• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

kızlar ya canım çok sıkıldı moralim sıfır biraz haberlere baktım yok savaştı yok kimyasal silahtı yok türkiyede savaşa girecekti offfffffffffff
nerdeyse oturup ağlıcam ya
suriye bizim dibimiz birde eğer bir kimyasal silah atılsa anında ölürüz :14::14::14::14: oğluma gaz maskesi sipariş edicem sanırım netten onu araştırıyorum

:31::31::31::31::31: Ay sevmediğin insanla aynı ortamda çalışmak çok fena :50::50::50:

haha ay buna koptum çok içten sevion sen bu adamı:1:

Yaaa adamın öküzlüğü engel tanımıyor. Rekora koşuyor adam uyuzlukta.
Sabahları aracı park ettiğim yerden akşam çıkamıyorum. Çünkü herkesten yarım saat önce geldiğim için yarım saat erken çıkıyordum şimdi 7,5 saat erken çalışmayla daha erken çıkacağımdan arabayı ön tarafa bıraktım. Onun aracını bıraktığı yere de başkası bırakmış. Gelmiş bana Bahar arabanı oraya park etmenin bi sebebi var mı diyor. Var dedim. Erken çıktığımdan aracın önü arkası kapalı oluyor kimseyi rahatsız etmemek adına oraya bıraktım. Peki ben nereye bırakayım dedi. Ben sizin yerinize bırakmadım ki Cahit Bey dedim. Ben anlamam bundan sonra yola bırakacaksın dedi gitti şerefffff. Benim aracfım şahsi onun ki şirket aracı her sene değişiyor. Bir de tırların geçtiği bütün gün güneşte yanacak yere koyacakmışım. Ayyyy ağlıcam sinirden.

Bende gerginlik çok fazla.İşyerindeki herkes söylüyor :14::14::14: Dün eşim uyumuş gün içinde akşam beni yatırdı öptü içeri gidiyodu dedim sen bu aralar beni hep yalnız bırakıyosun zaten dedim yatakta nerdeyse ağlayacaktım :53::53::

Bende sadece ben mi böyleyim diye üzülüyodum:) gerçi üzülecek yer arıyom bu dönem:) bebişler gelsinde çok mutlu ederler bizi inşallah.

kızlar ya canım çok sıkıldı moralim sıfır biraz haberlere baktım yok savaştı yok kimyasal silahtı yok türkiyede savaşa girecekti offfffffffffff
suriye bizim dibimiz birde eğer bir kimyasal silah atılsa anında ölürüz :14::14::14::14: oğluma gaz maskesi sipariş edicem sanırım netten onu araştırıyorum

Haberlere yüzeysel bakıp geçiyorum ben yoksa çok etkiliyor beni :50::50::50::50:

Yaaa adamın öküzlüğü engel tanımıyor. Rekora koşuyor adam uyuzlukta.
Sabahları aracı park ettiğim yerden akşam çıkamıyorum. Çünkü herkesten yarım saat önce geldiğim için yarım saat erken çıkıyordum şimdi 7,5 saat erken çalışmayla daha erken çıkacağımdan arabayı ön tarafa bıraktım. Onun aracını bıraktığı yere de başkası bırakmış. Gelmiş bana Bahar arabanı oraya park etmenin bi sebebi var mı diyor. Var dedim. Erken çıktığımdan aracın önü arkası kapalı oluyor kimseyi rahatsız etmemek adına oraya bıraktım. Peki ben nereye bırakayım dedi. Ben sizin yerinize bırakmadım ki Cahit Bey dedim. Ben anlamam bundan sonra yola bırakacaksın dedi gitti şerefffff. Benim aracfım şahsi onun ki şirket aracı her sene değişiyor. Bir de tırların geçtiği bütün gün güneşte yanacak yere koyacakmışım. Ayyyy ağlıcam sinirden.

İnadına her gün bırak oraya.Kim nereyi boş bulursa oraya bırakır :47::47::47:

Haberlere yüzeysel bakıp geçiyorum ben yoksa çok etkiliyor beni :50::50::50::50:

İnadına her gün bırak oraya.Kim nereyi boş bulursa oraya bırakır :47::47::47:

Yok canım. Ben millete zahmet olmasın her akşam 5'te araç çekmeye inmesinler diye öyle yapmıştım. Bundan sonra bütün personelini indiririm aşağıya 5'te görür o :1:

Canım ALLAH korusun ya. Rabbim esirgesin hem bizim ülkemizi hemde tüm müslümanları. Bu sıralar müslümanların üzerinde kara bulutlar dolanıyo ama hayırlısı. İzlemede okumada haberleri. Ben o Suriye deki olanları izledim, çok kötü etkilendim insan oradaki çocukların halini görünce daha doğmamış bebeğini düşünüyo üzülüyo. Ben o kadar üzülünce ertesi gün kahverengi akıntım geldi. Sende üzme olur mu canım kendini. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın.

başkasına iş yığan insanlardan nefret ediyorum :20:
çok sinirliyim şuan kızlar..
kendisi insanları arayıp iş görüşmesine çağırması gerek onu bile bana yıkıyor..
sırf aynı odada çalışıyoruz diye asistanı belledi beni , sinir içindeyim..
rusyadan tatyanası gelicekmiş otel bulalım diyor.
yok dedim bulamadım ,ne manyak insan yarabbim.. :57:

kızlar :3:sonunda bugün dogru düzgün bi doktor buldumda endokrinoloji uzmanına göründüm testimi tekrarlattı insan gb dinledi sıkıntılarımı testimin sonucunu aldım ve sonuç 1*717 yani 2bucugun altına düşmüş doktor a-tpo t3 t4 lerimide yaptırdı bogazımda şişlik varmı diyede baktı tiroitler için doktor sonuçların gayet iyi degerin düşmüş ilaçlardan dır şikatlerin dedi ve ilaçı bıraktırdı ama kontrol altında tutucaz 1ay sonra gel testi tekrarlıcam dedi:))

:21:çok şükür ilaçtan kurtuldum:32::32::32::32::32:

canım sen yine taa uzaktasın bizim dibimiz bişi olsa kaçmaya zamanımız yok
çok sinir oldum çok

Allah korusun hepimizi bilimcim

Yok canım. Ben millete zahmet olmasın her akşam 5'te araç çekmeye inmesinler diye öyle yapmıştım. Bundan sonra bütün personelini indiririm aşağıya 5'te görür o :1:

:9::9::9: Bu daha iyiymiş

hemde nasıl inanılmaz bir hızla uzuyır :17::17:

okudum sonra annemin yanına indim 15*20 dakika geyik yaptık kaldı 1 saat :1:

akşama ne yemek yapsam ya

Ben patates yemeği yaptım daha doğrusu eşim yaptı :9::9::9:

kızlar :3:sonunda bugün dogru düzgün bi doktor buldumda endokrinoloji uzmanına göründüm testimi tekrarlattı insan gb dinledi sıkıntılarımı testimin sonucunu aldım ve sonuç 1*717 yani 2bucugun altına düşmüş doktor a-tpo t3 t4 lerimide yaptırdı bogazımda şişlik varmı diyede baktı tiroitler için doktor sonuçların gayet iyi degerin düşmüş ilaçlardan dır şikatlerin dedi ve ilaçı bıraktırdı ama kontrol altında tutucaz 1ay sonra gel testi tekrarlıcam dedi:))

Hadi geçmiş olsun haksever.İnşallah yükselmez tekrar. Hamileliğin güzel vakitlerine kaldığın yerden devam edebilirsin :16::16::16:

çoooook geçmiş olsun cnm.çok sevindim allah bidaha böyle bi sıkıntıya düşürmesin..

neyse ben çıkıcam birazdan
akşam rahat uyuyabilirim umarım canım çok sıkkın
şuanda keşke bekar olsaydım diyorum inanın
bekar olsamda sadece kendi hayatımdan sorumlu olsaydım
:14::14::14::14:
başkaları endişelenmek çok can yakıcı bişey

Back
X