• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

benimki de göstermedi walla yarın tekrar kontrol var umarım gösterir artık çikolata meyve suyu Allah ne verdiyse yiyecem :)

Hadi insallah:nazar: bende merak ettim yarin mutlaka buraya yaz olurmu vallahi patlarim meraktan.. Allahtan önce sağlik tabiki.ama.insan içinde ne var bilmek istiyor :9:

Neyse ben gideyim ne yemek yapicam onu düşüneyim :\
Sizinle konuşmak çok güzeldi sağolun kızlar..
Biraz.geç cevap veriyorum sebebi mobilden girmem. Mobil uyarlaması yok bu sitenin maalesef :(
Hepinize hayırlı günler...

Ben çok sıkıldım :31::31::31: Sıkıntıdan Meryem Uzerlinin röportajını okudum :9::9::9:

Kızlar büyük duygusal karışıklık içindeyim. Bi ağlıyom sonra gülüyom, sonra bi karamsarlık. İyice bebişide dengesiz ettim ama engelde olamıyorumki kendime.

Kızlar büyük duygusal karışıklık içindeyim. Bi ağlıyom sonra gülüyom, sonra bi karamsarlık. İyice bebişide dengesiz ettim ama engelde olamıyorumki kendime.

Bende gerginlik çok fazla.İşyerindeki herkes söylüyor :14::14::14: Dün eşim uyumuş gün içinde akşam beni yatırdı öptü içeri gidiyodu dedim sen bu aralar beni hep yalnız bırakıyosun zaten dedim yatakta nerdeyse ağlayacaktım :53::53::53::53:

ne röportajı canım bu

Almanyaya gittikten sonra ayşe armanla yaptığı röportaj :34::34::34:

Back
X