ben sıkıntıdan tırnaklarımı kesiyorum çok çabuk uzuyorlar artık ya
saç tırnak bu aralar çok çabuk uzarmış ondandır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben sıkıntıdan tırnaklarımı kesiyorum çok çabuk uzuyorlar artık ya
sen bebeye degil canım bebek sana yapıyor böyle
Ay sevmediğin insanla aynı ortamda çalışmak çok fena
![]()
haha ay buna koptum çok içten sevion sen bu adamı![]()
çatlayacağım sanırım ya![]()
sıkılana iş verebilirim:)
akşam oldu sabah olsunda devam edeyim diye bakıom:S
gelecek haftada bitsede kurtulsam poff
Bende gerginlik çok fazla.İşyerindeki herkes söylüyorDün eşim uyumuş gün içinde akşam beni yatırdı öptü içeri gidiyodu dedim sen bu aralar beni hep yalnız bırakıyosun zaten dedim yatakta nerdeyse ağlayacaktım
:
Bende sadece ben mi böyleyim diye üzülüyodum:) gerçi üzülecek yer arıyom bu dönem:) bebişler gelsinde çok mutlu ederler bizi inşallah.
kızlar ya canım çok sıkıldı moralim sıfır biraz haberlere baktım yok savaştı yok kimyasal silahtı yok türkiyede savaşa girecekti offfffffffffff
nerdeyse oturup ağlıcam ya
suriye bizim dibimiz birde eğer bir kimyasal silah atılsa anında ölürüzoğluma gaz maskesi sipariş edicem sanırım netten onu araştırıyorum
Yaaa adamın öküzlüğü engel tanımıyor. Rekora koşuyor adam uyuzlukta.
Sabahları aracı park ettiğim yerden akşam çıkamıyorum. Çünkü herkesten yarım saat önce geldiğim için yarım saat erken çıkıyordum şimdi 7,5 saat erken çalışmayla daha erken çıkacağımdan arabayı ön tarafa bıraktım. Onun aracını bıraktığı yere de başkası bırakmış. Gelmiş bana Bahar arabanı oraya park etmenin bi sebebi var mı diyor. Var dedim. Erken çıktığımdan aracın önü arkası kapalı oluyor kimseyi rahatsız etmemek adına oraya bıraktım. Peki ben nereye bırakayım dedi. Ben sizin yerinize bırakmadım ki Cahit Bey dedim. Ben anlamam bundan sonra yola bırakacaksın dedi gitti şerefffff. Benim aracfım şahsi onun ki şirket aracı her sene değişiyor. Bir de tırların geçtiği bütün gün güneşte yanacak yere koyacakmışım. Ayyyy ağlıcam sinirden.
Haberlere yüzeysel bakıp geçiyorum ben yoksa çok etkiliyor beni
İnadına her gün bırak oraya.Kim nereyi boş bulursa oraya bırakır![]()
Haberlere yüzeysel bakıp geçiyorum ben yoksa çok etkiliyor beni
İnadına her gün bırak oraya.Kim nereyi boş bulursa oraya bırakır![]()
kızlar ya canım çok sıkıldı moralim sıfır biraz haberlere baktım yok savaştı yok kimyasal silahtı yok türkiyede savaşa girecekti offfffffffffff
nerdeyse oturup ağlıcam ya
suriye bizim dibimiz birde eğer bir kimyasal silah atılsa anında ölürüzoğluma gaz maskesi sipariş edicem sanırım netten onu araştırıyorum
saç tırnak bu aralar çok çabuk uzarmış ondandır
Sende oku röportajı![]()
canım sen yine taa uzaktasın bizim dibimiz bişi olsa kaçmaya zamanımız yok
çok sinir oldum çok
Yok canım. Ben millete zahmet olmasın her akşam 5'te araç çekmeye inmesinler diye öyle yapmıştım. Bundan sonra bütün personelini indiririm aşağıya 5'te görür o![]()
hemde nasıl inanılmaz bir hızla uzuyır
okudum sonra annemin yanına indim 15*20 dakika geyik yaptık kaldı 1 saat
akşama ne yemek yapsam ya
kızlarsonunda bugün dogru düzgün bi doktor buldumda endokrinoloji uzmanına göründüm testimi tekrarlattı insan gb dinledi sıkıntılarımı testimin sonucunu aldım ve sonuç 1*717 yani 2bucugun altına düşmüş doktor a-tpo t3 t4 lerimide yaptırdı bogazımda şişlik varmı diyede baktı tiroitler için doktor sonuçların gayet iyi degerin düşmüş ilaçlardan dır şikatlerin dedi ve ilaçı bıraktırdı ama kontrol altında tutucaz 1ay sonra gel testi tekrarlıcam dedi:))
çok şükür ilaçtan kurtuldum
![]()
Ben patates yemeği yaptım daha doğrusu eşim yaptı![]()
kızlarsonunda bugün dogru düzgün bi doktor buldumda endokrinoloji uzmanına göründüm testimi tekrarlattı insan gb dinledi sıkıntılarımı testimin sonucunu aldım ve sonuç 1*717 yani 2bucugun altına düşmüş doktor a-tpo t3 t4 lerimide yaptırdı bogazımda şişlik varmı diyede baktı tiroitler için doktor sonuçların gayet iyi degerin düşmüş ilaçlardan dır şikatlerin dedi ve ilaçı bıraktırdı ama kontrol altında tutucaz 1ay sonra gel testi tekrarlıcam dedi:))
çok şükür ilaçtan kurtuldum
![]()