2014 Şubat Anneleri

bugün benden başka kimse yok galiba burdada yanlızım

ayyy canım ya bzide gitmedik memlekete çok halsiz olduğum için hayırlı bayramlar tekrar.benim dünden beri kasık ağrılarım geçti.hatta rahat yatamıyordum artık yüzüstü bile yatabiliyorum korkuyorum acaba bişimi oldu diye çünkü bütün hislerim bir anda kesildi bana dua et tatlım arada buluşuruz burda çünkü bende pazara kaadr gitmicem

ayyy canım ya bzide gitmedik memlekete çok halsiz olduğum için hayırlı bayramlar tekrar.benim dünden beri kasık ağrılarım geçti.hatta rahat yatamıyordum artık yüzüstü bile yatabiliyorum korkuyorum acaba bişimi oldu diye çünkü bütün hislerim bir anda kesildi bana dua et tatlım arada buluşuruz burda çünkü bende pazara kaadr gitmicem

sanada iyi bayramlar canim dualarim seninle ama yüz üstü yatma kesinlikle zaman geçiyor zaten ya ağrılar benimde kesildi göğüslerim bile agrimiyo artık

sanada iyi bayramlar canim dualarim seninle ama yüz üstü yatma kesinlikle zaman geçiyor zaten ya ağrılar benimde kesildi göğüslerim bile agrimiyo artık

canım ya göğüslerim dün resmen ele geliyordu yani sert sert bugün fos indi dünden beri arım yok birde ben son bir haftadır bebeği hissediyordum yani bebk değilsede keseyi yan bile yatamıyordum şimdi her türlü yatıyorum bunda bir iş var ama napacam ben bilmiyorum oyyyyyyyyyyyyyyyyyy bayram günü burda doktor moktorda yok acildede anlamazlar burda resmen söndüm böle bir rabbim korktuğum şeysen korusun ne olur rabbim daha pazartesi doktor randevum:( sabah midem bulandı ama bilmiyorumki onada güvenemiorum

Ramazan bayramımız mübarek olsun benim güzel gebişlerim ağzımızın tadı hiç bozulmasın inşallah seviyorum sizi :16:

mrb alphinrosa sanırım aynı doktora gidiyoduk cinsiyeti kaç haftalıkken söyledi ben pazartesi gitcm 12 hafta bitmiş oluyo söylermi acaba çok merak ediyorum
evt aynı dr. gidiyoruz

11+6 da ikili teste gittim sonuçları eşim göstermiş,cinsiyet felan sorunca hft ya gelsin cinsiyete bakarız demiş.12 +5 de gittim ,bacak arası alttan tamamen net gözüküyordu pek birşey anlamadım söyledi cinsiyeti,sende de uygun görüntü yakalarsa söyler herhalde.sabah gitme bebekler pek bir sakin oluyor sanki o saatlerde,bol bol çikolata ye,meyve suyu iç.

bu arada herkesin ramazan bayramı kutlulu olsun:71::54:

evt aynı dr. gidiyoruz

11+6 da ikili teste gittim sonuçları eşim göstermiş,cinsiyet felan sorunca hft ya gelsin cinsiyete bakarız demiş.12 +5 de gittim ,bacak arası alttan tamamen net gözüküyordu pek birşey anlamadım söyledi cinsiyeti,sende de uygun görüntü yakalarsa söyler herhalde.sabah gitme bebekler pek bir sakin oluyor sanki o saatlerde,bol bol çikolata ye,meyve suyu iç.

bu arada herkesin ramazan bayramı kutlulu olsun:71::54:

alttan muayeneyle bakmıyor dimi..? o zmn benim 2 hafta sonra belli olur bide ne zmn gitsem yatıyo hiç hareket etmiyo şansıma çikolatayı denycm ama

canım ya göğüslerim dün resmen ele geliyordu yani sert sert bugün fos indi dünden beri arım yok birde ben son bir haftadır bebeği hissediyordum yani bebk değilsede keseyi yan bile yatamıyordum şimdi her türlü yatıyorum bunda bir iş var ama napacam ben bilmiyorum oyyyyyyyyyyyyyyyyyy bayram günü burda doktor moktorda yok acildede anlamazlar burda resmen söndüm böle bir rabbim korktuğum şeysen korusun ne olur rabbim daha pazartesi doktor randevum:( sabah midem bulandı ama bilmiyorumki onada güvenemiorum

kötü düşünme canım iyi düşün iyi olsun herşey

arkadaşlar hayırlı bayramlar bebeklerimizle çocukllarımızla ailelerimizle mutlu sağlıklı huzurlu bereketli nice bayramlar geçirmek dileği ile bütün hamişlerin bayramı mübarek olsun :16::16::16::34:

Canlarım bayramı doya doya ailenizle birlikte geçirin. Ben ülkemden ayrı düştüm:( zaten burda Bayram ruhu bile yok :( ilk hamileliğim ve bebişimle geçirdiğim ilk Bayram rezalet geçiyo. Zaten maximum seviyede duygusalım. Ağlıyorum sürekli. İsyan edesim var resmen.

canlarım benim buraya 2 gündür giremiyorum ama sanki asırlar gibi geliyor bana o kadar alışmışım ki size:) hepinizin bayramı mubarek olsun,rabbim seneye bebişlerimizle kutlamayı nasip etsin....yurt dışında olanlar da üzülmesin burada da bayram ruhu yok artık.....herkes tatilde nerdeyse,istanbul bile bomboş....önceden olsa akşamdan bayramlıklarımı yatağımın ucuna koyar sabah erkenden giyerdim:)))) hemen anne babamın elini öper harçlığımı alrıdım...gerçi şimdi de harçlık alıyorum ama eskilerin tadı ayrıı...

ayyy çok uzattım öpüyorum sizleri:)

Back
X