• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

Canım ben daha yaptırmadım ayın 1 inde gidicem doktor 210 tl dedi.Maşallah bebeğine :nazar:

Günaydın canım bu gün gayet iyiyim çok şükür.Gün sana kısacık gelsin de iş bitsin inşallah :16:

Canım testi hangi hastanede yaptırıcaksin bazı arkadaşlar daha ucuza yaptırmışlar ama ben sanırım senden de pahalıya yaptırıcam.

amin canım şimdilik geçiyor ama cumartesileri işe gelmek hakikaten bayıyor insanı.

Güzel hamişlerim bu gün benim doğum günüm bakalım kim hatırlayacak malum bebişte var ya sanırım bu doğum günüm biraz daha farklı olacak Allah'ıma çok şükür dünyanın en güzel hediyesini verdi bana :16: :nazar:

ooooo... kız doğum günü çocuğu, hadi bakalım Allah sevdiklerinle ve sevenlerinle nice sağlıklı mutlu yıllar nasip etsin....

Canım testi hangi hastanede yaptırıcaksin bazı arkadaşlar daha ucuza yaptırmışlar ama ben sanırım senden de pahalıya yaptırıcam.

amin canım şimdilik geçiyor ama cumartesileri işe gelmek hakikaten bayıyor insanı.

ooooo... kız doğum günü çocuğu, hadi bakalım Allah sevdiklerinle ve sevenlerinle nice sağlıklı mutlu yıllar nasip etsin....

Burda özel bir tıp merkezi var doktorumdan çok memnunum sanki başka yerde yaptırsam doktoruma haksızlık olacakmış gibi geliyor olsun :)
Bu arada çok teşekkürler canım amin inşallah :16:

Kizlar ikili test icin ben 50tl verdim ozelde.. 210tl falan cok fazla bence...

Biliyorum canım çok pahalı olduğunu ama ben desemde eşim orada yaptırıcaz dedi bende uzatmıyorum yoksa bende buldum ucuza yapan yer ama heralde güvenemiyor pimpirikli benden çok :1:

Günaydın uzun zamandır yazmamadım epey ağır geçiriyorum bi tane daha çocuk olunca çok daha zorlaştı ikili test yaptırmamaya karar verdim doktoruma da sordum tedavisi olan bi hastalık belirlemiyor dedi biraz araştırdım Allah korusun bebeğimden ne olursa olsun vazgeçmem o yüzden yaptırmayacağız biraz daha büyüsün detaylı ultrasonlar bütün organlarına bakarız diye düşünüyorum ilk bebekte ne derlerse yaptırmıştım :)

$20130718_213556.webp

ayyy kızlar ya sabahtan beri foto yuklemek içn uğraşıyorum ya..boyutu buyukmuş meger... cinsiyet tahmini yapabilecek var mı?
ben pek anlayamıyorum dr.um da söylemedi bişey bayramdan sonraya kadar beklemek cok zor :27:

Eki Görüntüle 765385

ayyy kızlar ya sabahtan beri foto yuklemek içn uğraşıyorum ya..boyutu buyukmuş meger... cinsiyet tahmini yapabilecek var mı?
ben pek anlayamıyorum dr.um da söylemedi bişey bayramdan sonraya kadar beklemek cok zor :27:

Ay maşallah bebişe ya kendi bebeğimi görmüş kadar mutlu oldum valla nazar değmesin canım :nazar: ama inan ben de anlamadım hiçbirşey cinsiyet konusunda ama o nub dedikleri şey her neredeyse çıksın ortaya merak ediyoruz burda ya :1:

Ay maşallah bebişe ya kendi bebeğimi görmüş kadar mutlu oldum valla nazar değmesin canım :nazar: ama inan ben de anlamadım hiçbirşey cinsiyet konusunda ama o nub dedikleri şey her neredeyse çıksın ortaya merak ediyoruz burda ya :1:

tesekkur ederim canım:1: y bakıyorum bakıyorum ama o nub denen şey nerde anlayamıyorum :1:

Eki Görüntüle 765385

canm bebiş yan yatıyor,anlamak mümkün değil:50:biraz daha sabret bence..bende meraktan ölüyorum ama beklicez mecbur:49:

Kızlar günaydın.
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri eşimle ilişkiye girmiyorduk. Doktor herhangi bi kanama alanı olmadığını ve kısıtlamadığını söyleyince dün ilişkiye girdik ve aradan uzunn zaman geçtiğinden biraz zorlandım.
ilişkiden yarım saat sonra falan kanamam oldu. Doktorumu arayıp sordum ilişki sonrasıysa normal hiç canını sıkma dedi.
Böyle bir durumla karşılaşanınız veya fikri olan var mı? Korkuyorum.
Bu arada ağrım acım yok ve kanın rengi bildiğiniz kıpkırmızı..

aynısı bende de oldu 3 4 sefer doktorumda bana aynısını deddi sancın olmadıgı sğrece korkma dedi bisey olmadı cok sükür simdi girmiorum ilişkiye falan eşimden kacacak yer arıorum hatta adam bi ayrı kokuo burnuma hayırlısı olsun
=)

ya bu nub dedikleri şey neyinnesi kaçtır duyuyorum ama ne olduğunu bilmiyorum:44:

canlarımmm,bugün ikili test için medikal park gittim.bebişin ense kalınlığı 1.1mm.kan verdim yarın belli olacak.ücret olarak 16 tl fark verdim.sizler kaç tl ye yaptırdınız.çok mutlu oldum bebişi görünce 43 mm olmuş çok hareketliydi.darısı hepimizin başına :54:

arkadaşım hangi medical park a gidiyorsun? ben izmirdeyim medical park a gidiyorum ve 2 li test için 250 tl dediler dudağım uçukladı. hayır neden başka illerde ucuz da burada böyle kazık anlamadım aynı hastane sonuçta.

Eki Görüntüle 765385

ya bu nub dedikleri şey neyinnesi kaçtır duyuyorum ama ne olduğunu bilmiyorum:44:

Bebebğin sırt üstü yatış pozisyonunda ultrason görüntüsünde beli olabilen cinsiyet belirleyici bir bölge canım ama çoğumuz anlayamıyor :1:

günaydın kızlar tünaydınmı deseydim :9:
kızımla kahvaltımızı yaptık evi topladık o odasına oyun oynamaya ben buraya :)
bugün daha iyiyim bulantı yok henüz dün allahım yarabbim gidiyodum yani :23:
bugün akşam 7den sonra dr gidicez 2linin sonucunu alalım hem belki cinsiyette tahmin eder dr geçen haftaki dr denk gelirsem 16yı bekliycez yani sizler ne güzel erkenden öğrendiniz bizim dr erken diyip duruyor :ssz:

Güzel hamişlerim bu gün benim doğum günüm bakalım kim hatırlayacak malum bebişte var ya sanırım bu doğum günüm biraz daha farklı olacak Allah'ıma çok şükür dünyanın en güzel hediyesini verdi bana :16: :nazar:

canım benim
doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene :27:
eşinle bebişinle daha çok çok doğum günleri kutlayın hep mutlu olun canım :nazar:

arkadaşım hangi medical park a gidiyorsun? ben izmirdeyim medical park a gidiyorum ve 2 li test için 250 tl dediler dudağım uçukladı. hayır neden başka illerde ucuz da burada böyle kazık anlamadım aynı hastane sonuçta.

samsun medikal parkk tatlım.20 tl idi sendika üyesi olduğum için %20 de indirim aldık.allah allah ne kadar fark var yahu arada

günaydın kızlar tünaydınmı deseydim :9:
kızımla kahvaltımızı yaptık evi topladık o odasına oyun oynamaya ben buraya :)
bugün daha iyiyim bulantı yok henüz dün allahım yarabbim gidiyodum yani :23:
bugün akşam 7den sonra dr gidicez 2linin sonucunu alalım hem belki cinsiyette tahmin eder dr geçen haftaki dr denk gelirsem 16yı bekliycez yani sizler ne güzel erkenden öğrendiniz bizim dr erken diyip duruyor :ssz:

aynen çiçem yaa banada sölmedi doktorum 16 hafta deyip duruyor :26:

Bencede çok iyi değil her hafta doktor kontrolü.Ne kadar zararsız dense de sonuçta ultrason :34::34::34:

evet canım biz de gittik durduk da sonra pişman olduk...bi de ılkını kaybettim ben kalbı durdu....korkuyorum hep merak ediyorum

:)))) olmadı dimi çünkü ben de kocamı çok özledim:))) libidolarım da hiç azalmadı yahu hamileysem kadın değilmiyim:)))))
dün duştan sonra eşimin yanında giyinmek istedim acaba bir kaçamak olur mu diye ama çabuk giyin üzerini üşütme dedi....önceden olsa bir duş daha yapmak zorunda kalırdım:)))))))

ayy çok tatlısın...ben bazen yanaşıyorum da eşim tehlikeli korkuyorum deyip duruyo..zaten doktor yasak demişti bana

İyiki doğdun kuzummm.biz evlilik yıl dönümümüzü unutmuşuz :9:
Kızlar gündüz yazdım ama kimse cevap vermedi 8 hafta 3 günlük hamileyim ayın 1 inde randevum var bugün akıntım olduğunu hissettim lavoboya gittim açık kahverengi akıntım olmuştu gündüz 5 gibiydi şuana kadar hiç olmadı dün bi tanıdığımıza yemeğe gittik evleri biraz uzak arabayla gittik ama yollarda kötüydü biraz acaba ondanmı olduki diyorum . Kahverengi akıntısı olan varmı rengi miktarı nasıldı bana yardım edin .....
olur tatlım önemli değil o akıntı
selam kızlar cinsiyet öğrenenleri okuyunca yerimde duramaz oldum.bayram sonunu beklemeden bugün kendimi dr.da buldum.eve gelene kadar ağladım güldüm,elim ayağım titredi valla.benim de bir pembişim olacakmış.:nazar:emin misiniz dedim dr.benden söz bir kere çıkar dedi,pembeler alayım mı dedim .al dedi.inşaallah sağlıkla doğar ve değişmez.şubat uğurlu geldi sanırım.

limonportakal gözün aydın,bir daha hiçbirimiz stres yaşamayız umarım.

bu arada bugün anneme sonunda söyleyebildim,bir kızım olacakmış dedim,annem öptü tebrik etti,tabiki ocakta doğumu duyunca hangi arada hamile kaldın söylemedin diye de çok şaşırdı.

hepinizi çok seviyorum.sonra görüşürüz artık. :54:
limonportakal ve alphinrosacığımmmm çok sevindimmmmmmm :54:

Back
X