Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana da ii bayramlar canım:)güzeller herkese hayırlı bayramlar diliyorummmm
Bebeğimin hareket ettigini ben de hissediyorum rahmin oldugu yerde bir yukselti ve sertlik var bende o yukselti uzandigim zaman sağdan sola geçiyor ya da ortaya geliyor ve ben yer değiştirirken hissediyorum. Hemen dokunuyorum ve farkli yerde oldugunu goruyorum
Bebışler Allahın bize verdiyi hediyeler. Bu sene karnımızda, gelen sene inş kucağımızda geçiririz bayramlarımızı. Rabbim tüm bebişleri korusun. bayramımız kutlu olsun.Merhaba kızlar, şimdşden hepinize hayırlı mutlu bayramlar.. Seneye bebişlerimizle kutlarız inşallah..
Ben ilk defa bayramda ailemden ayrıyım, babamın kabristanına gidemedimama yıllarca beklediğim kızımlayım.. Bu bayram kocamla kaldık kukuman kuşu gibi
seneye kızımın bayramlıklarını giydirip ailemle kutlarım bayramı inşallah
![]()
güzeller herkese hayırlı bayramlar diliyorummmm
Merhaba kızlar, şimdşden hepinize hayırlı mutlu bayramlar.. Seneye bebişlerimizle kutlarız inşallah..
Ben ilk defa bayramda ailemden ayrıyım, babamın kabristanına gidemedimama yıllarca beklediğim kızımlayım.. Bu bayram kocamla kaldık kukuman kuşu gibi
seneye kızımın bayramlıklarını giydirip ailemle kutlarım bayramı inşallah
![]()
kızlar şimdiden bayramınız mübarek olsun...
mutlu bayramlarınız olsun inşallahhh....
Bebışler Allahın bize verdiyi hediyeler. Bu sene karnımızda, gelen sene inş kucağımızda geçiririz bayramlarımızı. Rabbim tüm bebişleri korusun. bayramımız kutlu olsun.![]()
bence erkek seninki=)
Ay kızlar ya kayınvalidemle konuştum bugün, geçmişte yaşadıklarımızdan çok sevmem kendisini ama eşimi sevdiğim ve onun annesi olduğu için saygı duyarım, çok negatif bir kadın ya, herşeyin en kötüsünü düşünür vede söyler patavatsızdır, herşeye karışıp yönetmek ister,gülün diye sadece bugünkü diyoloğumu yazıyorum
1)Ben- bu bayram gelemedik ama bidahaki bayram gelicez inş.
O- e ya dr uçma derse
B- o zaman uçmam ama 5,5 aylık olucam, en rahat dönemmiş
O- aa olurmu şuşu 6 aylıkken erken doğum yaptı!!
2)B-bebek şu tarihte doğabilir ama ben sezeryan düşünüyorum erken olabilir..
O-yok normal yap sen, sezeryana ne gerek var! Tv de bi kadın gördüm 15 dk da doğurdu(?!??) hem normal doğurki kova burcu olsun.( oğlu kova burcu da)
3)O- işgüç yapmıyosun dimi
B- yavaş yavaş yapıyorum çok şükür tehlikeli 3 ayı atlattık
O- aa yapma bilmemkim evini temizlerken 6 aylıkken çocuğunu düşürdü!
4) O-göbeğin çıktımı
B- azcık çıktı
O- aman çok kg alma, enfazla 12! ( kendi 40 kg almış!!)
Daha neler var bunlar bugünkü kızlar.. Kırmadan cevap veriyorum ama içimden geçenleri söyleyemiyorum tabiya sabırr ya sabırrr
)
Ayyyyyyy Öldüm gülmekten. Alemsin kız. Allah iyilini versin. Çok güldümAy kızlar ya kayınvalidemle konuştum bugün, geçmişte yaşadıklarımızdan çok sevmem kendisini ama eşimi sevdiğim ve onun annesi olduğu için saygı duyarım, çok negatif bir kadın ya, herşeyin en kötüsünü düşünür vede söyler patavatsızdır, herşeye karışıp yönetmek ister,gülün diye sadece bugünkü diyoloğumu yazıyorum
1)Ben- bu bayram gelemedik ama bidahaki bayram gelicez inş.
O- e ya dr uçma derse
B- o zaman uçmam ama 5,5 aylık olucam, en rahat dönemmiş
O- aa olurmu şuşu 6 aylıkken erken doğum yaptı!!
2)B-bebek şu tarihte doğabilir ama ben sezeryan düşünüyorum erken olabilir..
O-yok normal yap sen, sezeryana ne gerek var! Tv de bi kadın gördüm 15 dk da doğurdu(?!??) hem normal doğurki kova burcu olsun.( oğlu kova burcu da)
3)O- işgüç yapmıyosun dimi
B- yavaş yavaş yapıyorum çok şükür tehlikeli 3 ayı atlattık
O- aa yapma bilmemkim evini temizlerken 6 aylıkken çocuğunu düşürdü!
4) O-göbeğin çıktımı
B- azcık çıktı
O- aman çok kg alma, enfazla 12! ( kendi 40 kg almış!!)
Daha neler var bunlar bugünkü kızlar.. Kırmadan cevap veriyorum ama içimden geçenleri söyleyemiyorum tabiya sabırr ya sabırrr
)
selam kizlar simdiden herkese iyi bayramlar ins hep guzel haberleri aldgmz guzel gunler goruruz.
bizim gurbette biraz zor oluyor bayrami hissetmemiz ama ne yapalim bizimki de boyleymis iste.
benim yerime de anne babalariniza akrabalariniza ski ski sarilin e mi?
hepinizi opuyorum!
yavaşlaman lazım ilk hamileliğimde 57 ile başladım 83 le bitirdim.gözünü korkutmayayım ama söylemem lazım preklamsi oldum,35.hft da bebeği aldılar.ne bulursam yiyordum,yerimde duramıyordum,hamilelik diyetlerine bakarsan öyle beslensek normalde manken gibi oluruz.şimdi de dikkat etmeye çalışıyorum biraz şişmanım 72 idim 68,5 oldum henüz almadım almaya korkuyorum.sağlık açısından yani.
sana da iyi bayramlar,sağlıkla gel inşaallah...
adally,EBUS gözünüz aydın benim annemde yarın kardeşimin yanına gidiyor,kendimi yalnız hissediyorum,ilk defa annemden yalnız bayram geçireceğim,allah sevdiklerimizden ayırmasın bizi.