- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
Ya çok sıkıldım neden kimse yoooook![]()
He ya sayfalarca yazılar nerede insanlar kayıp sesimi duyan var mııııııııııııııııııııııııı![]()
Bu hafta herkes gezmede sanırım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya çok sıkıldım neden kimse yoooook![]()
He ya sayfalarca yazılar nerede insanlar kayıp sesimi duyan var mııııııııııııııııııııııııı![]()
Bu hafta herkes gezmede sanırım![]()
kızlar demin çok sevdiğim ama uzun zamandır görüşemediğim bir arkadaşımla görüştüm dün tüplerinden ameliyat olmuşbi kerde kürtaj oldu malesef bebği olmadı
sordu var mı diye yalan söleyemedim çok korkuyorum nazar olur mu
deliricem asla kem gözlü değil ama ben olsam çok imrenirdim nazarda imrenmek ya zaten
çok korkuyorum
bende doktoruma daha soylemedim sezeryani.. ne bileyim agrisiz olsun diye sezeryan istiyorum.. sanki normal doguma gucum yetmeyecekmis gibi hissediyorum.. epiduralde igne vuruluyormus belden.. o yuzden korkuyorum ondanda :)) allah sonumuzu hayir etsin insallah agrisiz acisiz atlatiriz dogumumuzu..
ne kadarlik bebisin.. kizmi erkekmi ??
Korkma canım Allah büyük görüyor herşeyi.Onca kötü yaşanmışlığa rağmen kötü düşünürse olmaz artık.Rabbim onada versin en kısa zamanda senin de bebeğini korusun inşallah.
Onlar gelecekler bu seferde ben gideceğim ama (hiçbir yere gidemedi) :122:
lepiden haber yokmu ya![]()
lepiden haber yokmu ya![]()
kötü düşünmezki asla düşünmez ama işte korkuyorum çünkü ben nazarı imrenip bir kere yutkunmak olarak biliyorum hatta insanın en sevdiklerine bile değermiş nazarı offffffffffffffrabbime emanet inşallah rabbim onada nasip etsin
Olsa keşke kayıplarda
Aaaaa valla kızıcam artık amma çok olumsuzluk düşündün bir kaç haftadır dayak geliyo ama bak acımam![]()
Seni konunun demirbaşı ilan ediyorum![]()
kesin vukuat çıkardı lepi.
haberleri açim bakim varmı![]()
Halk tv yi aç varsa orda vardır :18:
Herşey güzel olacak diye kendimi yırttım burda kuzum sakin ol rahatla![]()
kızlarrrr ben geldiiim![]()