2014 Şubat Anneleri

gunaydın sosyolojim
üzerine giy dene öyle al canım
senin ne kadar kilo alacağını kimse bilemez sen bile
evet bacaklardanda alınıyor tabi birazcık bacakları likralı bir gebe pantolomu bulurda alırsan daha güzel olur tabiki

ve pantolon kalıpları birbirini tutmaz tabiki ama yinede bir beden büyük yeterli olabilir fakat giyip alman en doğrusu
:34::34::34::34:

ve ben bugünden itibaren gebe pantolonu giydimmmmmmmmmmmmmmm :52::52::52::52::52:

günaydın,

ben de gebe'nin hamile pantolonunu almıştım, pazartesiden itibaren giyiyorum çok rahat. özellikle ribana denilen göbekteki penye kısım rahatlığımız için düşünülmüş.rengarenk çok modern kesimler de vardı ama ben sadece 1 tane siyah klasik aldım, hafif lycralı, zaten izne çıkmama 3,5 ay filan kaldı o süreye kadar giyip eskitsem yeter diye düşünüyorum.
pantolonu aman diyeyim denemeden almayın, çok değişik duruyor ön kısmı ve arka kısmı.

arkadaşlar resim koyanların göbüşleri baya belli olmuş benimkide daha bi haftadır belli oluyo az az bayramda belli olsun diye göğsünde lastik olan uçuş uçuş elbise alıp giydim :49: aaaaaaaaaaa kilo almışsın diyenlere HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM demek ne güzelmiş 6SENEDEN SONRA EN HUZURLU EN MUTLU BAYRAMIMDI RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN

BUDA BENİM MİNİĞİM:nazar:

Eki Görüntüle 778264

ne güzel olmuşsun sen öyle
maşallah maşallah:nazar:

Yavrular,

Ben bu ve buna benzer bi iki tane daha var. Onları giyiyorum. Beli lastikli ve çok rahat. kesinlikle tavsiye ederim.

Eki Görüntüle 778267

bunlar benim koca popomu daha koca gösterir mi diye tereddütüm var ama sen de güzel göründü gözüme
bi ara ben de deniyim bunlardan eylül bitene kadar giyilir bunlar

bunlar benim koca popomu daha koca gösterir mi diye tereddütüm var ama sen de güzel göründü gözüme

Sen benim popomu görsen kendi poponu pamuklara sararsın :1:
Kocaman potim var yine de giyiyorum alacalı olduğundan belli olmuyor canım. Bende tereddüt ederek almıştım internetten. Kötü durursa iade ederim diyordum ama hiçte kötü durmadı.. :49:
Hem biz şuan ne giysek yakışır :46:

proletin pantolonunu diyorum bende
ben henüz almadım ama bugün çıkışta bi yere bakcam belki gidip alırım ya bu arada tatile gidicem kızlar bi tane bile şortum yok benim yaaaaaaaaaa eskiler keten ve beli normal kemerli kesinlikle gelmez şimdi kaç mazaya baktım şöyle beli lastikli penye bir şırt bulamadım ya bugün artık pazara bakcam çıkışta
günaydın,

ben de gebe'nin hamile pantolonunu almıştım, pazartesiden itibaren giyiyorum çok rahat. özellikle ribana denilen göbekteki penye kısım rahatlığımız için düşünülmüş.rengarenk çok modern kesimler de vardı ama ben sadece 1 tane siyah klasik aldım, hafif lycralı, zaten izne çıkmama 3,5 ay filan kaldı o süreye kadar giyip eskitsem yeter diye düşünüyorum.
pantolonu aman diyeyim denemeden almayın, çok değişik duruyor ön kısmı ve arka kısmı.
evet denemeden almamak gerek haklısın güle güle giy sende tatlım
sen nerde çalışıyordun özelmi devletmi ?

Yavrular,

Ben bu ve buna benzer bi iki tane daha var. Onları giyiyorum. Beli lastikli ve çok rahat. kesinlikle tavsiye ederim.

Eki Görüntüle 778267

çok şıksın canım,

ama bizde de resmi olduğu için ancak siyah pantolon aldım 1 tane onu giyiyorum, bir de senin ayağında hafif topuklu var galiba. benim ayakkabı merakım yüzünden onlarca topuklu ayakkabım var ama aylardır 2-3 babete talim ediyorum:)

Sen benim popomu görsen kendi poponu pamuklara sararsın :1:
Kocaman potim var yine de giyiyorum alacalı olduğundan belli olmuyor canım. Bende tereddüt ederek almıştım internetten. Kötü durursa iade ederim diyordum ama hiçte kötü durmadı.. :49:
Hem biz şuan ne giysek yakışır :46:

sen hangi sieden aldın bunu penyemi bu kumaş mı
bize herşey yakışır tabi yaa:52:

ben henüz almadım ama bugün çıkışta bi yere bakcam belki gidip alırım ya bu arada tatile gidicem kızlar bi tane bile şortum yok benim yaaaaaaaaaa eskiler keten ve beli normal kemerli kesinlikle gelmez şimdi kaç mazaya baktım şöyle beli lastikli penye bir şırt bulamadım ya bugün artık pazara bakcam çıkışta

ay ben öyle arayınca bulamıom inşallah sen bulursun
nezaman acil lazım olsa gözümün önünde satılan şeyler yok oluo

bankada çalışıyorum canım, ama sen niye takım giymedin, topuklu giymedin, ya da döpiyes giymedin denilmiyor. ya dizaltı elbise filan giyiyorum, ya da pantolon-tunik.altına da babet tabi.

ben tatile çıkarken iki tane uzun elbise aldım, efil efil onları giydim çok rahattı, eski şortlar olmadığı için şort giyemedim maalesef:(

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR PANTOLON GİYMİYORUM BEN AMA WAİKİKİDE HAMİLE REONUNDA GÖRMÜŞTÜM BELİ TAMAMEN LASTİKLİ KUMAŞ pantolon görünümünde pantolonlar vardı bi orayada bakın isterseniz bi koyu bi açık renk olsa idare eder bence sizi ben lercivert ve siyah görmüştüm orda ....

şu zebra gb desenli pantolonlarda biraz şalvar görünümlü ben bazılarında begeniyorum ama kalcaları geniş olanlarda hoş durmuyo g-daha büyük gösteriyo benim gördügüm birisinde bu pantolondan giymiş üstüne rambo aklet giymiş bide üstüne kollu cepken giymiş ıykk çok kötü duruyodu belki güzel kombinlenirse güzel durur çıtı pıtı uzun boylu gençlerde hoş duruyo tabi deneyip karar vermek lazım :)) bende boy yokta çok çirkin dururdu eminim ben en rahat elbiselerde rahat ediyorum üfür üfür lastikli bile olsa etekelr rahatsız ediyo malesef sıkılıyorum ama elbise çok rahat sıcakta:12:

çok şıksın canım,

ama bizde de resmi olduğu için ancak siyah pantolon aldım 1 tane onu giyiyorum, bir de senin ayağında hafif topuklu var galiba. benim ayakkabı merakım yüzünden onlarca topuklu ayakkabım var ama aylardır 2-3 babete talim ediyorum:)

Yok canım bendeki de babet. Bende topuklu ayakkabı yok desem yeridir. Kocamla boylarımız hemen hemen aynı. Düğünümde bile düz taban giydim :) Valla bizim de sadece cumaları spor giyim serbest ama bana geçmiyo artık. Mazeretim var. Geçen sene hamile biri ayaklarındaki ödem yüzünden terlikle gelmişti. Kimse karışmadı. Öyle olması gerekiyor zaten. Keyfi değil yaşananlar..

bankada çalışıyorum canım, ama sen niye takım giymedin, topuklu giymedin, ya da döpiyes giymedin denilmiyor. ya dizaltı elbise filan giyiyorum, ya da pantolon-tunik.altına da babet tabi.
evet dememeleri lazım zaten keyifinizden dğeil mecburiyetten giyiyorsunuz çünkü

sen hangi sieden aldın bunu penyemi bu kumaş mı
bize herşey yakışır tabi yaa:52:

ay ben öyle arayınca bulamıom inşallah sen bulursun
nezaman acil lazım olsa gözümün önünde satılan şeyler yok oluo

ya aslında LCW ye baktım yoktu mazada ama spor giyim reyonuna bakmamışım şimdi nette gördüm 9,90 na var görsem alırdım ya gıcık oldum şimdi kim gidecek tekrar mazaya zamanım olsa netten alırdım ama yetişmeyebilir

Günaydın kızlar nasılsınız? Kendime hamiş kiyafeti aldım. Tam içime sinmedi ama bi süre idare eder)))) $image.webp

oda dağınık artık kusura bakmayın:1::1::1::1::1:

Günaydın kızlar nasılsınız? Kendime hamiş kiyafeti aldım. Tam içime sinmedi ama bi süre idare eder))))Eki Görüntüle 778285

oda dağınık artık kusura bakmayın:1::1::1::1::1:

valla bence güzel görünüyor,yakısmıs canım.hayırlı olsun.

kendimize bakamıyoruz ki evi düzenleyelim:1: bosverrr hepimiz aynıyızzz:9::9:

Back
X