• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Kızlar. Estrofem ilacı bulamadık sipariş verdik ama ctesi gelecekmiş elimde 4 tane var. Sabah 2 akşam 2 içiyorum normalde. Doktoruma sordum bir tane olarak al sorun olmaz dedi ama sizce bebeğime zararı olur mu😕
Canım doktoruna güven ☺️ bana kalp atışından sonra bu ilacı bırakacağız dediler. Zaten rahim iyice kalındır

Ben kalçadan olanı kadın doğuma yazdırdım geçen gün progestan 50 mg ampul. Ödedi sgk ama içinde sadece 5 adet var. Her 5 günde bir kadın doğuma gidip yazdırcam mı bilmiyorum ya da bu kadar kısa süreli aralıklarla karşılar mı görcez bakalım
Merhaba ben bittikçe aile hekimime yazdırıyorum devlet 2 kutusunu karşılıyor hoca ne kadar yazsada,bir de bu aralar ilacı bulmak çok zor buldukça kendiniz alın 400 küsürdü sanırım.

Kızlar. Estrofem ilacı bulamadık sipariş verdik ama ctesi gelecekmiş elimde 4 tane var. Sabah 2 akşam 2 içiyorum normalde. Doktoruma sordum bir tane olarak al sorun olmaz dedi ama sizce bebeğime zararı olur mu😕
Doktor dediyse bir şey olmaz bence. Bu ilacı bende kullandım ama pozitif haberi alınca kestirdi bana siz halen neden devam ediyorsunuz acaba merak ettim?

Ayy karnım ve belim çok ağrıyor ya ayakta kaldım, evi süpürdüm galiba yordum kendimi

Ay maşallah maşallah çok sevindin inşallah bende pozitif görürüm ve sağlıklarla kucaklarımıza alırız🙏🏼 sizin doğal siklus mu oldu benim öyle olacak regli olmayı bekliyorum artık ben
Yok benim rahim dinlendirme yapıldı ve ilaçlı hazırlık yapıldı doğal siklus değildi. Hayırlısıya inşallah darısı başınıza olsun

Back
X