Günaydın arkadaşlar30 Ağustos zafer bayramımız kutlu olsun
Bugün kimseler olmaz sanırım
![]()
Kızlar günaydın :) hepimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun, çocuklarımız mutlu ve özgür bir ülkeye doğsunlar inşallah:) Sizlerle bir şey paylaşmak istiyorum aslında bunu dün yazmak istedim ama elim varmadı. Yalvarırım beni kınamayın bu ilk bebeğim önemli olan sağlıklı ve hayırlı bi evlat olması tabiki de ama ben hep kız hissetmiş ve kız bebek istemiştim. Bunu yıllardır istiyorum dualarım da bile hep içimden geçirirdim eskiden beri. Allah'ım günah yazmasın ama dün doktor erkek deyince benim o kadar hevesim kırıldı ki... Cinsiyeti belli olsa da alış veriş yapsam diyordum ama şu an bi çöp bile almak istemiyorum. Bütün gece uykularım kabuslarla bölündü ve gece kalkıp sebepsiz yere defalarca ağladım. Dünden beri cinsiyette yanılma oluyor mu diye internetten araştırıyorum . 34. hatta 37. haftada bile doktorların erkek dedikleri kız ya da kız dedikleri erkek çıkabiliyormuş. 9 eylül de ayrıntılı ultrasona giricem sanırım o gün daha net bi sonuç alırım o ana kadar hiç bir şey almıycam. Allah2ım kendimi çok suçlu hissediyorum böyle şeyleri aklımdan geçirdiğim için. Ben kötü bi anne değilim ama bu fikre alışamıyorum nolur bana kızmayın ama çok kötü hissediyorum kendimi