2014 Şubat Anneleri

Kızlar okuduklarınizi yazinca korktum 3 aydır tik yok bizde zaten hep bebege bidi olcak korkusundann opturmedim bile tiksiniyorum die zaten opmek disinda bişey istememisti artık onuda idtemiyor:( ben naptim ya:( ama zaten dusuk riskim de var:( adamida soguttum iyimi zaten palas pandiras geziyorum:(

Hiç endişe yapma cnm, kendine bakabildiğin kadar bak :) ilgilenebildiğin kadar da ilgilen, bu işler zorla olmaz ki?? Ben şimdi ayanaya baktım, ruj yok bişey yok zaten beyazım soluk oluyor insan iyice azıcık makyaj yapınca hemen değişiiliyor ama, en azından yanlarında daha güzel çekici olmaya çalışsak çok da salmasak iyi olur bence, zaten bu karşılıklı kocan da çok salsa bi yerden sonra sana batar.
Ama bizim durumumuz ayrı :) Mazaretimiz çok kıymetli.
3 Aydan da yeni çıktık çıkıyoruz, herşey daha iyi olacak inşallah diyelim..
Bir de şöyle düşünün tıbbı zorunluluk gereği de yasaklı olabilirdik e o zaman ne olacak adam hemen başka yere mi koşsun, kendimizi de şartlamadan, aşırı da salmadan orta yolu bulmalıyız.
Kokulardan kafayı yemiş biri olarak, nasıl yapıcam ben de bilmiyorum ya yazıyorum işte.
Benim önceki hamileliğimde sorun hamilelik döneminden çok, benim bebek doğduktan sonra tüm dünyamın bebek olmasıydı :emir_bebek:
Kızına hayran yeni anne olarak bu evreyi çok uzun tuttum, kocayı çok boşladım. İşte orada karı koca olduğumuzu unutmamalıyız. Bebek gelince, herşeyin en tepesine o oturdu, kocanın da pabucu dama.
Oysaki yola çok başka bir niyetle çıkıyorsun, sevdiğin adamı unutuyorsun sonra o olmuyor
Ah ah gençlikten miydi yoksa, bi zamanlar ben de Laurana gibiydim :33: bol libidolu :46:

ben şuan için bebek yağı kullanıyorum ama doktorum herkesin bildiği kremlerden önerdi bende nette uygun fiyatlı buldum aldım 2 tane hatta biraz önce elime ulaştı..badem yağının kıllanma yaptığını söylüyo herkes..bütün çözümleri uygulucaz artık inşallah çatlamayız :24:

lierac mı:)
ben de 2 tane lierac aldım ama galba acıbadem sütü yada vazelin ile takviye yapcam
üşeniom sürmeye ya yoksa bakım hep şart aslında

bi blogda okumuştum yag karşımı varmış bir de vazelin sürüp üstüne bi penye sarıomuş gebeliği boyunca böyle yapmış
penyeyi bile değişmedim daha nemli oluo diye yazmış:53:
sonunda çatlamadan doğurmayı başarmış

Kızlar bir kadın nasıl delirirmiş bugün onu çok net anladım yani. nedir bizim bu bebeklerin inadı anlamadım gitti. doktor tam 40 dakika çocuğun genital bölgesini görmek için uğraştı en son eşiyle birlikte iki kişi baktılar işin içinden çıkamadılar. topak gibi oluyor lastik top gibi kıvrılıp yatıyor ya da bacaklarını kapatıyor hepimizi delirtti:) sonuç şu ilk bakışta önde bir çıkıntıya benzer bişey göründü erkek olabilir dedi, sonra bebek takla atar gibi başaşağı durdu 3-4 sn bacak arasını gördük boştu bacak arası. hatta böle çatal gibi kuku gibiydi aynen :) şu anda az önceki çıkıntıyı görsek tamam kesin erkek diyeceğim ama değil bacak arası boş görünüyor kıza benziyor dedi. bazen klitoris hafif kabarık olur penis gibi görünebilir dedi.ama tedbirli olalım sen şimdilik bir şey alma 2 hafta sonra kontrole gel o zaman kesin görürüz bebek büyümüş olcak dedi. yani gene 2 hafta bekleyecem üstelik aklım daha karışık şu an :)

Ayy çok zor, kimibilir görünce nası olmuşsundur. Valla bende benzerlerini ilk hamilieğimde yaşamış kocasını o zamanda çok ihmal etmiş biri olarak...Daha çok dikkat edeceğim demiştim ama gel gör ki yine bende bi numara yok, inşallah ilerleyen günlerde açılırım. Hiç birşey yapılamıyorsa, diyaloğu yine de ilgi alakayı sıkı tutmak lazım, ama işte işin içine sağlık girdi mi insan kendinden başkasını gözü görmüyor.
Birde karısının hamile olduğunu bilen ona göre tatktik değiştren "...kadınlar" var, öylelerinin başına 1000 beteri gelir inşallah diyorum...
Neyse ben kocama güvenmeye devam edeyim başka çare yok, Allahtan ümit kesilmez canlanıcam inşallah :27:

Sorma valla canım. Yolcaktım saçını başını da. "Kocamdan uzak dur" yazdım sadece. Sesi soluğu çıkmadı zillinin.
Annesi babası bizim sokağımızda. Evli barklı kadın.Benden 2 yaş büyük. Canı sıkılıyo galiba bütün gün evde milletin kocasına sarıyo.
Sonradan duydum ki zaten pek tekin biri değilmiş. :20::20:
Böyle şeyler benim başıma gelmez sanırdım ama erkek avcısı çokmuş hakikaten.
Eşim hep derdi hatta nişanlıyken. Yüzüğe pek alışamadı başta. Ben çıkartmak yok demiştim. Sen bilirsin evli erkekler daha çok ilgi görüyor diye dalga geçmişti. Hakikaten öyleymiş. Evli adam onun adını çıkaramıcak ya onlara sulanıyorlar. Iykkkkkkkk :20::15::41:

Kızlar bir kadın nasıl delirirmiş bugün onu çok net anladım yani. nedir bizim bu bebeklerin inadı anlamadım gitti. doktor tam 40 dakika çocuğun genital bölgesini görmek için uğraştı en son eşiyle birlikte iki kişi baktılar işin içinden çıkamadılar. topak gibi oluyor lastik top gibi kıvrılıp yatıyor ya da bacaklarını kapatıyor hepimizi delirtti:) sonuç şu ilk bakışta önde bir çıkıntıya benzer bişey göründü erkek olabilir dedi, sonra bebek takla atar gibi başaşağı durdu 3-4 sn bacak arasını gördük boştu bacak arası. hatta böle çatal gibi kuku gibiydi aynen :) şu anda az önceki çıkıntıyı görsek tamam kesin erkek diyeceğim ama değil bacak arası boş görünüyor kıza benziyor dedi. bazen klitoris hafif kabarık olur penis gibi görünebilir dedi.ama tedbirli olalım sen şimdilik bir şey alma 2 hafta sonra kontrole gel o zaman kesin görürüz bebek büyümüş olcak dedi. yani gene 2 hafta bekleyecem üstelik aklım daha karışık şu an :)

Ah be canım ne bu başına gelenler. Doğurunca ısırırsın popuşunu. Ödeşirsiniz :)
Dedim ya benim kuzenimin ki 5,5 ay olana kadar bacak bacak üstüne atmış elleri de öne kapatmış. Namuslu olcak benim kız diyor sürekli :1::1::1::1::1:

Yavru kuşlar,

Doktor bana bi çatlak kremi yazdı. Bella B markası. Sordum eczaneye. Elinde yokmuş 80-90 liradan aşağı değildir dedi. Eczacı da tanıdık. Ben badem yağı kullanmayı planlıyorum dedim. En güzeli bunlara boşuna para verme dedi. Bunu alcan 90 lira verdim diye azar azar sürceksin dedi. Al badem yağını bol keseden sür çatlamazsın dedi :)
Sonra bi arkadaşıma sordum. Onun doktoru da aynı kremi önermiş almış ve kullanmış. Hiçbir işe yaramadı dedi. Sonrasında bebe yağı kullandım o iyi geldi dedi.
Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Canım bende hiç öyle pahalı krem almamıştım çatlak için karnım iyice çıktıktan sonra duşta Jonjsnon's bebe yağı sürüyordum, çok şükür olmadı da bi çatlağım çutlağım.

Ah be canım ne bu başına gelenler. Doğurunca ısırırsın popuşunu. Ödeşirsiniz :)
Dedim ya benim kuzenimin ki 5,5 ay olana kadar bacak bacak üstüne atmış elleri de öne kapatmış. Namuslu olcak benim kız diyor sürekli :1::1::1::1::1:

ay canım doktor da dedi baya utangaç olcak herhalde annesi bu dedi:) ya baya kukuya benziyordu ama ümitlenmek istemiyom şu an :) senin kızının nasıl görünüyorduu :)

Bende bulantı değil canım ama Reflü ve gastridimden dolayı yanma vardı 3 ay. Şuan çok iyiyim şükür.
Sadece çok şiddetli bel ağrılarım oluyor.
Valla mahalleden kadının biri mesaj atmış. Bu yeni numaram öptüm v.s diye. O zamandan beri urganın ucunu sıkı tutuyorum.
Bizim herifler ne olursa olsun erkekler sonuçta. Biri yanaşınca bas git demek kolay değil onlar için.

ay proletçim, yanlış anlama ya abartı tepkili yazmışım sanki bişey olmuş gibi, Ay çok zor filan yanlış ifade durumu olmuş, bişi yok ay bu kızda ne abartmış deme

ay canım doktor da dedi baya utangaç olcak herhalde annesi bu dedi:) ya baya kukuya benziyordu ama ümitlenmek istemiyom şu an :) senin kızının nasıl görünüyorduu :)

Valla canım doktor yakınlaştırarak baktı ve eşittir işareti gibi bişey vardı ekranda. Onu gösterdi. Bu kız demek dedi. Ben hiçbişey anlamadım ama öyleymiş. Senin benim gibi değil yani henüz :1::1:

ayyy ama şöyle güzel yanın var senin doktor insaflıymış 2hafta sonra gel demiş
benimki 1ay sonra görüşürüz dedi :(
ağzımızada bir parmak bal çaldı
kız gibi sanki dedi
şimdi 1ay bekle dur
acaba kız mı diye

ay proletçim, yanlış anlama ya abartı tepkili yazmışım sanki bişey olmuş gibi, Ay çok zor filan yanlış ifade durumu olmuş, bişi yok ay bu kızda ne abartmış deme

Yok yok durumda çok şey var. Mesajın başı bu sadece. Devamı gelmiş. O yüzden abart abartabildiğin kadar. Ben detaya girmek istemedim. Hamile hamile üzdüler beni ramazan günde ama geçti çok şükür. Yoksa kimseyle yüz göz olmam ben. :43:

Sorma valla canım. Yolcaktım saçını başını da. "Kocamdan uzak dur" yazdım sadece. Sesi soluğu çıkmadı zillinin.
Annesi babası bizim sokağımızda. Evli barklı kadın.Benden 2 yaş büyük. Canı sıkılıyo galiba bütün gün evde milletin kocasına sarıyo.
Sonradan duydum ki zaten pek tekin biri değilmiş. :20::20:
Böyle şeyler benim başıma gelmez sanırdım ama erkek avcısı çokmuş hakikaten.
Eşim hep derdi hatta nişanlıyken. Yüzüğe pek alışamadı başta. Ben çıkartmak yok demiştim. Sen bilirsin evli erkekler daha çok ilgi görüyor diye dalga geçmişti. Hakikaten öyleymiş. Evli adam onun adını çıkaramıcak ya onlara sulanıyorlar. Iykkkkkkkk :20::15::41:

Ay benim kocam da aynısın diyor, hatta kızlarda diyor bunu. Ne işse..İşte bazı basit kadınların, kendince tatmini.
Piyasada evlenemeyen, evlense sürdüremeyen o kadar çok insan var ki maalesef kocalar sanırım da nüfus azlığından daha bi kıymetli oluyor.
Ya ben facebookta kızımın resmine yorum yapan kızın sonrasında mesajlarını bulmuştum kocamın mailleri arasında, iş için diye konuya gitip sonrasında bir yavşamış ben okudum tarihçe gibi büyük olay çıkarttım tabi, kıza da ulaştım. Hemn konuyu kapattı anlamıyorum neden bahsediyorsunuz sizi filan diyip kapattı telefonu. Sonra ben kıza bir okkalı mail yazmıştım, aralarında birşey geçmemiş de olsa. Kızın o ilgisini unutamam, bir de baktım faceten kız bildiğin manken, alımlı da. Ama işte herkesle gezen türden, kılık kıyafet, tarz yazılar ...kendini gösteriyordu zaten.
Allah cümleten korusun diyelim son olarak :nazar:

Valla canım doktor yakınlaştırarak baktı ve eşittir işareti gibi bişey vardı ekranda. Onu gösterdi. Bu kız demek dedi. Ben hiçbişey anlamadım ama öyleymiş. Senin benim gibi değil yani henüz :1::1:

evet canım tabi senin benim gibi değil iki uçlu çatal gibi ya da işte dikine bir eşittir işareti gibi. doktor da dedi zaten çift çizgi var kız gibi dedi:)

Haftaya kontrole gitsek te bizde ogrensek keske cinsiyetin haftaya 3lu testim de var ah bide kabiz olmasam aslinda cok iyi geciyo hamisligimde ah ah

ayyy ama şöyle güzel yanın var senin doktor insaflıymış 2hafta sonra gel demiş
benimki 1ay sonra görüşürüz dedi :(
ağzımızada bir parmak bal çaldı
kız gibi sanki dedi
şimdi 1ay bekle dur
acaba kız mı diye

uff evet de 2 hafta da olsa beklemek beni mahvediyor:) Allah hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin kızlar :)bugün anladım ki erkek de dese çok mutlu olucaktım evlat her şeyden değerli :)

Ay benim kocam da aynısın diyor, hatta kızlarda diyor bunu. Ne işse..İşte bazı basit kadınların, kendince tatmini.
Piyasada evlenemeyen, evlense sürdüremeyen o kadar çok insan var ki maalesef kocalar sanırım da nüfus azlığından daha bi kıymetli oluyor.
Ya ben facebookta kızımın resmine yorum yapan kızın sonrasında mesajlarını bulmuştum kocamın mailleri arasında, iş için diye konuya gitip sonrasında bir yavşamış ben okudum tarihçe gibi büyük olay çıkarttım tabi, kıza da ulaştım. Hemn konuyu kapattı anlamıyorum neden bahsediyorsunuz sizi filan diyip kapattı telefonu. Sonra ben kıza bir okkalı mail yazmıştım, aralarında birşey geçmemiş de olsa. Kızın o ilgisini unutamam, bir de baktım faceten kız bildiğin manken, alımlı da. Ama işte herkesle gezen türden, kılık kıyafet, tarz yazılar ...kendini gösteriyordu zaten.
Allah cümleten korusun diyelim son olarak :nazar:

Bizimki bişeye benzemiyordu Allah'tan yoksa kıyamet kopardı herhalde :1:
Ne diyelim, Allah kimsenin kocasını evin yolundan ayırmasın :1:

Back
X