2014 Şubat Anneleri

İkinci miiiiiii ?????:52: Kuzum o benim için çok zor be.. 36 yaşında ilk bebeğini yapan sence 2. bebişi yapar mı ? Yaparsa da ne zaman yapar? Menapozdan hemen önce :52::52::52::46::46:

hiç belli olmaz o canım benim.Rabbimin işine karışılmaz.sen istedikten sonra Allahım verir ve kolaylıkla da doğurursun inşallahhh:16:

annemlerin mahallesinde bi kadın kızıyla birlikte dogurmus düşün :27::27:

gözlerim acımış ağlamaktan . kızlar dua edin bebeğime bişey olmasın ..

Gönlünü ferah tut canım. Hiçbişeyciği yoktur inşallah. Ne zaman randevun?

İkinci miiiiiii ?????:52: Kuzum o benim için çok zor be.. 36 yaşında ilk bebeğini yapan sence 2. bebişi yapar mı ? Yaparsa da ne zaman yapar? Menapozdan hemen önce :52::52::52::46::46:

Aaaaa öyle deme. Kim bilir kızçen doğar. Loğusalık biter aynı hafta hamile kalırsın belkim :1:
İlk bebekten sonra hamilelik daha da kolaylaşıyormuş. Çok örneğini gördüm :1:

ben hiç sarımsak yiyemiyorum eskiden beri eşim ona kızıyor :S
aa ye sağlıktır pişmiş ye cacıkta ye ama sarımsak ye
ben evlendiğimden beri abarttım yemeyi yemeğe falan katarım hep
çiğ de bi cacıkta gidio yoksa kokarız:)

Günaydınn kaymaklarr :)
günaydın bal hatun:1:
tatlım sen ağlayınca geçesekmi herşey
lütfen sakin ol
illa bişi olcak diye demek değil ki bu
özellikle ilk üç ay sıkıntı ki sanki eskiden bu test mi vardı Allah izin verirse her şekil sağlığıyla gelir meleğin
doktora git bi görün bakalım

ben tutarım gibi geliyor hele bi teyzemin ki doğsun üzerinde idman yapıcam :1:
valla gelsin artık kucağıma alıp koklamak istiyorum bebeğimi :49::49::49:

kızıma yeni ciciler aldık :9:
yeğenin de .alışırsın doğru:1:
bilmiom ya ben denemedim hiç bakacaz artık doğunca
ben bişi alamıom malum:ssz:
ama seninkiler gülze güle giymeye nasip olsun inşallah:31:

Sen erkenden odasını dolduracaksın galiba canım :1:
Bizimkiler 6.aydan önce bişey almak yok diyorlar. Bekliyoruz :1:

kimmiş o ? o almasın sen al :1::1::1:
valla ben alıyorum beğendiğimi abartmamaya çalışıyorum ama hazır olsun kızımın çeyizi :9::9:

bizim ikinci en erken 5 sene sonra 30 umda doğururum herhalde ancak :34:

Gönlünü ferah tut canım. Hiçbişeyciği yoktur inşallah. Ne zaman randevun?

Aaaaa öyle deme. Kim bilir kızçen doğar. Loğusalık biter aynı hafta hamile kalırsın belkim :1:
İlk bebekten sonra hamilelik daha da kolaylaşıyormuş. Çok örneğini gördüm :1:

canım randevu almadım . dün sonucu öğrendik bugünde gidicem randevu almadım . doktor öğleden sonra hasta bakıyor sabah ameliyat günü zaman geçmiyo bi türlü.

:1::1::1: teyzemin diğer kızına da çok baktım
14 yaşımda alıp bebek arabası ile onu avm lere parklara götürüyordum :32:
şimdi onun kızın benimkine bakacak

günaydın bal hatun:1:

tatlım sen ağlayınca geçesekmi herşey
lütfen sakin ol
illa bişi olcak diye demek değil ki bu
özellikle ilk üç ay sıkıntı ki sanki eskiden bu test mi vardı Allah izin verirse her şekil sağlığıyla gelir meleğin
doktora git bi görün bakalım

ben yiyemiyorum işte . 5 yaşından beri hiç yemedim ..

peki kızlar toxopalazmaya bağışıklığım vardı önceden tekrar geçirmiş olmam doğrumudur ? tekrarlıyomu bu hastalık ??

Valla benim eşim soğan sarımsak yemiyo kokusundan da nefret ediyo. Evlendiğimden beri yiyemiyodum. Şimdi ısıra ısıra yiyorum gıkı çıkmıyo :1: Uzaktan öpüyo sadece yazıkkkkk :1::1:

kimmiş o ? o almasın sen al :1::1::1:
valla ben alıyorum beğendiğimi abartmamaya çalışıyorum ama hazır olsun kızımın çeyizi :9::9:

Bende şimdiye kadar bi tanecik elbise aldım. Bizim bebiş plansız geldiğinden dolayı arabanın borçlarına odaklandık şuan. 2-3 ay borçlarımızı temizleyelim. Sonra hurrraaaaaa diyerek gircem mağazalara :1: :1::52::52:

canım randevu almadım . dün sonucu öğrendik bugünde gidicem randevu almadım . doktor öğleden sonra hasta bakıyor sabah ameliyat günü zaman geçmiyo bi türlü.

Bişey kalmamış ki 3 saat hemencecik geçer. Derin derin nefes al. Herşey yolunda de içinden. Bebişini sev. :16:

peki kızlar toxopalazmaya bağışıklığım vardı önceden tekrar geçirmiş olmam doğrumudur ? tekrarlıyomu bu hastalık ??

bence geçirebilirsin ama bağışıklığın varsa bi sıkıntı yaşamazsın
virüs sadece vücuda girer ama onla savaşacak antikor var demekki vücudunda
senin iki değerde pozitif mi?

sen bi yazsana sonuçlarını ben anlamadım hangisi pozitif hangisi negatif

Bende şimdiye kadar bi tanecik elbise aldım. Bizim bebiş plansız geldiğinden dolayı arabanın borçlarına odaklandık şuan. 2-3 ay borçlarımızı temizleyelim. Sonra hurrraaaaaa diyerek gircem mağazalara :1: :1::52::52:

hımm anladım canım :34:
alırsın o zaman daha var nasılsa şimdi beğen direk gider alırsın

bence geçirebilirsin ama bağışıklığın varsa bi sıkıntı yaşamazsın
virüs sadece vücuda girer ama onla savaşacak antikor var demekki vücudunda
senin iki değerde pozitif mi?

sen bi yazsana sonuçlarını ben anlamadım hangisi pozitif hangisi negatif

canım bundan önceki gebeliğimde doktor ıgg ve ıgm ye bakmıştı ıgg pozitif ıgm negatif çıkmıştı . bundada bağışıklığın var sadece şimdiye bakalım dedi ıgm yapıldı sadece oda pozitif çıkmış.

Merhaba hanimlar. Maşallah cok aktif bir topik burasi tlfndan girip bakiyorum yazılarınizi okuyorum.bizimde cinsiyetleri belli olsa alisverise baslicam hemen cunku ilerileyen aylarda cikip gezmek zor olabilir.insallah saglikli sihhatli kucagimiza almak nasib etsin Rabbim cumlemize.

canım bundan önceki gebeliğimde doktor ıgg ve ıgm ye bakmıştı ıgg pozitif ıgm negatif çıkmıştı . bundada bağışıklığın var sadece şimdiye bakalım dedi ıgm yapıldı sadece oda pozitif çıkmış.

bağışıklığın varsa çok sıkıntı yaşayacağını sanmam canım ya
sonuçta nice virüsler girio içimize ama hasta etmio bağısıkşık olunca
sen içini ferah tut bişi olmaz inşallah

Selam kızlar gece üçe kadar sivrisinek kovaladim çıldırdım en donunda göz kapağı mi soktu:( gözüm şişti salsk sinek gcik oldum

Günaydın canım.
Yemek ye, uyu. Yemek ye, uyu. Yemek ye uyu :1:

Temennilerim o yönde ama gerçekleşir mi bilemiyorum :1:

günaydın, hayırlı cumalar canım, ben de çok zor uyandım bugün, ama miniği kahvaltısız bırakmamak için uyanıyorum mecbur

Yataktan kazısalardı beni yeriydi yani :17:

Gün içinde ağrı az ama özellikle gece yattıktan sonra kitap okurken 1 saate yakın sırt üstü yatıyorum. Tuvalete falan gideceğim zaman bel ağrısından yataktan inemiyorum ben de. Herkes aynı dertten muzdarip galiba...

Vaaaay günaydın otomatiğe bağlamışsın :52: Ben işe gelirken resmen torbalarla geliyorum. Kahvaltılıklar, gün içinde atıştırılacak salata, ceviz vs... Cevat Kelle gibiyim :27:

Otomatiğin sözlük anlamına bak karşısında benim adım çıkacaktır canım :51: Aç bırakma kendini ne kadar güzel yapıyorsun valla ceize evet :kkk:

anam:53:
hastaneden aradılar 2 eylüle alıodum randevuyu
bi sorayım dedim 31 inde çalışıo mu diye
ivit dediler:52:
31 ağustosa aldım:52:
ayyhh super super
bi aksilik olmazsa 31 inde toktor teyzedeyiz:32:

Vay anasını sayın seyirciler hani 2 eylüle anlaşmıştık şanslı hatunsun vesselam :54:

Lepi sen adally ve huzunbazdan önce öğrencen :52::52::52::52:

Bak nasılda delirdi yine kıııız ben en sona kalacağım biliyorum :27:

yaa çok mu uzakki böyle:25: sen gidersin belki
ben bile bi iki hafta görmesem özlüom
şuara yol zorluo diye gidip gelemiom mesela:25:
neyse sağlıkla gitsin canları sağolsun napalım uzak muzak katlanırız

Ben istanbul o balıkesir 6,5 saat var arada ha deyince gidilmiyor canım :50:
Çok özlüyorum eskiden olsa 2-3 ayda bir giderdim ama artık gidilmiyor hele hamilelikten dolayı artık daha zor..
Sağlıklı olsunlar dediğin gibi de gerisi mühim değil.

Adallycan Allah kavuştursun kuzum...ben annemle aynı sehirdeyim ama uzağız yine de....cok özlüyorum....gece de rüyamda gördüm zaten sarılmış aglasıyorduk:5:

Sağolasın canım..Biz baya şehirler arasıyız malesef..Allah'tan internet varda azda olsa özlemini giderebiliyorsun :43:

kavuştursun canım benim, hep hüzün yaparım ben böyle zamanlarda.:43:

üşenmedim akşamdan bu yana tüm yazdıklarınızı okudum, günlerdir işlerin yoğunluğundan pek bakamıyordum kızlar. Özledim buradaki sohbeti yaaaaa.....:21:

Sağolasın canım artık bekleyeceğim bir sonraki buluşmayı ne yapayım :50:
Zor tuttum ağlamamak için kendimi...

Ağlamaaaa.... E sen geleceksin ya buraya :21: Allah kavuştursun canım..

Kimbilir ne zaman geleceğim be canım oraya artık Allah bilir sağolasın :16:

Canım ne kadar çok yıprattın kendini bebeğin için üzülüyorsun endişelisin biliyorum ama bu ağlamalarının sanada bebeğine de bir faydası yok az güçlü ol olumsuz düşünme Allah büyük dualarımız seninle merak etme..

Back
X