- Emoji Skoru
- 309
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi beyazkasimpati
- #4.281
5 haftalık 2 günHayırlı haberlele gelin inşallahkaç haftalık şimdi bebişiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 haftalık 2 günHayırlı haberlele gelin inşallahkaç haftalık şimdi bebişiniz
Kalp atışı için mi5 haftalık 2 günhaftaya 6 hafta 2 gün olacak doktor öyle hesapladı bilemiyorum tabi ben
![]()
Bana da bugn doktor 5+2 dedi :) aynı gündeyiz5 haftalık 2 günhaftaya 6 hafta 2 gün olacak doktor öyle hesapladı bilemiyorum tabi ben
![]()
Canım doktoruna güvenKızlar. Estrofem ilacı bulamadık sipariş verdik ama ctesi gelecekmiş elimde 4 tane var. Sabah 2 akşam 2 içiyorum normalde. Doktoruma sordum bir tane olarak al sorun olmaz dedi ama sizce bebeğime zararı olur mu![]()
Dinlen canım wc haricinde kalkma bakalım biraz daha dinlenerek geçir günleriniKizlar baktim simdide fitili atiyorum bu lekelenmeyle evham yaptim heralde biraz uzanip dinlenicem
Benim günde 3 kere mesela sabah öğle akşamCanım doktoruna güvenbana kalp atışından sonra bu ilacı bırakacağız dediler. Zaten rahim iyice kalındır
Saol bitanem oyle yapicam bugun biraz is yaptim ondan yoruldum fitilde tahris ediyor sanirim ne zaman gunde 2 tane yapsam boyle lekelenme ile atiyorDinlen canım wc haricinde kalkma bakalım biraz daha dinlenerek geçir günlerini
Merhaba ben bittikçe aile hekimime yazdırıyorum devlet 2 kutusunu karşılıyor hoca ne kadar yazsada,bir de bu aralar ilacı bulmak çok zor buldukça kendiniz alın 400 küsürdü sanırım.Ben kalçadan olanı kadın doğuma yazdırdım geçen gün progestan 50 mg ampul. Ödedi sgk ama içinde sadece 5 adet var. Her 5 günde bir kadın doğuma gidip yazdırcam mı bilmiyorum ya da bu kadar kısa süreli aralıklarla karşılar mı görcez bakalım
Tup bebek doktorum da 8. Hafta itibariyle bırakabilirsin yazmışCanım doktoruna güvenbana kalp atışından sonra bu ilacı bırakacağız dediler. Zaten rahim iyice kalındır
Doktor dediyse bir şey olmaz bence. Bu ilacı bende kullandım ama pozitif haberi alınca kestirdi bana siz halen neden devam ediyorsunuz acaba merak ettim?Kızlar. Estrofem ilacı bulamadık sipariş verdik ama ctesi gelecekmiş elimde 4 tane var. Sabah 2 akşam 2 içiyorum normalde. Doktoruma sordum bir tane olarak al sorun olmaz dedi ama sizce bebeğime zararı olur mu![]()
Bizde bugun gittiğimizde hoca tüm ilaçlara devam dediDoktor dediyse bir şey olmaz bence. Bu ilacı bende kullandım ama pozitif haberi alınca kestirdi bana siz halen neden devam ediyorsunuz acaba merak ettim?
Ben sadece progestan alıyorum günde 3 defa 2 tane alıyorum 8 haftadan sonra kanamanın yoksa bırak dedi. Yeni doktorum ne derse artık onu uygulayacağız tüp bebek doktorumla takibi kestik artıkBizde bugun gittiğimizde hoca tüm ilaçlara devam dedi
Evet canım kanama olmadan tutundu şükürKızlar bugün t+7. Günüm tutunma yerleşme kanaması olmayıp pozitif gören oldu mu?
Keseyi gördüm mü canım buraya çok gelemedim kimde ne gelişmeler var anlatınBizde bugun gittiğimizde hoca tüm ilaçlara devam dedi
Yok benim rahim dinlendirme yapıldı ve ilaçlı hazırlık yapıldı doğal siklus değildi. Hayırlısıya inşallah darısı başınıza olsunAy maşallah maşallah çok sevindin inşallah bende pozitif görürüm ve sağlıklarla kucaklarımıza alırızsizin doğal siklus mu oldu benim öyle olacak regli olmayı bekliyorum artık ben
Evet keseyi gördük içinde yolk sac da vardı ama kalp atımı için haftaya çağırdı inşallah onu da duyarız. 5+2ymişim :)Keseyi gördüm mü canım buraya çok gelemedim kimde ne gelişmeler var anlatın
Çok mu lekelenme ve ne renkBu lekelenme durumu beni rahatsiz ediyor acaba acile mi gitsem icimin rahat etmesi icin