2014 Şubat Anneleri

aynen canım, hemen sormaya başladılar zaten kim bakıcak filan diye, ücretsiz izin alacağımı anlayınca da yerime hemen birisini aramaya başladılar.sıkıya gelemiyorlar tabi, zaten hakkımda konuşup duruyorlarmış "çocuk olunca ... hanım çalışmaz" filan diyorlarmış.

bizimkiler hamile olduğumun farkında da değil şantiyeye yolluyorlar beni sürekli anlatamıyorum..
ilk hamile olduğumdan beri yerime birini bakın diyorum hala bakacaklar

aynen canım, hemen sormaya başladılar zaten kim bakıcak filan diye, ücretsiz izin alacağımı anlayınca da yerime hemen birisini aramaya başladılar.sıkıya gelemiyorlar tabi, zaten hakkımda konuşup duruyorlarmış "çocuk olunca ... hanım çalışmaz" filan diyorlarmış.

özel sektörde çalışmanın bu tarafı kötü galiba arkadaşım geçen aralıkta doğum yaptı doğumdan 1 ay önce izne çıktı sonra izinleri ücretsiz izinleri falan mayıs gibi işe başladı şimdi de saat 3;30 da çıkıyor sözleşmeli olduğu için ama kadrolu olsa 2;30 cıkacaktı, bu yönden devlet dairesinde çalışmak daha iyi inşallah hepinizi böyle güzel şartlarla karşılaşırsınız

özel sektörde çalışmanın bu tarafı kötü galiba arkadaşım geçen aralıkta doğum yaptı doğumdan 1 ay önce izne çıktı sonra izinleri ücretsiz izinleri falan mayıs gibi işe başladı şimdi de saat 3;30 da çıkıyor sözleşmeli olduğu için ama kadrolu olsa 2;30 cıkacaktı, bu yönden devlet dairesinde çalışmak daha iyi inşallah hepinizi böyle güzel şartlarla karşılaşırsınız

nerede bana hayatta izin vermezler.
inşallah öyle bir işe sahip oluruz

spse cim geçmiş olsun kuzummm
canlarım pazartesi günü tekrar başka bir doktora gideceğim hem uçağa binmeme izin varmı diye soracağım hemde başka bir doktordan cinsiyet için tahmin isteyecğim en son başka bir doktor %80 erkek demişti

kızlar bir şey soracağım bebeğiniz için beşik bakmışsınızdır illa, aklınıza yatan ve size mantıklı gelen birşey var mı acaba ? ben şu park yataklardan bakıyorum kullanan tanıdığım da olduğu için de mantıklı geliyor siz ne dersiniz ???

spse cim geçmiş olsun kuzummm
canlarım pazartesi günü tekrar başka bir doktora gideceğim hem uçağa binmeme izin varmı diye soracağım hemde başka bir doktordan cinsiyet için tahmin isteyecğim en son başka bir doktor %80 erkek demişti

uçakta şuan sıkıntı yok canım son aylarda yasak ben 2.5 aylıkken bindim dr.umda izin verdi. 12+5 te ikili test yaparken cinsiyetini sordum yorum bile yapmadı:(( 14. hafta içindeyim yarın başka dr cinsiyet öğrenmek için gidicem gözükür mü ne dersiniz? çok merak ediyorum:52::52:

kızlar bir şey soracağım bebeğiniz için beşik bakmışsınızdır illa, aklınıza yatan ve size mantıklı gelen birşey var mı acaba ? ben şu park yataklardan bakıyorum kullanan tanıdığım da olduğu için de mantıklı geliyor siz ne dersiniz ???

park yataklar kullanışlı ama ben almayı düşünmüyorum.Küçük tahta beşiklerden düşünüyorum fazla yer kaplamadığı için birsüre onda yatar sonra odasındaki yatağa geçiririm.
fotoğraf nasıl yükleniyor beşiğin fotosunu koymak istedim ama beceremedim

park yataklar kullanışlı ama ben almayı düşünmüyorum.Küçük tahta beşiklerden düşünüyorum fazla yer kaplamadığı için birsüre onda yatar sonra odasındaki yatağa geçiririm.
fotoğraf nasıl yükleniyor beşiğin fotosunu koymak istedim ama beceremedim

bende başta öyle düşündüm ama pek kullanışlı olmadığını söylediler bende vazgeçtim, fotoğraf konusuna gelince bende tam bilmiyorum canım

foto yüklemeye çalıştım bakalım oldu mu

Eklentiler

• $beşik.webp
    $beşik.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 19
Kızlar bu arada göbişlerden bahsetmişsiniz. Benim göbek bildiğiniz jet hızıyla büyüdü. Eğer bu hızla büyümeye devam ederse son ay göbekle boy oranım eşit olur galiba :) Düşük tehlikemiz yüzünden kullandığım ilaçlardan olduğunu söyledi doktor ama ilaç biteli bir hafta oldu nerdeyse göbeğim inmedi yani bizim ufaklık her saniye varlığını hissettiriyo :)

Günaydın canlarrrrr....albüme koyuyorum minik göbüşlü halimi :9::9: yatak odamın dağınıklığını görmezseniz sevinirimmmm:1::1:

oyyyy maşallahhhh:nazar::nazar::16::16::16:

geçmiş olsun spsecim...içini ferah tut.cok arkadaş seninle aynı sorunu yasıyo....kötü bir şey duymadık çok şükür.inşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin canım:16::16::16:

kıjjjj limonnnnnn İstanbul tayfası görüşelim demiş...biz dipdibeyiz daha görüşmedik yawww:1::1:

gözün aydın canım :16::16:darısı bana olsun.3 ağustosta gitmiştim ikili test için 10 gün sonra dediler bugün belki ararlar diyorum beklemedeyim:31::31:

Aynen canım yaa :) şu bunaltıcı sıcaklar geçsin buluşalımm..

Back
X