- 10 Nisan 2009
- 9.012
- 4.487
- 773
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heee benimki de seko (serkan) memnun olduk umo bey hajı hanım![]()
kadınlar kulübünden bi film önerisi bakim izlim dedim 2buxcuk saatim çöpe gitti rezilllik yahuuuo ne kötü filmdi öyle adı çıldırış beni çıldırtttı resmen
bide güzel diye bisürü yorum var hayret bişi
![]()
bizde erkek üzerine ama ben ve umo ısrarla kız diyoruz
la resim eklemeyi beceremiyorum ama deniyim du :)
kronicikim şu an böyleyim.cinsiyet konuusu açılınca böyle
![]()
![]()
ahaha bizde memnun olduk.umo kendini bebeğin ortakçısı olarak tanıtıyor :d
seko beye hörmetler![]()
hahhaa ne izledin ki kuzum
lepi adally ve huzunbazın kurduğu gizemli cinsiyet kulubune hoşgeldin kuzummmm![]()
Senin umo yine ortakçı olarak tanıtıyormuş
Seko koç malikanesinin yaratıcı efendisi sanıyor kendini.
Hööt dedim mi oturan cins efendi![]()
kuzum o bebeğimin doğacağı tarih geri sayım yapıyor diye ekledimkuzu kafama bişi takıldı yahu sende oğlum askerden gelicek diye çizelge var yaş kaç ki:44: ee bide 9 senelik evli yazıyo ben filmden dolayı gerçekten çıldırdım galiba![]()
ay aynen canım ...belli olsa ona göre sevinecem de belirsizlik günler geçmio... herseyden önce sağlıklı olsunlarda...benmki yine buda heykeli gibi durursa inatsa( ki anasıda inat babasıda :) biz daha çokkk bekleriz:)
kuzu kafama bişi takıldı yahu sende oğlum askerden gelicek diye çizelge var yaş kaç ki:44: ee bide 9 senelik evli yazıyo ben filmden dolayı gerçekten çıldırdım galiba![]()
jeton yeni düştü bu doğuma geri sayımmı hay aklını öpimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
:
kuzum o bebeğimin doğacağı tarih geri sayım yapıyor diye ekledim![]()
magnezyumumu şerefinize içiyorum kızlarc![]()
ben ikinci evliliğimden çocuk bekleyip ilk evliliğimden olanı askere yolladğımı düşündüğünü sandımaklıma neler geldini sölimde altına işeeee
eşinin ilk eşinden büyük bi oğlu var sende vefakat anne kendi oğlun gb şafak sayıyosun
puhahahaaaaaa
![]()
yok yok film harikaymış adı ÇILDIRIŞ harbiden etkiliyo çıldırttı beni![]()
günaydın güzel anneler,,,,, ben de daha bebeğinin cinsiyetini öğrenemeyenlerdenim, merakla bekliyoruz sizin gibi, aslında merak etmemin en büyük nedeni bizim büyükler kızmı erkek mi diye üzerimde bir kaç deney yaptılar ve bu deneyler sonucunda erkek işaret çıktı inşallah yarın gittiğimizde gösterir kendini yavrum teyzeleri
Bende kilo kaybı yok çok şükür bulantım olmadı hiç çünkü.canım endişelenmeye gerek yok..bendede durum aynı kilo alamadım hala..2kiloda kaybım var..bazen 2 lokmayla tüm günü geçiriyorum..ortada ne bebek var ne göbek..ilk hamileliğimde 30 kilo almıştım..şimdi 16.haftadayım kilo veriyorumileriki zamanlarda herşey yoluna girer sıkma canını..
kuzum doktorum demiştiki sen hayatta kaldığın sürece bebeğinde kalır.ihtiyacı olan herşeyi senden karşılar.bu nedenle sen kendin için kendine iyibak demişti![]()
ben ikinci evliliğimden çocuk bekleyip ilk evliliğimden olanı askere yolladğımı düşündüğünü sandım
söz verdiğimiz gibi diyosun;çıldırış.izle ve sonunda çıldır
oyyy bakalım ne çıkacak.sende benim gibi hemen anket sonucuna bakıyormusun.kaç kişi işaretlemiş diyegünaydın güzel anneler,,,,, ben de daha bebeğinin cinsiyetini öğrenemeyenlerdenim, merakla bekliyoruz sizin gibi, aslında merak etmemin en büyük nedeni bizim büyükler kızmı erkek mi diye üzerimde bir kaç deney yaptılar ve bu deneyler sonucunda erkek işaret çıktı inşallah yarın gittiğimizde gösterir kendini yavrum teyzeleri
yarasın canım bebiişkona da sana daa.. bende gece uyanıp süt içiyorum kızlarrrrrrr en ii süt zamanı sabah 3 4 gibiymiş..benim koca yarasa olduğu için gece zaten uyumuo saolsun beni uyandırıp süt içiriyor...çocuk doğunca da böyle gece uyanık dursa da çocuğa baksa :) şansımdan sekizde uyur:)))