2014 Şubat Anneleri

selam annelerrrrr......şimdi size bir şarkı söylüyorummmmm dinleyinnn:9:

oldu en sonunda oldu bim bam bom
rüyalarım gerçek oldu bim bam bom
duyduk duymadık demesin hiçkimseeee
işte ilan ediyorum herkeseee

ay ay ayyyyyyyy çok şükür dostlar
benim de artık bir pembişim varrrrr:))))))))))))

not: ikili test tahlil sonucunu da aldım bir sorun yok çok şükür Allah yanıltmasın yine de ona emanetiz hiçbirşeyin garantisi yok ama yine de duymak hoşuma gitti:) ayy şu anketi de oylayayım malum pipiler aldı başını gidiyor:))))))))

canım allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin ayy bende çok merak ediyom ayy inş benimde kızım olur tabi hayırlısı :16::16:

Kesin cinsiyet ogrenmek icin erken diil mi ya.benim ilk hamileligimde 12.haftada dr erkek demisti ama kesin gibi konusmustu ama 16.haftada kiz oldugunu ogrenmistik ki kiz oldu. Smd farkli bi dr gidiorum ama bugun tam 12hafta oldum ve dr gittim bana yuzde yetmis erkek dedi ama ben kimseye soylemedim cunku ilki gibi yanilma olsun istemiorum birde etrafimda erkek olsun diye meraklilar var kayinvalidem gibi:) simdi ikidir yalanmi atio demesinler

%99 kız dedi ve ben çıkıntıyı ikili testte gördüm paraleldi yani nub teorisine göre....tabi yine de Allah bilir ama ben sormadım eminmisiniz bakın pembiş alcam diye:))))) 3 hafta sonraya randevu verdi şimdilik 13+6 yım işte 16.haftada görmek istedi,heralde bundan sonra ayda bir alcak....midem bulanıyor dedim zofran diye hap verdi 42 tl ve sigorta karşılamıyor içinde de 6 draje var eşime söyledim adamın tansiyonu düştü:)))) artık midemle de konuşacam bulanmasın öyleee:))))))))))) beta hcg ise 85 çıktı bende ve sanki bugün biraz iyiydim....

canım ya banada doktor 16. haftada sölerim dedi ama iki testteki ultrasonda paralel bişey vardı küçük küçük nokta koymuş bende kız olarak yorumladım ama bende tatlı falan yiyorum ekşiyle hiç aram yok et türü şeyler canım istiyo eşimede diyorum oğlan olcak heralde diye ama ben çok kız istiyorum inş inş o gördüğüm şeyler kız belirtisi olsun ayy çok heyecanlandımm

%99 kız dedi ve ben çıkıntıyı ikili testte gördüm paraleldi yani nub teorisine göre....tabi yine de Allah bilir ama ben sormadım eminmisiniz bakın pembiş alcam diye:))))) 3 hafta sonraya randevu verdi şimdilik 13+6 yım işte 16.haftada görmek istedi,heralde bundan sonra ayda bir alcak....midem bulanıyor dedim zofran diye hap verdi 42 tl ve sigorta karşılamıyor içinde de 6 draje var eşime söyledim adamın tansiyonu düştü:)))) artık midemle de konuşacam bulanmasın öyleee:))))))))))) beta hcg ise 85 çıktı bende ve sanki bugün biraz iyiydim....

aha ben de zofran kullaniyom, yani bulantiyi hemen kesiyor super bi ilac, musmutlu dolasiyosun ama sonra kabiz oluyosun :53: yani ins sen olmazsin da ben cok kullandgm zamanlar biraz zorlanmistim, simdi gunde bi taneyle filan idare ediyorum. bizim sigorta karsiliyor Allahtan. ayy sizin cok pahaliymis, oyle olsa biz de alamazdik.

beta hcg ne ki? neden o kadar dusuk? ay ben daha oralara gelemedm galiba anlayamiyorum. :26:

selam annelerrrrr......şimdi size bir şarkı söylüyorummmmm dinleyinnn:9:

oldu en sonunda oldu bim bam bom
rüyalarım gerçek oldu bim bam bom
duyduk duymadık demesin hiçkimseeee
işte ilan ediyorum herkeseee

ay ay ayyyyyyyy çok şükür dostlar
benim de artık bir pembişim varrrrr:))))))))))))

not: ikili test tahlil sonucunu da aldım bir sorun yok çok şükür Allah yanıltmasın yine de ona emanetiz hiçbirşeyin garantisi yok ama yine de duymak hoşuma gitti:) ayy şu anketi de oylayayım malum pipiler aldı başını gidiyor:))))))))

hayırlısı olsun cnm çok sevindim...:52::52::52:

ha tabi birde cinsiyet için gitmiştim asıl
bu da ketum çıktı henüz değil dedi
valla dün ters günümde idim sanırım

bizim doktor da bilemedi %80 kız olabilir, ama erkek olursa da % 80 bu haftadan itibaren erkeklik organı oluşur, gibi bir seyler söyledi. kendi oğlunda da öyle olmuş:) yani kafa karışıklığından başka bir şey değil. hiç bir sey söylemese daha iyiydi.eşim de tabi durmamış, ben kan verirken herkese yüzdeleriyle birlikte söylemiş. ağustos sonunu bekliyoruz bakalım cinsiyet için...

canlarım bugün bebişkoyugördük.6,5 cm olmuş teyzeleri.doktor %80 erkek dedi.ama kesin demediği için hala meraktayım
ne kdar çok konuşmusunuz yahuuu :54:

Günaydın canlarım benim :16:
Bu gün en erkenci benim sanırım heyecandan olsa gerek memleketten annem ile babam bayram için gelecekler acayip oldum çok özledim :52:

Şimdilik yatış ama saat 2 gibi eşim gelecek evi temizleyeceğiz birlikte o süpürecek ben sileceğim sağolsun adam herşeyi yapıyor elinden gelen ben hala çemkirme peşinde :1:

Şimdiden hepinize harika bir gün diliyorum :54:

Günaydın kizlar. Kocisi ise gönderdim.uzaniyrm bnde serin serin. Cok sukur esiyo su an.cinsiyetler ogrenilmis masallah:16:

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr çoğu kişi evinde yatıyor biz yine işe geldik yarım gün çalışcaz bugün olsun bunada şükür

yeni test sonucu alanların hayırlı olsun gözleri aydın

kronikim sende iştesin sanırım
jackim off yat valla uzan bugünün keyfni çıkar yarın bayram gezmesine çıkarsın
Adally tatlım gözün aydın özlemişsindir anneni babanı

Canlar günaydınnnnnn,

Herkes evinde uyur veya bayram temizliği yaparken ben yine işe geldim. :52:
Ama güzel bir şekilde başladım güne. Hemen sizinle paylaşmak istedim.
Dün kocam bende çalışıyorum yarın 1'e kadar demişti. Sabah aynı saatte kalktı çıktı evden.
O çıkar çıkmaz uyumuşum. Yarım saat sonra kalktım, aldım diş fırçamı evde dolanarak dişlerimi fırçalıyorum gözlerim kapalı.
Mutfağa bir girdim kocam masa başında oturmuş önünde kahvaltı bana bakıyor. Sıçrayıp çığlığı bastım tabi :1:
Gitmiş fırından bişeyler almış. Bahçeden de gül koparmış sessizce beni beklemiş.

5 senedir sezdirmeden yapmayı başardığı ilk sürpriz. Hala şoktayım :16:

Canlar günaydınnnnnn,

Dün kocam bende çalışıyorum yarın 1'e kadar demişti. Sabah aynı saatte kalktı çıktı evden.
O çıkar çıkmaz uyumuşum. Yarım saat sonra kalktım, aldım diş fırçamı evde dolanarak dişlerimi fırçalıyorum gözlerim kapalı.
Mutfağa bir girdim kocam masa başında oturmuş önünde kahvaltı bana bakıyor. Sıçrayıp çığlığı bastım tabi :1:
Gitmiş fırından bişeyler almış. Bahçeden de gül koparmış sessizce beni beklemiş.

Ayyyyy ne güzel, sürpriz Allah mutluluğunu daim etsin

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr çoğu kişi evinde yatıyor biz yine işe geldik yarım gün çalışcaz bugün olsun bunada şükür

yeni test sonucu alanların hayırlı olsun gözleri aydın

kronikim sende iştesin sanırım
jackim off yat valla uzan bugünün keyfni çıkar yarın bayram gezmesine çıkarsın
Adally tatlım gözün aydın özlemişsindir anneni babanı

Bende yarım gün çalışanlardanım:50: neyseki bayramda çalışmak zorunda değiliz:40:

Günaydın herkese bulantı ile başlayan bir gün daha ;) zofran kullanan arkadaşlar var bende aldım ama bende işe yaramadı hiç o kadar para boşa gitti ;(

İnsan sabah sabah böyle güzel diyalogları okuyunca mutlu oluyor, tabi bu yazdığını kocama mail atmayı ihmal etmedim, daha yaratıcılarını senden bekliyorum diye altına bir dipnotçuk ekledim:17:

Hehe iyi yapmışsın iyi. Bende 5 senedir kafasına kaka kaka sonunda bişeyi becerebildi :) Darısı başceğizine :9:

Canlar günaydınnnnnn,

maşallah kocana nice mutlu senelerinize olsun inş.

Bende yarım gün çalışanlardanım:50: neyseki bayramda çalışmak zorunda değiliz:40:

evet neyseki 4 gün tatiliz
bu ağustos ayını sevdim ben tatil açısından her ne kadar işlerim yoğun olsada tatilimde var
tatile gidicem 18inde o hafta yokum yani 30 ağustosta tatil :124::124::124::124:

Back
X