Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bayramınız mübarek olsun ailenizle beraber mutlu bayramlar geçirmeniz dileğiyleee![]()
bugün benden başka kimse yok galiba burdada yanlızım
ayyy canım ya bzide gitmedik memlekete çok halsiz olduğum için hayırlı bayramlar tekrar.benim dünden beri kasık ağrılarım geçti.hatta rahat yatamıyordum artık yüzüstü bile yatabiliyorum korkuyorum acaba bişimi oldu diye çünkü bütün hislerim bir anda kesildi bana dua et tatlım arada buluşuruz burda çünkü bende pazara kaadr gitmicem
sanada iyi bayramlar canim dualarim seninle ama yüz üstü yatma kesinlikle zaman geçiyor zaten ya ağrılar benimde kesildi göğüslerim bile agrimiyo artık
evt aynı dr. gidiyoruzmrb alphinrosa sanırım aynı doktora gidiyoduk cinsiyeti kaç haftalıkken söyledi ben pazartesi gitcm 12 hafta bitmiş oluyo söylermi acaba çok merak ediyorum
evt aynı dr. gidiyoruz
11+6 da ikili teste gittim sonuçları eşim göstermiş,cinsiyet felan sorunca hft ya gelsin cinsiyete bakarız demiş.12 +5 de gittim ,bacak arası alttan tamamen net gözüküyordu pek birşey anlamadım söyledi cinsiyeti,sende de uygun görüntü yakalarsa söyler herhalde.sabah gitme bebekler pek bir sakin oluyor sanki o saatlerde,bol bol çikolata ye,meyve suyu iç.
bu arada herkesin ramazan bayramı kutlulu olsun![]()
canım ya göğüslerim dün resmen ele geliyordu yani sert sert bugün fos indi dünden beri arım yok birde ben son bir haftadır bebeği hissediyordum yani bebk değilsede keseyi yan bile yatamıyordum şimdi her türlü yatıyorum bunda bir iş var ama napacam ben bilmiyorum oyyyyyyyyyyyyyyyyyy bayram günü burda doktor moktorda yok acildede anlamazlar burda resmen söndüm böle bir rabbim korktuğum şeysen korusun ne olur rabbim daha pazartesi doktor randevumsabah midem bulandı ama bilmiyorumki onada güvenemiorum