• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

Kışın ben eşime arkadan sarılırım ve ayakları ayaklarıma değer.Ben uyuyunca o sıyrılır benden :9::9::9: Yazın tek ayaklarla idare ediyoruz :27::27::27:

Arkadaşın eşi doğum yaptı o izinde şimdi o yüzden izin alamıyorum ben maalesef :50::50::50: Allahım inşallah grip olmam ya. Acaba hormonlardan dolayı sana ilgisiz geliyor olabilir mi :26::26::26: Dün eşim yemek yaptı yemeği az yapmış eşime kızdım bide ağladım.Bu aralar sapıtabiliriz :27::27::27:

:27::27: hakkaten anormaliz bu ara:9:

hani ilgisiz dedin ya jackim benim herif hep ilgisiz ya
adama benle ilgilen deyince aklına direk sex geliyor o yüzden bu ara benle ilgilen demeyede korkuyorum ben :9::9::9::9:

keşke benimkinin de aklına o gelse.....yok anam bacım konuşturma beni :1:

KRONİKKKKKKKKK tatlım butik bebede BEBECİ mazasında kundak battaniyede var

haksever ben öperim onun totosunu yaaaaaaaaaaa :9:

hani ilgisiz dedin ya jackim benim herif hep ilgisiz ya
adama benle ilgilen deyince aklına direk sex geliyor o yüzden bu ara benle ilgilen demeyede korkuyorum ben :9::9::9::9:

hahhaaa yaaaaaaaaaaa aynen yaa :)) biizmkide çok çalışıyo araba aldı diger arabamızda duruyo onu satmaya ugraşıyo bi yandan berber bi arkadaşı var arabayı onun dükkanın önüne koymuş geceleride arayan oluyo oraya gidiyo bende söleniyorum hep yanlızım hasta oluyorum ilgisizlikten diye:19:hemen sıkıştırmaya çalışıyo bu sıcakta pöffffffffffff:37: diyorum diyo sende ne istedini bilmiyosun ilgiyi şey sanıyolar ya :38:

yok bebeğim tartışmadık da bu ara pek vurdumduymaz kendi halinde...uyuz oluyorum.ilgisizzz:47:

Amin kuzum Amin....:16:

günaydın delimmmm:16::16:çok geçmiş olsun...izin vermezler mi dinlensen sen keşke ya....sabah haberlerde yaz gribi cıktı da sen aklıma geldin hemen:34:
amaan aslında bize mi öyle gelio bilmem artık
bazen ben de öyle düşünüyorum
hamileyiz ya daha fazla ilgilense nolur diyorum
sonra beyninin etini yiyorum:1:
öyle ama artık birine bişey demeye korkuyorum :1::1::1:

istanbulda demir kapı biz öyle alacağız beyaz olacak komple diğer eşyalarla renklendirme yapacağız
tamam tamam geri aldım töbe töbe aa :27:
bizde aynıyız ya sarılıp uyuyamayız benden kaynaklı öyle sarılınca kendimi boğulcak gibi hissediyorum :9::9::9::9::9::9:

az önce çıkmamış link resmini atıyorum kızlar

Eki Görüntüle 788777 Eki Görüntüle 788776
ben onun totosubu yiyim hemi:1:
ay hiç erkek giysisi bakan yok aranızda farkındamısınız:31:

yok öyle bizim hamiş kardeşimize iş yığmak falan! ayağını denk alsın,

eooo yokh oyle şeyler hamiş bacımıza iş yıkmakh falan:ssz:

kızlar ya daha öncede söylemiştim kızıma alt açma dikicem yani ben dikmeyi çok istiyorum seviyorum dikme işini falan

sizde hangisi daha hoş arılımı uğur böcülümü ben uğur böcülü dikmeyi planlıyorum hem daha kolay geliyor hemde daha şık sanki siz ne dersiniz ??

$arıcık.webp$uğuırcuk.webp

amaan aslında bize mi öyle gelio bilmem artık
bazen ben de öyle düşünüyorum
hamileyiz ya daha fazla ilgilense nolur diyorum
sonra beyninin etini yiyorum:1:

tamam tamam geri aldım töbe töbe aa :27:

ben onun totosubu yiyim hemi:1:
ay hiç erkek giysisi bakan yok aranızda farkındamısınız:31:

eooo yokh oyle şeyler hamiş bacımıza iş yıkmakh falan:ssz:
:1::1::1: ebizimki kız ama :1::1::1:
seninkine erkek derlerse ben sana erkek giysileri önerir atarım burda resmini olurmu balım :16:

kızlar ya daha öncede söylemiştim kızıma alt açma dikicem yani ben dikmeyi çok istiyorum seviyorum dikme işini falan

sizde hangisi daha hoş arılımı uğur böcülümü ben uğur böcülü dikmeyi planlıyorum hem daha kolay geliyor hemde daha şık sanki siz ne dersiniz ??

Eki Görüntüle 788787 Eki Görüntüle 788788

ben arı maya yı daha çok beğendim yüzü falan daha güzel sanki.

hahhaaa yaaaaaaaaaaa aynen yaa :)) biizmkide çok çalışıyo araba aldı diger arabamızda duruyo onu satmaya ugraşıyo bi yandan berber bi arkadaşı var arabayı onun dükkanın önüne koymuş geceleride arayan oluyo oraya gidiyo bende söleniyorum hep yanlızım hasta oluyorum ilgisizlikten diye:19:hemen sıkıştırmaya çalışıyo bu sıcakta pöffffffffffff:37: diyorum diyo sende ne istedini bilmiyosun ilgiyi şey sanıyolar ya :38:

aynen ya ilk doktora gittiğimiz de belki dedim biraz yasaklar :1: doktorda eşimle anlaşmalı falan sanırım
hiç yasağa gerek yok herşey yolunda dedi
kaçmak değil ama bazen nedense yeteeeeer diyesim geliyor :26:

benim doktorda yasaklamadı ya önceden telefon edip konuşsammı bu defa acaba :44::44::44::44::1:

bu arada sana bişi danışmak isterim
hangi ilde yaşadığınıda bilmiyorum ama ben
ben gaziantepteyim mesela hatrı sayılır soğuk olur burası şubatta

oğlum ekim doğumlu o yüzden onu çok kalın giydirmemiştik fakat bunda nasıl giydireyim diye düşünüyorum ilk başlarda şöyle bi sıralama yaptım kendimce sırası ile
-çıtçılı badi
-üst içlik (düz beyaz olanalr varya ondan)
-hastane çıkışı üst parça
-altına bir patikli
-hastane çıkışının alt parçası
-üzerine çorap
en sonunda yelek (penye veya örgü)

tüm bunların üzerine tabiki dışarı çıkarken battaniye sarılacakta ev içi için yeterli olur sanırım bunlar ???
kızlar kafanıza ne takılırsa 2013 şubat anneleri topiğine yazabilirsiniz elimizden geldiğince size yardımcı olmaya çalışırız oooo çok şey canım ben istanbulda yazıyorum 8 şubatta doğum yaptım hemen sıralıyım

iç zıbın onun üstüne hastane çıkışının üstünü altına patikli alt tabii içine çorap onun üstüne hastane çıkışının altı üstüne yelek bizim kız çok saçlı olduğu için şapkasınıda çıkarmadık çokta giydirmeye alıştırmayın derim ne kadar giydirirseniz o kadar hassas olur çocuk bebişlerinizi kocaman öpüyorummmm

Eki Görüntüle 788787 Eki Görüntüle 788788

arı sanki erkek olur gb geliyo bana :1:

ugur böcüü olsun kırmızı sıyah hem şık olur :31:aslında bebek arabasına göre renkleerni ayarla çünkü bunlar alt açmadan çok bebk arabalarında yatırmak için kulllanılıyo yani ben hep ablamdan görümcemden öyle gördüm:37:

kızlar kafanıza ne takılırsa 2013 şubat anneleri topiğine yazabilirsiniz elimizden geldiğince size yardımcı olmaya çalışırız oooo çok şey canım ben istanbulda yazıyorum 8 şubatta doğum yaptım hemen sıralıyım

iç zıbın onun üstüne hastane çıkışının üstünü altına patikli alt tabii içine çorap onun üstüne hastane çıkışının altı üstüne yelek bizim kız çok saçlı olduğu için şapkasınıda çıkarmadık çokta giydirmeye alıştırmayın derim ne kadar giydirirseniz o kadar hassas olur çocuk bebişlerinizi kocaman öpüyorummmm
çok sağol tatlım şapka konusunda sana katılıyorum bizde oğluma iki gün dışında giydirmedik şapkayı çok alıştırmamak lazım bebikleri sıcağa
teşekkürler :16::16::16:

:1::1::1::1: haahaha eşin valla şoka girer herhalde :9::9::9:
doğumu kolaylaştırırmış onun için yasaklamasın kullanmış gibi oluyorum ama olsun :52:
ay evet kolaylaştırıyor ya bu doğru yani benimki doğmuyo diye strese girmiştim sonra o iş akşamına sancı :9::9::9::9::9:
arı sanki erkek olur gb geliyo bana :1:

ugur böcüü olsun kırmızı sıyah hem şık olur :31:aslında bebek arabasına göre renkleerni ayarla çünkü bunlar alt açmadan çok bebk arabalarında yatırmak için kulllanılıyo yani ben hep ablamdan görümcemden öyle gördüm:37:

benim oğlumdan bi tane var yeşil renk bebek arabasına/taşıma koltuğuna onu koyarım büyük ihtimal
bunu ev için yapcam ben
bende uğur böcülü düşünüyorum :34: kırmızı kırmızı :16:

Back
X