• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Kızlarrr yaaa bende kalp atışı için gideceğim haftaya ama bir belirtim yok yaa normal mi bilemedim ? Mide bulantısı vs hiç bir şey yok benim gibi olanlar var mııı ???
Benim de yok canım. Bugun kese ve içindeki yolk sac ı gördük haftaya cuma kalp atışı için gideceğiz bizde yine. Doktora mide bulantım yok dedim daha erken ama oladabilir olmayadabilir dedi 🤷🏼‍♀️

Benimde 3. gün embriyosu 8 bölünmeli. iyi demişti doktorum, nerde yaptırdınız acaba süreç nasıl geçti :KK200:
Erzurum Atatürk Üniversitesi yaptırdım. İlk denemdi iyi geçti sorun yaşamadım. 10 yumurta toplandı 3 döllendi. 7 gündür evdeyim yatıyorum oturuyorum. İğnem var aile hekimliğinde yaptırıp geliyorum eve. İnşallah sonu iyi olur. 🤲🏻

Benim de yok canım. Bugun kese ve içindeki yolk sac ı gördük haftaya cuma kalp atışı için gideceğiz bizde yine. Doktora mide bulantım yok dedim daha erken ama oladabilir olmayadabilir dedi 🤷🏼‍♀️
Ayy kuzum işin garibi benim iştahım niye böyle acaba zaten zayıf bir kızım ama sürekli acıkıyorum yaa 🤣🤣

Kızlar. Estrofem ilacı bulamadık sipariş verdik ama ctesi gelecekmiş elimde 4 tane var. Sabah 2 akşam 2 içiyorum normalde. Doktoruma sordum bir tane olarak al sorun olmaz dedi ama sizce bebeğime zararı olur mu😕

Kızlar. Estrofem ilacı bulamadık sipariş verdik ama ctesi gelecekmiş elimde 4 tane var. Sabah 2 akşam 2 içiyorum normalde. Doktoruma sordum bir tane olarak al sorun olmaz dedi ama sizce bebeğime zararı olur mu😕
Bence olmaz ki ne gibi bir zararı olacak ki ?
Hem ilk 8 hafta anne kanından beslenmiyor muydu ? Bence bir şey olmazz canımmm

Kızlarrr yaaa bende kalp atışı için gideceğim haftaya ama bir belirtim yok yaa normal mi bilemedim ? Mide bulantısı vs hiç bir şey yok benim gibi olanlar var mııı ???

Bu gün doktoruma gittim hamdolsun kalp atışını duyduk. Sanki içimi okur gibi ben birşey demeden . Sakın neden midem bulanmıyor neden kasık ağrım yok gibi hamilelik belirtisi arama. Her kadın farklı hatta bunlar kadınların 3/1 inde görülür dedi 🤗

Kızlar bugün t+7. Günüm tutunma yerleşme kanaması olmayıp pozitif gören oldu mu?

Bu gün doktoruma gittim hamdolsun kalp atışını duyduk. Sanki içimi okur gibi ben birşey demeden . Sakın neden midem bulanmıyor neden kasık ağrım yok gibi hamilelik belirtisi arama. Her kadın farklı hatta bunlar kadınların 3/1 inde görülür dedi 🤗
Ayy bakalım bende haftYa kalp atışı için gideceğim çok heyecanlıyım 😍😍😍

Back
X