2014 Şubat Anneleri

Merhaba hanimlar bugün kanama ve ağrıyla dr a gittim.cok şükür bebeklerim ikiside iyi ama kanama az degil orkid koydum artik.Rabbime emanet.dr kesinlikle wc harici kalkmayi yasakladi suan kesin yatış verdi.dusuk tehdidi olarak degerlendirdi igne ilaç dayadi ama Rabbime kalmış gerisi. Dualarinizda bana da yer verirseniz sevinirim...

oda çocuktan gelme bi özellik yaaa
benim oğlanın uykuya dalması öyle kolay değildir mesela yani kolaydırda öyle her yerde uyumaz yatak olacak yada yatacak falan
birde eşimin kuzeninin oğlu var oğlumdan 1 yaş büyük çocuk nerde olsa uyur ya
düğüne giderler davul zurna sesinin içinde masanın üzerinde uyur uykusu gelince
benimkiyse yatağına gitmeden mümkün değil

öyle mi alıştı yoksa huyu mu öyle

bakalım bizim cimcimeler nasıl olacak :51:

Merhaba hanimlar bugün kanama ve ağrıyla dr a gittim.cok şükür bebeklerim ikiside iyi ama kanama az degil orkid koydum artik.Rabbime emanet.dr kesinlikle wc harici kalkmayi yasakladi suan kesin yatış verdi.dusuk tehdidi olarak degerlendirdi igne ilaç dayadi ama Rabbime kalmış gerisi. Dualarinizda bana da yer verirseniz sevinirim...

ikizlerin annesi geldi :54:
bol bol yat canım bebişlere iyi bak tabi kendine de önemli bişey olmamasına sevindim inş kanam da geçer

inşalla çabuk iyileşirsin ya Allah korusun kendine bebeğine dikkat et :26:

tsk ederım kızlar destegınız ıcın bırılerının yanımda oldugunu bılmek aynı duyguları paylasmıs olmak yasadıgının anormal bsy olmadıgını bılmek guven verıcı 14haftanın ıcındeyım duygu dalgalanmaları olabılır bı mutlu bı karamsar dıyorlar bebegını tekme atmaya baslayınca ztn sewıncın umudun 2 ye katlancak dıyorlar ınsallahh

:1:o klozeti ilerde kullanır diye aldım.Komşum alırken iki tane gelmiş birinide ben aldım çiş yapınca müzik çalıyor.:49:

Bence o klozet harika benim yegenim wc aliskanligini onunla kazandi temizlemesi coj kolay ve cocuk icin eglencelibhemen wc aliskanligini kazaniyor ben de alicam ileride ins gule gule kullanin

Kızlar yaa şu alıntılarınıza dikkat edin azıcık...biri yanlış alıntıladı mı herkeste öyle devam ediyoooo...kimin kimden alıntı yaptığı belli olmuyo :60::60:

bakın kızlar benim dediğim bu görsel olarak çok beğendim ama diğer konularda bir fikrim yok
Baby&Plus Çok Fonksiyonlu Park Yatak Yeşil - e-bebek.com

bana da çok renkli geldi ama fiyatı cok uygun.acaba geni,şliği tam olarak nasıl ya:26:....biraz yatak odama uygun olsun isterdim ama uygunu da yok bunlar hep renkli böyle :1:

Canım valla acayip mutlu oldum. Bende yaklaşık 5 aydır Bakü yaşıyorum ve daha buraya alışamadan hamile kaldım. Acilen doktor ve hastane önerisine ihtiyacım var.Yardımcı olursan çok sevinirim.

Tabi canım yardım etmeye çalışırım. Ehmedlide diaqnoz tıbb merkezi var orda ultrasyonda Almaz hanım çok çok iyidir. Ultrasyonda o bakıyo bana da. Doktor önerimse 28 mayda Aile planlaşması merkezi var orda Dilara hanım ve ya Afet hanım önere bilirim.

Tabi canım yardım etmeye çalışırım. Ehmedlide diaqnoz tıbb merkezi var orda ultrasyonda Almaz hanım çok çok iyidir. Ultrasyonda o bakıyo bana da. Doktor önerimse 28 mayda Aile planlaşması merkezi var orda Dilara hanım ve ya Afet hanım önere bilirim.

Çok sağol canım ALLAH razı olsun.Bide bişey daha sorucam burda ultrasona bakan doktorla, muayene eden doktor ayrı mı oluyo.Burda turan klinikasına gittik kanamam oldu biraz. Hiç memnun kalmadık,yarım saat ultrasonda tuttular beni o kadar tedirgin oldumki ve hiç birşey söylemiyo.Bide hastanede yatmam için zorladılar nasıl korktum bebişe birşey olacak diye.Türkiyedeki doktorumuzu aradık da o içimizi rahatlattı, orda kalmadan eve geldik.

Çok sağol canım ALLAH razı olsun.Bide bişey daha sorucam burda ultrasona bakan doktorla, muayene eden doktor ayrı mı oluyo.Burda turan klinikasına gittik kanamam oldu biraz. Hiç memnun kalmadık,yarım saat ultrasonda tuttular beni o kadar tedirgin oldumki ve hiç birşey söylemiyo.Bide hastanede yatmam için zorladılar nasıl korktum bebişe birşey olacak diye.Türkiyedeki doktorumuzu aradık da o içimizi rahatlattı, orda kalmadan eve geldik.

Evet canım burda ayrı oluyo. Ultrasyon çok önemli, gittiyim ultrasyon dr-dan çok memnunum, her şeyi en ince ayrıntısına kadar inceliyo. İstersen gide bilirsin ona.

Ay benim kızçeden ses seda yok ya :9::9::9: bel ağrılarım çoğaldı bu aralar çalışmak zor geliyor :14::14::14: Nasıl kendimi yatağa atıyorum görmen lazım.Seninde az kaldı randevuya :16::16::16:
az kaldı kuzum.ama benim umudumda yok.mosmor olup gelmesem iyi :1:
ooooooooo maşallah izinler alınmış doğumlar yapılmış bile :1::1::1:
birden gözümde ocak ayı canladı :9:
:1::1::1::1::1: o kadar hızlıyız görüyosun :D
Kızçeler yemeğimi biraz geç yediğimden pek gezemedim bikaç resim paylaşıyorum. Bunlar Hello Baby'den.
Sanırım beşikler Spedyy nin beşiğinin aynısı.
Park yatak düşünenler için bi tane de park yatak çektim :)

Eki Görüntüle 787297 Eki Görüntüle 787298 Eki Görüntüle 787299 Eki Görüntüle 787300

Aldığım tek şeyse bu çoraplar :1:

Eki Görüntüle 787301
yafrummmm bu ilk beşik süpermiş yaaaaa.ne kadardı acaba

Back
X