2014 Şubat Anneleri

lepi sen çalışmıyormuydun bugün izin gününmü ?
evet garip bişey bu gebelik evde bulaşık deterjanı bitmiş diye bile ağlayabilirsin :9:

geçmiş olsun canım inş. ciddi bişi değildir

çalışıom tatlım biraz esnek buara:)
anneme gidiyim sabahtan dedim işte yolda dayanamadım buz gibi ter attım kuscam sandım oralardagöbekte yokki yer vermiolar:5:
dayanamadım yer istedim yoksa düşüp kalcaktım
şimdi işteyim bu demiri hiç sevmiom bi defa daha böyle yaptı doktorda illa içicen dio

Geçmiş olsun canım kıyamam ya toparlandın mı bari biraz :43:

oturunca iyi oldum ağladım daha da rahatladım
metroda bu kadın napıo demişlerdir kesin :2:

kızlar yemeyimi yedin ve inanılmaz uyku bastırdı yine baş ağrımda başladı tabi.

bu arada bende cipsten hiç haz etmem :50: yesem yesem sade patates cipsi lays mi ne ondan hele o bahratlı olanları hiç sevmiyorum :120:

ah şimdi uyusam başka ne isterim

Hep bu hormonlar yüzünden diyeceğim ama.... Hatırlar mısınız kızlar bilmem. Ben epey yaşlıyım ya :27: Hani Jim CARRY nin TRUMAN SHOW diye bir filmi vardı. Zaten adamın filmleri cıvık komedi.. İşte ben o filmin finalinde sinemadan ağlayara:2:k çıkmıştım ve herkes bana bakmıştı. :43: Ha ben hala iddia ediyorum ki, o film komedi değil, resmen dramdı...
Arkadaşlar epey bir süre dalga geçmişlerdi benimle....

bende tersi işte :1: hiç ağlamam filimde falan eşim sinemada ağlar ben ketum gram yaş gelmez

selam kızlar mide bulantılarınız ne alemde benim kusmalrım bitti ama ara ara bulantılarım oluyor sizlerde durum nasıl?

aynen devam malesef :17: arada sırada ama

kızlar yazmışınız ama okuyamadım ya:17:

bugün sabah çok fenaydı
o iğrenç demir hapını içip anneme gitmek i.çin evden çıktım
metroya bindim allahım 25 dk lık metro ama 10 dk dan sonra dayanamadım
soğuk terle boşalıo midem bi kötü oldu
dayanamadım birinden yer istedim kötüyüm ben diye
bi de oturdum durduk yere gözlerden yaş gelio salak gibi yediremedim heralde öyle olmayı tek başına:14:
ağladım resmen gözümü burnumu siliom
ne saçma bişi bu hamilelik ya

geçmiş olsun canım.
ilacı evde yada işte falan iç istersen bende güvenemiyorum işe gelince içiyorum.
hatta 3 gündür içmiyoum da onu içtiğimde daha çok kusuyorum :ssz:
hatta çok garip içeceğimi bilince bile bulantım oluyor

çalışıom tatlım biraz esnek buara:)
anneme gidiyim sabahtan dedim işte yolda dayanamadım buz gibi ter attım kuscam sandım oralardagöbekte yokki yer vermiolar:5:
dayanamadım yer istedim yoksa düşüp kalcaktım
şimdi işteyim bu demiri hiç sevmiom bi defa daha böyle yaptı doktorda illa içicen dio

oturunca iyi oldum ağladım daha da rahatladım
metroda bu kadın napıo demişlerdir kesin :2:
kan ilacını yatarken almaya çalış gece
metroya gelince karnına bişiler koy şişir falan ne bilim

geçmiş olsun canım.
ilacı evde yada işte falan iç istersen bende güvenemiyorum işe gelince içiyorum.
hatta 3 gündür içmiyoum da onu içtiğimde daha çok kusuyorum :ssz:
hatta çok garip içeceğimi bilince bile bulantım oluyor

ben hamileyken hiç kusmadım Allaha şükür
ama bu ilaç beni benden aldı ya
3 kez içtim ikisinde ter bastı kuscak gibi oldum
demekki gerçekten rezil bi ilaç
e emekten de 2 saat evvel denio
aç olcan dio nası olcak bu bilmiom
heralde gece kalkıp içicem yarın öyle deniyim bi

ben hamileyken hiç kusmadım Allaha şükür
ama bu ilaç beni benden aldı ya
3 kez içtim ikisinde ter bastı kuscak gibi oldum
demekki gerçekten rezil bi ilaç
e emekten de 2 saat evvel denio
aç olcan dio nası olcak bu bilmiom
heralde gece kalkıp içicem yarın öyle deniyim bi

aç karna içiyorum ama üzerinden en fazla 45 dakika falan geçiyor
gece kalkıp içmek zor geliyor ndense:17: sabah zaten erken kalkıyoruz

dr teyzeme mesela sabah akşam verdi yarım saat önce falan içiyor
ama onu o ila. hiç etkilemiyor

kızlar yazmışınız ama okuyamadım ya:17:

bugün sabah çok fenaydı
o iğrenç demir hapını içip anneme gitmek i.çin evden çıktım
metroya bindim allahım 25 dk lık metro ama 10 dk dan sonra dayanamadım
soğuk terle boşalıo midem bi kötü oldu
dayanamadım birinden yer istedim kötüyüm ben diye
bi de oturdum durduk yere gözlerden yaş gelio salak gibi yediremedim heralde öyle olmayı tek başına:14:
ağladım resmen gözümü burnumu siliom
ne saçma bişi bu hamilelik ya

geçmiş olsun lepican....nedir bu ilaçlardan cektigimiz:5:

kızlar size doyum olmaz ama ben kaçar acayip uykum geldi inşallah daha sonra görüşürüz dikkat edin kendinize ve bebişlerinize

kan ilacını yatarken almaya çalış gece
metroya gelince karnına bişiler koy şişir falan ne bilim

haha böle nefgesimi tutuyim içimde karnım şişsin elimi de belime koyiyim hehe:D
ay yok anam ya metrı çıkşı milletin göbeğine bakıom benimki gibiler hep bekar falan
göbeğimin çıkmadığına bu yüzden üzülüom

bugüğn annem de dio millet 4 aylık kocaman göbeği olur
şuna bak bişi yok dio:1:
iç karnım geniş anne dedim
iyi dio az çatlarsın:)
ayol yer vermiolar daha metroda otobüste hani bunun sefası:ssz:

Son düzenleme:

ay yok anam ya metrı çıkşı milletin göbeğine bakıom benimki gibiler hep bekar falan

benim çıktı bariz göbeğim var
ama yine de yer vermiyorlar çünkü artık o göbek herkeste var :17:

$Adsız.webp

bu tarz bişey düşünen var mı ? (+) ları (-) leri neler acaba ? gerekli midir ki ?
bu arada bu bebekte pek tatlı maşallah

Geçmiş olsun kuzum :5::5::5:
Bende hamileyim diye kimseye yer vermiyorum :9::9::9::9:

Eki Görüntüle 779253

bu tarz bişey düşünen var mı ? (+) ları (-) leri neler acaba ? gerekli midir ki ?
bu arada bu bebekte pek tatlı maşallah

pek kullanışlı olmadıklarını duydum kısa süre kullanılabilir gibi zaten senin açtığın diğer topikte biri buna benzer bişi için benzer yorumlar yapmış zaten
sonrasında koyucak yer lazım bide
biz oğluma bi yaşında yaş günü hediyesi olarak almıştık büyük bir salıncak şu 30 kiloya kadar taşıyanlardan çoğu aile memnun ama benim oğlum salıncağı sevmiyor bi kere o yüzden onu bile kullanmadık biz annemde boş odada duruyor belki bu velete kullanırım

$slnc.webp bizimki bu tarz bişidi

Şubat anneleri, ben size yetişemiyorummmmmmmmm..:) iki gün girmiyorum bir bakıyorum sayfalar olmuş okumaya kalkıyorum yok başaramıyorum mümkün değil..:) Hergün giremeyince de birikiyorda birikiyor... Umarım hepiniz iyisinizdir.. Size bir sorum var benim.. Sağa yattığımda sol kolum sola yattığımda sağ kolum felaket bir şekilde uyumuş ve karıncalanıyor halde kalkıyorum 4 gündür hatta uykudan uyandırıyor beni bu uyuşma,, sizdede bunu yaşayan var mı yoksa ben ilkmiyim.. Hamilelerde olabilirmiş ama daha sonraki aylarda daha çok ama bende biraz erken mi başladı anlamadın ki.. Kalsiyum, magnezyum felan eksikliğinden olabilir mi acaba, bilemedim. :( :44:

Bende de oluyor canım. Normalde yüzüstü yatan bi insanım şimdi zoraki sağa sola dönük yatıyorum vücut alışık değil tabi uyuşuyor. Bi eksiklik olduğunu sanmıyorum ama yine de doktotra danışmak gerek tabi.

canlar ben bugün alt komşumuza bebek uçurmaya gidicez yoksa 40 uçurmamıydı onun adı:9::9: bi komşunun cocu olduda onu ucurcakalr bende bebişimle gidicem 14+3 uçurmaya gidiyorum kalbimi temiz tutup allahtan sarma kısır pogaca tatlı felan diledim bakalım ne yapmış komşumuz börekte olur şöyle patatesli el acması mımmmmmmmmmmmmmmm:56:

gelince ne yapmışlar yazarım süslencem daha:12:

aynen ya benim dolabım iyi iki cekmecesi var buzlugunda biri sebzelere biri etlere:1::56: ben yeni aldım buzdolabımı horpointin reklamlarında cıkıyoya aktif oksijen formüllü ben alalı 1 sene oldu daha yeni reklama cıkıyo çok memnunum :31:çok büyük içi

olur olur merak etme gogle amcama sorarsın takıldın yerde o herşeyi biliyo:34:

mımm bizde kahvaltılık buna benzer yapıyoruz ama havuz ve acı top biberde koyuyoruz acılı oluyo mımmmmmmmmmmmm:56:bu sene yapamıcam ama gecen sene 3 tecrübesiz yaptık koca gün popom yere yapıştı sandım öff sıcakta hiç çekemem o işi:50:

Alemsin yahu amma güldüm ha :) Ofisteyim bide noluyo buna dicekler :1:

pek kullanışlı olmadıklarını duydum kısa süre kullanılabilir gibi zaten senin açtığın diğer topikte biri buna benzer bişi için benzer yorumlar yapmış zaten
sonrasında koyucak yer lazım bide
biz oğluma bi yaşında yaş günü hediyesi olarak almıştık büyük bir salıncak şu 30 kiloya kadar taşıyanlardan çoğu aile memnun ama benim oğlum salıncağı sevmiyor bi kere o yüzden onu bile kullanmadık biz annemde boş odada duruyor belki bu velete kullanırım

Eki Görüntüle 779263 bizimki bu tarz bişidi

salıncakta ilk aylar yatamaz herhalde dimi.
bide salıncak oda da çok büyük yer kaplar gerçi ikisi de öyle

arkadaşım da vardı 6 aylık falan kızı ama sürekli kucak istediği için durmuyor 10*15 falan işte üstündeki oyuncaklarla oynuyor
belki mutfakta yemek yerken kullanılaiblir.

ben ev tipi ana kucağı alacağım her yere kolay taşıyabilirim

salıncakta ilk aylar yatamaz herhalde dimi.
bide salıncak oda da çok büyük yer kaplar gerçi ikisi de öyle

arkadaşım da vardı 6 aylık falan kızı ama sürekli kucak istediği için durmuyor 10*15 falan işte üstündeki oyuncaklarla oynuyor
belki mutfakta yemek yerken kullanılaiblir.

ben ev tipi ana kucağı alacağım her yere kolay taşıyabilirim

bunlar yatar konuma geçiyor canım bizimki öyle en azından ama dediğin gibi bazı çocuk sevmiyor kullanmıyor ben ev büyükse alınması taraftarıyım benim evim çok büyük değil mesela o yüzden annemde duruyor bunlar

o ev tipi ana kucağından bendede var ben memnumum birde ana dizi diye bişi varmış birinde gördüm ben onu daha çok beğendim açıkcası yukarı aşağı değilde yana sallanıyordu devrilme riski daha az

bende düşünmüştüm markası fisher price çok yönlü kullanılıyo resim ekleyim bak canım

Eki Görüntüle 779264

böyle çok fonksiyonlu şeyleri oldum olası çok sevmşimdir ne güzel bu böyle ya :1::1:
mantıklı da gerek olursa bende böyle bişey bakabilirim

bunlar yatar konuma geçiyor canım bizimki öyle en azından ama dediğin gibi bazı çocuk sevmiyor kullanmıyor ben ev büyükse alınması taraftarıyım benim evim çok büyük değil mesela o yüzden annemde duruyor bunlar

o ev tipi ana kucağından bendede var ben memnumum birde ana dizi diye bişi varmış birinde gördüm ben onu daha çok beğendim açıkcası yukarı aşağı değilde yana sallanıyordu devrilme riski daha az

evimiz çok büyük değil ayrı odası olacak ama döküntüyü de çok sevmem.
babamın bahçesi var kesin o böyle bişey alacaktır ben eve almam ana dizi nasıl bişey ki ?

bide emzirme yastıkları görüyorum bana mantıklı geliyor gece falan kolun uyuşmasından iyidir bebekte rahat eder

Back
X