2014 Şubat Anneleri

kızlar demin çok sevdiğim ama uzun zamandır görüşemediğim bir arkadaşımla görüştüm dün tüplerinden ameliyat olmuş:( bi kerde kürtaj oldu malesef bebği olmadı:( sordu var mı diye yalan söleyemedim çok korkuyorum nazar olur mu:( deliricem asla kem gözlü değil ama ben olsam çok imrenirdim nazarda imrenmek ya zaten:( çok korkuyorum

kızlar demin çok sevdiğim ama uzun zamandır görüşemediğim bir arkadaşımla görüştüm dün tüplerinden ameliyat olmuş:( bi kerde kürtaj oldu malesef bebği olmadı:( sordu var mı diye yalan söleyemedim çok korkuyorum nazar olur mu:( deliricem asla kem gözlü değil ama ben olsam çok imrenirdim nazarda imrenmek ya zaten:( çok korkuyorum

Korkma canım Allah büyük görüyor herşeyi.Onca kötü yaşanmışlığa rağmen kötü düşünürse olmaz artık.Rabbim onada versin en kısa zamanda senin de bebeğini korusun inşallah.

bende doktoruma daha soylemedim sezeryani.. ne bileyim agrisiz olsun diye sezeryan istiyorum.. sanki normal doguma gucum yetmeyecekmis gibi hissediyorum.. epiduralde igne vuruluyormus belden.. o yuzden korkuyorum ondanda :)) allah sonumuzu hayir etsin insallah agrisiz acisiz atlatiriz dogumumuzu..
ne kadarlik bebisin.. kizmi erkekmi ??

17 haftalık canım dr. 13 haftalıkken kız demişti 2 hafta sonra tekrar kont. var o zaman kesinleşecek inşallah... gerçkten zor ya doğum inşallah doğumu biz ve bebişlerimiz sağ salim atlatırız

Korkma canım Allah büyük görüyor herşeyi.Onca kötü yaşanmışlığa rağmen kötü düşünürse olmaz artık.Rabbim onada versin en kısa zamanda senin de bebeğini korusun inşallah.

kötü düşünmezki asla düşünmez ama işte korkuyorum çünkü ben nazarı imrenip bir kere yutkunmak olarak biliyorum hatta insanın en sevdiklerine bile değermiş nazarı offffffffffffff:( rabbime emanet inşallah rabbim onada nasip etsin

lepiden haber yokmu ya :27:

Olsa keşke kayıplarda :1:

kötü düşünmezki asla düşünmez ama işte korkuyorum çünkü ben nazarı imrenip bir kere yutkunmak olarak biliyorum hatta insanın en sevdiklerine bile değermiş nazarı offffffffffffff:( rabbime emanet inşallah rabbim onada nasip etsin

Aaaaa valla kızıcam artık amma çok olumsuzluk düşündün bir kaç haftadır dayak geliyo ama bak acımam :47:

şimcik sabah sabah gittik toktora:)
çikolata yedim gitmeden ama biliordum ki benim bebek gene kafasına göre takılcaktı
doktorumuz baktı baktı eli ayağını gördüm hepsi çok tatlı idi
190 gram olmuşuz:nazar:
gene yatıodu doktor dürtünce minik hareketler sadece başına buyruk valla:emir_bebek:
sonraa
doktor böle bacaklarının arasını gösterdiii
ne göreeek
o birr o birrr

pipili :32:

oğlum oluyor hatunlar
boiuna değilmiş okadar kuvvetli tekmeler:16:
Allah nazarlardan saklasın bahtı kaderi güzel olsun inşallah oğlumun:nazar:

Back
X