Kızlar okuduklarınizi yazinca korktum 3 aydır tik yok bizde zaten hep bebege bidi olcak korkusundann opturmedim bile tiksiniyorum die zaten opmek disinda bişey istememisti artık onuda idtemiyorben naptim ya
ama zaten dusuk riskim de var
adamida soguttum iyimi zaten palas pandiras geziyorum
![]()
Hiç endişe yapma cnm, kendine bakabildiğin kadar bak :) ilgilenebildiğin kadar da ilgilen, bu işler zorla olmaz ki?? Ben şimdi ayanaya baktım, ruj yok bişey yok zaten beyazım soluk oluyor insan iyice azıcık makyaj yapınca hemen değişiiliyor ama, en azından yanlarında daha güzel çekici olmaya çalışsak çok da salmasak iyi olur bence, zaten bu karşılıklı kocan da çok salsa bi yerden sonra sana batar.
Ama bizim durumumuz ayrı :) Mazaretimiz çok kıymetli.
3 Aydan da yeni çıktık çıkıyoruz, herşey daha iyi olacak inşallah diyelim..
Bir de şöyle düşünün tıbbı zorunluluk gereği de yasaklı olabilirdik e o zaman ne olacak adam hemen başka yere mi koşsun, kendimizi de şartlamadan, aşırı da salmadan orta yolu bulmalıyız.
Kokulardan kafayı yemiş biri olarak, nasıl yapıcam ben de bilmiyorum ya yazıyorum işte.
Benim önceki hamileliğimde sorun hamilelik döneminden çok, benim bebek doğduktan sonra tüm dünyamın bebek olmasıydı

Kızına hayran yeni anne olarak bu evreyi çok uzun tuttum, kocayı çok boşladım. İşte orada karı koca olduğumuzu unutmamalıyız. Bebek gelince, herşeyin en tepesine o oturdu, kocanın da pabucu dama.
Oysaki yola çok başka bir niyetle çıkıyorsun, sevdiğin adamı unutuyorsun sonra o olmuyor
Ah ah gençlikten miydi yoksa, bi zamanlar ben de Laurana gibiydim

