Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım inan hiç bilmiyorum ki yapmayı bizim burda hiç yapılmaz çoğu kişi bilmez bile onu, öyle çok becerikli biride değilim açıkcası
neler gerekiyor mesela ?
Canım minik bir tarif veriyim kırmızı biber10, domates4, yeşil biber6, kuru soğan2, yoğurt2 su bard, ekmek hamuru ve aldığı kadar un... Sebzeleri çiğden rondolayıp susuz bir şekilde kaynatıyorsun soğuyunca yoğurdunu mayasını ve en son un katıyorsun 10 gün kadar sabah akşam yoğuruyorsun para kadar örtüye serip gidip gelip daha da küçülterek (bir iki saat başından ayrılırsan taş gibi kalır) ufalıyorsun elinle de unlaştırıyorsun hafif yaşken... Hazırlarda salça oluyor almayın bebeğe yedirmeyin
Evet canım bende eşimde Bulgaristan göçmeniyiz. 89'da geldik.
Siz yakın dönem imişiniz. Nerde oturuyordun :26::26::26:
İzmir Sarnıç'ta canım. Havaalanının dibi. Yolu düşen herkesi beklerim![]()
günaydııınnnn
1 hafta aradan sonra tekrar geldikteyzeleri
maşallah bıraktığım yerden 100sayfa ilerlemişsiniz anca son birkaç sayfayı okuyabildim
bizde pazartesi 2li teste gittik 12 olmam gerekiyodu 12+4 çıktı
şu önden gitmeyi bir türlüanlayamadım hızlı mı gelişiyo yoksa gün hesaplaması mı yanlış bilen var mı
ense kalınlığımız 1cm çıktı çok iyi dedi
kan sonucu pazartesi çıkıcak
amabizim miniş cinsiyeti göstermedi
ben kan alınıcak diye aç karna gittim, meğer aç karnına çok hareker etmiyomuş
biraz uğraştı ama olmadı göstermedi artık pazartesiyi sabırsızlıkla bekliyoruz
hepinizi kocamaaan öpüyoruz
kış hazırlıklarına başlanmış, şükür annem geldi buhafta hepsini halledicek inşallahhh
günaydın güzel anneler :) sanırım bi prenses müjdesi de ben verebilirim :) doktorum 4 hafta sonra kesin söyleyebilirim ama cici bi kıza benziyo bebişin dedi :) ama yeğenimde önce kız denilmişti ve herşey ona göre hazırlandı.. sonra erkek olduğunu öğrendik tabi :) o yüzden temkinli davranmak istiyorum, ama yine de güzel kızım diye sevmekten alamıyorum kendimi :)
günaydın güzel anneler :) sanırım bi prenses müjdesi de ben verebilirim :) doktorum 4 hafta sonra kesin söyleyebilirim ama cici bi kıza benziyo bebişin dedi :) ama yeğenimde önce kız denilmişti ve herşey ona göre hazırlandı.. sonra erkek olduğunu öğrendik tabi :) o yüzden temkinli davranmak istiyorum, ama yine de güzel kızım diye sevmekten alamıyorum kendimi :)
biz buzluktaki taze fasulyenin pişince oluşan tadını sevmiyoruz o yüzden kavanoz yapıyoruz.
...
kızlar sarma dedinizde her yörenin ayrı bir sarma dolma kültürü var
bizimki çok farklıdır mesela
salçalı olur bir daha kesinlikle ben en çok zeytinyağlıyı severim öncelikle yaprak sarması ama onun yanı sıra lahana sarması, pazı sarması (biz ona pancar sarması deriz) onlarıda çok severim
biz içine sarımsak soğan koyarız ve ekşili olur bizimkisi
bu arada bende güzel dolma yaparım kızlar![]()
hepinize günaydıın
kızlar ya ağzımda aft çıktı azap gibi... mahvetti iki gündür.. tam yirmilik dişlerin arkasında ağzımı açamıyorum... var mı bunun bi çaresi... karbonat bastım tuzlu suyla ağzımı çalkaladım bana mısın demedi...![]()