2014 Şubat Anneleri

inş. tatlım önce sağlık tabi ama bende yanılmak istemiyorum senin gibi

hani bi dolu şey hani o eklediklerinden başka varmı ????
bende kargodan bi gelsinlerde eklicem bakalım beğenecekmisiniz ?

hamile olmadan önce alınanlarda var onları da eklerim birazdan.

2 doktor bana kız dedi kendi doktorum demedi ya çatlıyorum hatta bazen kaçamak yapıp gizli başka doktora mı gitsem diyorum

benimki izin veriyormu sanki
sadece birinden haberi var :9::9::9::9:
diğerlerini sölesem iyi bi kavga ederiz :9::9::9::9::9::9:

Canım benim de içimden bir sürü şey almak geçiyor ama bütün bebeği olan arkadailarım sakın hiçbirşey alma diyorlar.
Onlarca hediye geleceği için boşuna para vereceksin diyorlar. Zaten bi giydiğini 2 hafta sonra giyemiyormuş. Çabuk büyüdüğünden.
Ben hiçbirşey almadım o yüzden. İlerde sadece mevlüt takımı alcam sanırım :1:

2 doktor bana kız dedi kendi doktorum demedi ya çatlıyorum hatta bazen kaçamak yapıp gizli başka doktora mı gitsem diyorum

kendi doktorunda randevun ne zamandı ?? zaten 16.haftada doktorun söyler artık bence yani iyice oluşmuş olur çünkü kızsa kukusu erkekse pipisi :9::9::9::9:
o yüzden bişi kalmamış gerçekleri öğrenmene :52::52::52::52:

kendi doktorunda randevun ne zamandı ?? zaten 16.haftada doktorun söyler artık bence yani iyice oluşmuş olur çünkü kızsa kukusu erkekse pipisi :9::9::9::9:
o yüzden bişi kalmamış gerçekleri öğrenmene :52::52::52::52:

bizim doktor asla söylemez canım 24. hafta da ayrıntılı da öğrenirim ancak teyzemde benimle bilrikte ona gitti daha önce bana kız diyen doktor ona erkek demişti. bildiği halde benim doktora tekrar sormuştu 16. haftasında bana sorma allah ne verirse demişti.
bu huyuna sinir oluyorum işte :1:
bana da geçen hafta gittiğim de bana cinsiyet sorma dedi

Canım benim de içimden bir sürü şey almak geçiyor ama bütün bebeği olan arkadailarım sakın hiçbirşey alma diyorlar.
Onlarca hediye geleceği için boşuna para vereceksin diyorlar. Zaten bi giydiğini 2 hafta sonra giyemiyormuş. Çabuk büyüdüğünden.

tatlım olurmu öyle şey herşey hediye gelirmi
yani bizim adetimizde bebek görmeye akrabalar genelde altın takar konu komşuda bebeğe patik,yelek örer falan filan bana oğlumda hediye gelen kıyafet sayısı 5-6 dır en çok bizim etrafımız böyle yani ama tabi adetler farklı olabiliyor kişiden kişiye

ama almak için henüz erken yinede prolet sen bekle bence 7.ayında falan al madem çünkü dediğin gibi hediye gelirse hoş hediyede doğumdan sonra gelmezmi :44::44::44::44:

bilemedim şimdi sonra eksik kalmasın bebişinin cicileri

valla canım bizde çok merak ediyoruz doktora gittiğimizde daha belli değil dedi bakalım ay sonuna kadar bekleyebilecekmiyiz

bizim doktor asla söylemez canım 24. hafta da ayrıntılı da öğrenirim ancak teyzemde benimle bilrikte ona gitti daha önce bana kız diyen doktor ona erkek demişti. bildiği halde benim doktora tekrar sormuştu 16. haftasında bana sorma allah ne verirse demişti.

Benim de bu cumartesi randevum var canım. Arkadaşım 12.haftasında öğrendi aynı doktordan. Bakalım bende 13+1 olucam söyler herhalde :)

ancak mevlütte genelde bizde kıyafet gelir
40 ı çıktığında yapılsa mevlüt düşünsene o kadar süre çıplak mı kalacak :16:

ay delimini ne ben beklemek zorundamıyım ama
sonuçtya görüyorsun orda demi söylemek neden zoruna gidiyorsa
benimde oğlumda ilk gittiğim doktor 7.ayında söylüyormuş taaaaaaaaa
ben yinede 18.haftaya kadar ona gitmeye devam ettim acaba söylermi dedim adam bana ben cinsiyet söylemem deyince
asıl gitmek istediğim ama önceden tanıdığım için gitmeye ilk başta utandığım şimdiki doktoruma gittim 21.haftada oda hemen şıp diye söyledi zaten ogün

valla canım bizde çok merak ediyoruz doktora gittiğimizde daha belli değil dedi bakalım ay sonuna kadar bekleyebilecekmiyiz

inşallah söyler :34:

Benim de bu cumartesi randevum var canım. Arkadaşım 12.haftasında öğrendi aynı doktordan. Bakalım bende 13+1 olucam söyler herhalde :)

bana da 12. hafta da söyledi doktora bu gittiğimde 18i haftada olacağım ama yine de söylemez:2:

ay delimini ne ben beklemek zorundamıyım ama
sonuçtya görüyorsun orda demi söylemek neden zoruna gidiyorsa
benimde oğlumda ilk gittiğim doktor 7.ayında söylüyormuş taaaaaaaaa
ben yinede 18.haftaya kadar ona gitmeye devam ettim acaba söylermi dedim adam bana ben cinsiyet söylemem deyince
asıl gitmek istediğim ama önceden tanıdığım için gitmeye ilk başta utandığım şimdiki doktoruma gittim 21.haftada oda hemen şıp diye söyledi zaten ogün

neden söylemediğinden bahsetti biraz
kız diye aldıran zihniyette insanlar da çok var falan dedi :25:
ama benim öyle niyetim yok eşler erkek ister benim eşim deli gibi kız istiyor
kendine göre haklı olabilir ama çıldırıyorum söylemiyor diye
onun dışında çok iyi bir doktor :ssz:

benimde oğlum geçen bir çorap buldu yawrum kardeşime alalım illa dedi benimki inat etti onu bile almadı
ona bırakırsam bebek çıplak kalır ben o görmeden alıyorum sonra zamanı gelince aldım diye çıkarırım hiç bişicik diyemez iyiki varsın inetnet alışverişi :46::46::46::46::21::21::21::21:

tatlım bu halde ne yemeği yaaaaaaaaaaaaa
neyseki benim yemek yapma derdim yok sende kocanı fena alıştırmışsın be gülüm bebeğin olunca nasıl yapcan yemek işini hem çalış hem gel bebekle ilgilen hem yemek yap kolaymı :50::50:

galiba yapamam bugün....eşim saolsun yardımcı oluyo ama sürekli annesine falan gitmekten sıkıldı sanırım evde yemek istiyo ama kötü olduğumda sesi cıkmıyo yine de zavallımın :1:

kız zaten 2 aydır pek yemek yapmıyorum bi elin parmaklarını geçmez yani:9:

ancak mevlütte genelde bizde kıyafet gelir
40 ı çıktığında yapılsa mevlüt düşünsene o kadar süre çıplak mı kalacak :16:

bizde de öyle canım mevlütte gelir kıyafet, herkes aynı şeyi diyor bir sürü hediye gelecek ne gerek var almaya diyorlar ama insanın kendi aldığı gibi olur mu şöyle içine sine sine

neden söylemediğinden bahsetti biraz
kız diye aldıran zihniyette insanlar da çok var falan dedi :25:
ama benim öyle niyetim yok eşler erkek ister benim eşim deli gibi kız istiyor
kendine göre haklı olabilir ama çıldırıyorum söylemiyor diye
onun dışında çok iyi bir doktor :ssz:
kız zaten yasal aldırma hakkı 10.hafta ondan sonra söylese ne söylemese ne ?
yasal olmayan yoldan aldırmaya gelince sanmıyorum o saatten sonra kimsenin cesaret edeceğini o huy edinmiş onu :37:
galiba yapamam bugün....eşim saolsun yardımcı oluyo ama sürekli annesine falan gitmekten sıkıldı sanırım evde yemek istiyo ama kötü olduğumda sesi cıkmıyo yine de zavallımın :1:

anladım canım ben ilerisi için dedim hem çalışıp hem bebek hem yemek gerçekten çok zor

kız zaten yasal aldırma hakkı 10.hafta ondan sonra söylese ne söylemese ne ?
yasal olmayan yoldan aldırmaya gelince sanmıyorum o saatten sonra kimsenin cesaret edeceğini o huy edinmiş onu :37:

kaç kişi yasal dinliyor ki. :2:
bu zihniyette yaşayan düşürmek için bile elinden geleni yapar aman böyle düşünüce içim sıkılıyor :5:
beklicez napalım :51:

canım ya durumun inşallah düzelir de kocana güzel yemekler yapmaya başlarsın,

tatlım olurmu öyle şey herşey hediye gelirmi
yani bizim adetimizde bebek görmeye akrabalar genelde altın takar konu komşuda bebeğe patik,yelek örer falan filan bana oğlumda hediye gelen kıyafet sayısı 5-6 dır en çok bizim etrafımız böyle yani ama tabi adetler farklı olabiliyor kişiden kişiye

ama almak için henüz erken yinede prolet sen bekle bence 7.ayında falan al madem çünkü dediğin gibi hediye gelirse hoş hediyede doğumdan sonra gelmezmi :44::44::44::44:

bilemedim şimdi sonra eksik kalmasın bebişinin cicileri

Valla canım biz Bulgaristan göçmeniyiz. Burda en uzak tanıdık bile takımla gelir.
40-50 ye yakın takım geliyor yani. En önemli şeyleri kendim alıcam zaten. Hastanede giydireceklerimi ve ilk günlerde giyeceklerini v.s ama genel kıyafetleri almıcam. Kendimi tutabilirsem tabi :1::1::1:

Back
X