Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bugün dr.gittim cinsiyet için 14 haftalığım.doktor cinsiyette kesinlik için 16 haftayı bekliyoruz dedi.Ama yüksek ihtimal kız dedi.
Sizce yanılma payı varmıdır
Artık benim de seçimim
Fiyat olarak da internette baktığıma göre 500-600 arası değil mi canım?
![]()
evet canım maxımum o fiyatta
Kızlar doktordan geldim şimdi... benimde oğlum oluyomuş cinsiyeti öğrendik
Darısı öğrenmeyenlerin başına![]()
İşime yarayacak birşey konuşmuyorlar ki.Annem diyor eskiden bez mi vardı ellerimizle diker birde onları sakız gibi yıkardık.Şimdi ıslak mendille sil hazır bez bağla bas düğmeye yıkasın diyor kayınvalidem diyor yerlerde çamaşır yıkar tarlalara giderdik şimdi dayanıklı değil kızlarımız diyor.
Ben de isyan ettim aaa teknoloji bize denk geldiyse ne yapalım canım biz sizin gibi organik bahçeden beslenemedik kusura bakmayın istemiyorsanız bakmazsınız dedim ikiside sustu![]()
Herhangi bir yerde veya internetten indirimli bulursan haber ver canım bende atlıyayım
Tebrikler canım. Hayırlı olsun. Aminnnn![]()
Herhangi bir yerde veya internetten indirimli bulursan haber ver canım bende atlıyayım
Tebrikler canım. Hayırlı olsun. Aminnnn![]()
Evet ya çok güzelmiş ben de beğendim. Fiyatı için 500-600 arası demişsiniz. ana kucağı da dahil bu fiyata değil mi ??
.
Evet ya çok güzelmiş ben de beğendim. Fiyatı için 500-600 arası demişsiniz. ana kucağı da dahil bu fiyata değil mi ??
Anaaam bacım çemkirmişsin vallahi. Sen onlara de ki madem bu kadar kolay bebek bakmak, buyrun alın siz bakın ..
![]()
evet canım maxımum o fiyatta
ben baktım da yatma yeri biraz dar gibi geldi bana canım benim.canım çıkarmı bilmiyorum da link vereyim bebeciden.com
ama google a ana dizi yadım görsellere girdim ordan çıktı
canım senin kusmalarda azalacak yavaş yavaş daha yeni 12.haftalıksın ya azalma zamanalarına az kalmış
ay bilmiyorum öyle diyorlar aslında 30 dan sonra zor oluyormuş diyorlar e ama saçlarımıza ak bile 30dan sonra dahada artıyor yaşlanıyoruz yahhuuuuuuuuuuuu
doğumdan sonraki gece uyanmalrına gelince allahtan bol bol uslu evlat iste ben oğlumda hep derdimki çokta uyansa uyansın memesini emsin ağlamadan geir uyusun derdim hep öylede olsu gecede 4 kez falan uyanırdı ama memeyi emer geri uyurdu şükür inş. karnımdaki de böyle akıllı olur
Şiiiiişşşşşşt 30 undan sonra noluyormuş bakalım !!!!!!!! Aloooo burda 35 inde ilk bebişini yapacak bir kadın var yahuNe yaşlanmasıııı
Harbiden ya bu yaştan sonra vallahi zor oluyor. Ve hatta pazar günü 36 oluyoruuum
Ya o bel ağrısı ben de akşamları oluyor. Gece yatıp da 1 saat sonra falan yataktan kalkmak işkence bana. Acaip bir ağrı var.
Kızlar sizde geceleri çok uyanıyor musunuz ?? Ben 4-5 defa garanti kalkıyorum. Bazen daha da fazla...:26:
noolmuş burda 37'sini doldurmuş biri var ilk bebeği olan kızlaaaarrrr.....
bebek arabası seçimi benimde kafamı çok meşgul ediyor. netten araştırıyorum sizin söylediğiniz model güzel görünüyor. ana kucağıyla kullanılan modeller çok hoşuma gidiyor.bundan normal bebek arabası gibi de kullanabilme özelliğide oluyormu çünkü belli bir aydan sonra rahat olmaz gibi geliyor
tabiki canım ana kucağını çıkartıp diğer koltuğu takıyorsun
bu ürünü gidip görmeni tavsiye ederim mutlaka yerinde kendisini gör
jack ; elif ismini çok seviyorum
bizim de kızımız olursa kesin Aden Duru olacak halası ile dayısı buldu![]()
bende seviyorum canım Elif ismini
Aden ne demek...![]()
geçmiş olsunya bu bulantılar, yoruyor insanı tansiyon düşüyor ağlama hissi de ondan oluyor bi de insan çaresiz hissediyor kendini..
hiç çekinmeden yer iste boşver yakında karnında çıkar ya da göğüsten lastikli elbise giy :) ben bugün öyle giydim çıktı baya karnım
zaten yüzün bembeyez olmuştur kesin...halden anlayan anlar.
ama erkekler genel itibariyle anlamıyor bence...misal benim abim! o yurt dışında yaşıyor burada hamilelik özel bir durum değil, filan falan senin gibi çok bulantısı olan da yok, işte kafana takma yok efendim spor yap filan dedi..Abim tabi tuzu kuru, eşi hamile filan da kalmadı hiç bir şekilde bilmiyor. Sözde beni rahatlatmak için arıyor ama daha da sini etti haberi yok
Ayol ne sporu...ben 2 adım yürüsem seviniyorum, ki dün baya yürüdüm..İlaçlıydım tabi ...
Sonra örneklerle anlattım benim gibi olan çok dedim, benden kötü olanda var Allah muhafaza 9 ay kusan da var dediminşallah öyle olmaz..
Düşes Kate 1 hafta hastanede kaldı bulantılardan dedim, hani belki anlar diye.
İşte böyle![]()
Sen hamilesin sana herşey mübah canım
:
Geçmiş olsun kuzum
Bende hamileyim diye kimseye yer vermiyorum![]()
benim çıktı bariz göbeğim var
ama yine de yer vermiyorlar çünkü artık o göbek herkeste var![]()
Bugün belim çok ağrıyor benim![]()
kızlar bugün dr.gittim cinsiyet için 14 haftalığım.doktor cinsiyette kesinlik için 16 haftayı bekliyoruz dedi.Ama yüksek ihtimal kız dedi.
Sizce yanılma payı varmıdır
tamam canım biz unkapanına bakıcaz asıl orada bebek arabası falan var hepsiburada da uygunmuş eşim biraz araştırdı yine detaylı yazarım inceleme sonrasında![]()
gördüğünüz herşey dahil canım![]()
hehe evet bende bugün ona dikkat ettim herkes göbekli
biz gebe değilken kuruymuşuz be yaa
şu yatağı arabayı siz alında benden sizden görüp alayım hiç bakasım gelmio anlamıom ya henüz
aynen bende hamilelik öncesi kendimi kilolu sanıyordum
ben anlatırım sana alıncadetaylarını bebek sayesinde tüm markaları ezberledim bakması bile keyifli geliyr
ben de aynen
anlatın bana bilgim bu konuda çok noksan![]()