2014 Şubat Anneleri

Ben kaçar kızlar, pazara gidicem ordan sağlık ocağına gidip vitamin haplarımı yazdıracağım. doktorum özel çalıştığı için aile hekimime yazdırıyorum ilaçlarımı. şimdilik hoşçakalın :16:

ağustos sonu gibi inşallah canım, iki hafta kullandım iznimin tamamını kullanmadım daha , o zaman hakkında hayırlısı diyerekten amin diyiyorum canım, bende doğumdan sonra ücretli izinlerimi kullanıp sonra duruma göre ücretsiz izin kullanabilirim diye düşünüyorum ama çok uzatmam herhalde çünkü bir daha işe dönmek istemeyebilirim

sen özel sektördemisin ? ben şuan şunu düşünüyorum doğumdan sonra 6 ay ücretisiz izin hakkım var iş yerindne bunu talep edeceğim kullandırmazlarsa zaten ben haklı oluyorum tazminat almak için

kızlarrrr benim ağrılarım başladı geceleri hiç huzurum yok belim ağrıyo kasığıma saplak giriyo bu sabaha karşı ölüyodum sol kasığıma ve belime saplak girdi dört döndüm evde tabi dönemedimde nefes aldırmadı gaz ağrısımıydı neydi anlamadım sizde durumlar nasıl??

Anneler size bişey danışıcam.
Nasıl evlerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama ben karar kara kışın nasıl ısınacağımızı düşünüyorum.
Bizim buraya henüz doğal gaz gelmedi. Geçen kış klimayla ısındık ama ne kadar buhar makinası kullansan da klima havaya kurutur diyorlar. Soba kursak bi çok sıcak bi çok soğuk çocuk hasta olur diyorlar. İçi su dolu petekler varmış sanırım onlar çok iyi ısıtıyor dediler ama hiçbir yerde görmedim daha önce.
Var mı tavsiyeleriniz?

canım biz ılıman iklimde olunca buralarda soba,kalorifer pek olmuyor. ama bizim yeni taşındığımız ev kaloriferli inşallah bu sene o şekilde ısınacağız. burada genellikle klima kullanılıyor ama benim yeni çocuğu olan arkadaşlarım hep ufo aldılar.çok da rahat ettiklerini söylüyorlardı.

benim ikinci hamileliğim olmasına rAğmen daha pek hissetmiyorum bebeğimi arada yumruk gibi bişey oluyo ama sizler hissediyomusunuz kızlar hep şüpheyle yaşıyorum bişeymi oldu noldu falan diye bu çocuk beni panik atak yaptı 9 ay nasıl geçecekki böle :9:

sen özel sektördemisin ? ben şuan şunu düşünüyorum doğumdan sonra 6 ay ücretisiz izin hakkım var iş yerindne bunu talep edeceğim kullandırmazlarsa zaten ben haklı oluyorum tazminat almak için

yok canım devlet memuruyum, şartlar biraz daha uygun gibi şu torba yasasını bekliyorum bakalım iznimiz ne kadar olacak ondan sonrasına bakıcam artık senin içinde hayırlısı canım inşallah herşey istediğini gibi olur,

amin canım,
güzel güzel kahvaltı yapalım tabi, bebişler büyüsün:)
ben 2 yumurta yemeden doymuyorum, siz ne yiyosunuz kahvaltıda?

oh canım maşallah ne güzel yumurta yiyebiliyorsun, benim normalde midem bulunmaz ama yumurta yediğimiz zaman bulanmayan mide coşuyor o yüzden yumurta yiyemiyorum ben onun dışında çok özel bir kahvaltı yapmıyorum

amin canım,
güzel güzel kahvaltı yapalım tabi, bebişler büyüsün:)
ben 2 yumurta yemeden doymuyorum, siz ne yiyosunuz kahvaltıda?

Ben bu gün neler yedim neler)) bir yumurta, kendimi durduramadım bir sosis yedim, peynir yedim, bol bol zeytin yedim, salatalık, domates. Bir bardak ta çay içtim. Kalktım))))

Yumurtayi bende seviyorum ama sanki yiyince o gun midem mafoluyor.yaa benimm çiko oynuyoo :)) kelebek çirpintisi gibiiii sizdee oluyormu

yapayım bari canım, haklısın korkuyu bir yerde yenmek lazım :)

kızlar çizelge dediğiniz nasıl oluyor?
bir de d&r mağazasında gördüm hatıra defteri gibi bir sey var doğacak bebeğine bir şeyler yazıyorsun, içine resim fln koyuyorsun öyle bir sey yapanınız oldu mu?

Canım bizim bahsettiğimiz gebelik takvimi yazdıkça altta çıkıyor ya o ;) senin dediğin defterlerden bende almak istiyorum çok güzel olur içine duygularımızı yazarız ;)

Back
X