• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

kadınlar kulübünden bi film önerisi bakim izlim dedim 2buxcuk saatim çöpe gitti rezilllik yahuuu:37: o ne kötü filmdi öyle adı çıldırış beni çıldırtttı resmen:27::27: bide güzel diye bisürü yorum var hayret bişi:52:

ahaha bizde memnun olduk.umo kendini bebeğin ortakçısı olarak tanıtıyor :d
seko beye hörmetler :7:

Senin umo yine ortakçı olarak tanıtıyormuş
Seko koç malikanesinin yaratıcı efendisi sanıyor kendini.
Hööt dedim mi oturan cins efendi :1:

hahhaa ne izledin ki kuzum

kuzu kafama bişi takıldı yahu sende oğlum askerden gelicek diye çizelge var yaş kaç ki:44: ee bide 9 senelik evli yazıyo ben filmden dolayı gerçekten çıldırdım galiba:27::37:

Senin umo yine ortakçı olarak tanıtıyormuş
Seko koç malikanesinin yaratıcı efendisi sanıyor kendini.
Hööt dedim mi oturan cins efendi :1:
:1::1:la bu erkekler alem yaaa.geçen gün dedim al bebeğini :D
kuzu kafama bişi takıldı yahu sende oğlum askerden gelicek diye çizelge var yaş kaç ki:44: ee bide 9 senelik evli yazıyo ben filmden dolayı gerçekten çıldırdım galiba:27::37:
kuzum o bebeğimin doğacağı tarih geri sayım yapıyor diye ekledim :10:
ay aynen canım ...belli olsa ona göre sevinecem de belirsizlik günler geçmio... herseyden önce sağlıklı olsunlarda...benmki yine buda heykeli gibi durursa inatsa( ki anasıda inat babasıda :) biz daha çokkk bekleriz:)

:1::1::1: alışacaksın bebeğim.

jeton yeni düştü bu doğuma geri sayımmı hay aklını öpimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:27::36::36::36::35::35::35::35::35::35::52::52::52:

:

kuzum o bebeğimin doğacağı tarih geri sayım yapıyor diye ekledim :10:

aklıma neler geldini sölimde altına işeeee:52::52::52:

:23:eşinin ilk eşinden büyük bi oğlu var sende vefakat anne kendi oğlun gb şafak sayıyosun:27::52::52::52::1::1::1:puhahahaaaaaa:23::23:

yok yok film harikaymış adı ÇILDIRIŞ harbiden etkiliyo çıldırttı beni:27:

günaydın güzel anneler,,,,, ben de daha bebeğinin cinsiyetini öğrenemeyenlerdenim, merakla bekliyoruz sizin gibi, aslında merak etmemin en büyük nedeni bizim büyükler kızmı erkek mi diye üzerimde bir kaç deney yaptılar ve bu deneyler sonucunda erkek işaret çıktı inşallah yarın gittiğimizde gösterir kendini yavrum teyzeleri

magnezyumumu şerefinize içiyorum kızlarc:7:

yarasın canım bebiişkona da sana daa.. bende gece uyanıp süt içiyorum kızlarrrrrrr en ii süt zamanı sabah 3 4 gibiymiş..benim koca yarasa olduğu için gece zaten uyumuo saolsun beni uyandırıp süt içiriyor...çocuk doğunca da böyle gece uyanık dursa da çocuğa baksa :) şansımdan sekizde uyur:)))

aklıma neler geldini sölimde altına işeeee:52::52::52:

:23:eşinin ilk eşinden büyük bi oğlu var sende vefakat anne kendi oğlun gb şafak sayıyosun:27::52::52::52::1::1::1:puhahahaaaaaa:23::23:
ben ikinci evliliğimden çocuk bekleyip ilk evliliğimden olanı askere yolladğımı düşündüğünü sandım :D
yok yok film harikaymış adı ÇILDIRIŞ harbiden etkiliyo çıldırttı beni:27:

söz verdiğimiz gibi diyosun;çıldırış.izle ve sonunda çıldır

günaydın güzel anneler,,,,, ben de daha bebeğinin cinsiyetini öğrenemeyenlerdenim, merakla bekliyoruz sizin gibi, aslında merak etmemin en büyük nedeni bizim büyükler kızmı erkek mi diye üzerimde bir kaç deney yaptılar ve bu deneyler sonucunda erkek işaret çıktı inşallah yarın gittiğimizde gösterir kendini yavrum teyzeleri

benim sivri göbeğime bakan popomda büyümedi diye ve sadce 2 kilo kadar alıp buna ragmen leblebi yutmuş solucan gibi olmamdan yola çıkarak erkek gibi diolar ama dün doktorumuz göremedi ve göstermediği için kıza benzetti:)

canım endişelenmeye gerek yok..bendede durum aynı kilo alamadım hala..2kiloda kaybım var..bazen 2 lokmayla tüm günü geçiriyorum..ortada ne bebek var ne göbek..ilk hamileliğimde 30 kilo almıştım..şimdi 16.haftadayım kilo veriyorum :( ileriki zamanlarda herşey yoluna girer sıkma canını..
Bende kilo kaybı yok çok şükür bulantım olmadı hiç çünkü.

kuzum doktorum demiştiki sen hayatta kaldığın sürece bebeğinde kalır.ihtiyacı olan herşeyi senden karşılar.bu nedenle sen kendin için kendine iyibak demişti :54:

Ne bileyim insanın içi rahat etmiyor işte bu arada teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız biraz:)

Son düzenleme:
ben ikinci evliliğimden çocuk bekleyip ilk evliliğimden olanı askere yolladğımı düşündüğünü sandım :D

söz verdiğimiz gibi diyosun;çıldırış.izle ve sonunda çıldır

hahhaaa yerim nen seni 2. kadın olmayı hayalde bile istemiyoda 2 koca eskitniş gb düşünüyo hahahaaaa:1: ya bide gören olcak anlamıcak konuyu

arkadaşlar öhömm öhömm bu duyduklarınız pardon okuduklarınız tamamen hayal ürünüdür bahsedilen kişi ve şahısların gerçek hayatla ilgisi yoktur:27::52:

oyyy bakalım ne çıkacak.sende benim gibi hemen anket sonucuna bakıyormusun.kaç kişi işaretlemiş diye
yarasın canım bebiişkona da sana daa.. bende gece uyanıp süt içiyorum kızlarrrrrrr en ii süt zamanı sabah 3 4 gibiymiş..benim koca yarasa olduğu için gece zaten uyumuo saolsun beni uyandırıp süt içiriyor...çocuk doğunca da böyle gece uyanık dursa da çocuğa baksa :) şansımdan sekizde uyur:)))

ben süt içiyorum bebeğim ama kasılmalarım var.doktor o yüzden verdi.ilenççç bişi mağnezyum tadını düzeltseler ya

Back
X