bende tuvalet ile yatak arasında yaşıyordum bugün daha yiiyim

ben beckham yaptırdım tavsiye ederim rahat oluyor :) yıllar sonra ilk kez saçımın kendi rengini göreceğim için de çok heyecanlıyım ayrıca :)

bob tarzı mı?? hani şu önü uzun arkası kısa olanlardan??? benim saçlar kabarık ve dalgalı uygun olur mu bilemem....

Kızlar bugün midem hiç bulanmadı ve durmadan tatlı yiyorum birisi götürsün şu ttalıları ne oldu banada açıldı bu iştah ya:)

zuhalcim buralarda mısın nasılsın nasıl geçiyor gebeliğin :) benim bebeği olan arkadaşlarım da gaviscon önermişlerdi ama Allaha şükür çok yanma yaşamıyorum o yüzden yazdırmadım. belki arkadaşlarımızın işine yarar.

Canımm şükür iyiyiz.. ultrasona göre 2 gün önce 16. haftaya başladık şükür herşey yolunda..bulantılar bi ara çoktu sonra azaldı şimdi 2-3 günde bir 16. haftada rahatlarsın demişlerdi sanırım doğru çıkıyorr. hala cinsiyet netleştirmedik =) 12. haftada kıza benziyor dedi,14. hafta da erkek diye konuştu biz kız demiştiniz deyince dr. da iyice inceledi çıkıntı var en iyisi bayram öncesi netleştirelim dedi bende ilk erkek gibi hissedip belirtiler ve haftalar ilerledikçe kıza benzettim dr. gibi karışığım=)) sağlıklı olsun hiç farketmez......bayram öncesi öğreneceğiz bakalımm inşallah... sen nasılsın canım yoruyor mu bebiş..??? bu arada benim yanma 15. hafta da başladı bilesin ;)

çok teşekkür ederiz ilginiz için...peki diyelim ki yandı ve ben o şurubu içtim ne kadar süre etkili kaç saat idare ediyor???? bu arada senin bebişin cinsiyeti nee?? ayy valla söylemeden bırakmam:)))))))))

tatlım yemeklerden sonra ve yatmadan önce içebiliyorsun bende günde iki defa kullandım hala ara ara yanma hissettikçe kullanıyorum zararı yan etkisi olan bi ilaç değil özel bi firmanın zaten ama birebir etkisi de uzun sürüyor ;)
cinsiyete gelince hala belirlenemedi desem ki 16. haftaya başladık 2 gün önce ultrasona göre =) 12.hafta kız 14. haftada erkek tahminiyle kafalar karıştı 18. haftada bayram öncesi öğreneceğim gelip yazayım buraya da söz:16::16:

Back
X